М Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Formiran posle raspadnutog benda Pariah. Izdali su 2 albuma. Imam Prophecy, fin thrash, istichu se prve 2 pesme sa jakim refrenima, svdija mi se album. Drugi album nemam. Imam i neka 2 albuma Pariaha al nikako da ih preslusham valjano. Koliko se secam i oni su vadili neki przh. Ajte sad vi. Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Ja ih nazalost znam samo sa split singla sa bendom After All i to je sve. Imao sam prilike jednom na berzi da uzmem poljsku kasetu sa jednim od albuma, ali me mrzelo vise da uzimam kasete. Quote
М Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 Generalno, ne propushtash mnogo al vredelo je uzeti. Lenchugo Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Mrzelo me da uzimam na KASETI (koja je matora i ko zna u kakvom stanju). Da je bila ploca ne bih se razmisljao. Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Jesu, al' bar da je bila oridjidji, nego ona poljska. Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 E, pa sad, nemojmo bas ici u krajnost. Mada, imala je omot i spisak pesama, a i to je vrlo bitno. Mislim da sam se zajebao, posto sam tad uzeo nemacki Toxic Shock, koji je ne prosek, nego ispod proseka. Mnogo dosadan bend. Quote
М Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 Trebao si tada biti sa Lemmy Six-om, on bi ti odma rekao da je bend sranje, po imenu, onako ko iz pushke Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 To nije potrebno ni reci, a sem toga on ne bi uzeo kasetu, bilo kakva da je. Quote
Thrasher Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 I ovi imaju novi album. Rage Of Gods: https://mega.nz/#!Mdg0wS6I!Viy3nE_am0c0qiI1JePpijjQXoMxIXIV6HMLc0H5QzM Quote
Recommended Posts