Kolosus Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Nedavno sam slucajno otkrio ovaj bend i on za mene predstavlja jedno od najvecih muzickih otkrovenja u poslednje 2 godine, te bih zeleo da saznanje o istom podelim sa svima vama. Bend iza sebe ima "Three Neuron Kings" EP "The Porter" Singl "Back to Times of Splendor" album "Gloria" album Muzika je mesavina svega i svacega, ali jako dobra mesavina. Zvuk je cvrst, aranzmanski pun i zdravo melodican. Ima i growl i clean vokala. Prva tri izdanja predstavljaju prvu fazu u radu benda, a poslednjim albumom su donekle promenili stil, ali je njihov smek i dalje vise nego prepoznatljiv. Prva tri izdanja bi se mogla uporediti sa muzikom benda Dark Suns, odnosno ja ih stavljam na istu policu. "Gloria" ima malo vise industrijalnog prizvuka, nesto krace pesme i mracniju atmosferu. Moj licni favorit je album "Back to Times of Splendor", koji je stvarno vrhunski odradjen, te preporucujem svima da ga potraze. Quote
Kolosus Posted April 12, 2007 Author Report Posted April 12, 2007 (Posto je moderatorka zatvorila temu tamo, nadovezujem se ovde) Cuo sam za ovo negde, a ja sam mislio na full-lenght albume. Savetujem ti da, ako nisi, prvo poslusas novi album pre nego sto odes na koncert. Nema to vise nikakve veze sa Back to... Nije to vise isti bend. Znam. Upravo ga slusam. Iako su zagazili u prilicno drugaciji stil, materijal i te kako ima njihov smek. Siguran sam da ce svirati i nesto od starog materijala na tom koncertu. Quote
Shamandalie Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Објективно, мислим да је заиста овај бенд више за авангард, па слободно наставите овде. Quote
Wendigo Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Pravo me odusevio spot za pesmu "Don't Go Any Further"! Quote
Kolosus Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 Mene je jos vise odusevio onaj live snimak pesme "Alone I Stand in Fires", sto me je dodatno ucvrstilo u zelji da odem u Sloveniju da ih vidim uzivo. Quote
Leshina Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 jedan od mojih najomiljenijih bendova... the black sea mi je dojajna Quote
Kamaitachi Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Uh, fenomenalan bend, "Back To The Times Of Splendor" je fenomenalan, a i "Gloria" mi se svidja, jako zanimljiv album! Quote
Leshina Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 ali beck to the times mi je nekako najjaci. And the mirror cracked!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Quote
Recommended Posts