Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1326333

woods.jpg

ovakva dobrota od benda nema vise temu..

nesto najbolje, najzanimljivije, najhaoticnije, najmelanholicnije.. koji kurac.. najlucidnije sto je Norveska ikad iznedrila..

HEart of The Ages (1996)

najbolji black metal sa najboljom atmosferom if you ask me..

Omnio (1997)

albumch'na i po.. konceptualan album.. ima u Butcherian-u #5 vise o njemu, pisao sam tamo dosta.. najbolje uklopljeni muski i zenski vokali na rock.metal albumu na svetu

Strange In Stereo (1999)

njihov najbolji, najzreliji i najkompletniji album.. ko napise tekst i pesmu kao za Generally More Worried Than Married u novom mileniju nek se javi.. i pride da otpeva kao Jan Kenneth Transith car..

Three Times Seven On A Pilgrimage (2000)

skup tri EP-a i jos neke nove dobrote.. obrade King Crimson (Epitaph), Pink Floyd (Child Of Universal Tongue), Jefferson Airplane (White Rabbit) i Syd Barret-a (If it's In You).. mozda i najkompletnija pesma koju su napravili, Empty Room, ovde se nalazi..

plus Return To The Isle Of Man (1995), koji je skup demo snimaka.. HammerHeart ga izda kao cash-in kol'ko sam shvatio..

plus Liveatthekaledonianhall 2CD (2003).. snimak poslednjeg koncerta koji su ikada odrzali, u svom rodnom Kristiansendu.. svirali su 3.5 sata, odsvirali skoro sve pesme koje su ikada napravili, ceo Omnio, skoro ceo Strange In Stereo.. na poslednjoj pesmi pred bis, Closing In, svirali su i ucestvovali svi clanovi benda..

bend se raspao 2000.

clanovi benda su jos uvek aktivni kroz Karmakosmetix kucu

IN THE WOODS...

Karmakosmetix on MySpace

toliko..

• Replies 131
  • Views 16.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da, bas su tako roze pa na cvetice..

• Jel da??? .. posto ja ne kapiram sta si hteo reci,a bas me interesuje,molim te pojasni mi ..

• Niža srednja klasa?   Poslušaj malo pažljivije sve albume i videćeš da nisu niža srednja klasa..

comment_1341042

Како ми је slowdiver ово нахвалио и, као и Вама, топло препоручио овај бенд, ишао ја да га тражим ...

И нађем ...

Страница је нађена из cache-a, да Вас не збуњује њен чудан изглед ...

http://209.85.135.104/search?q=cache:izRcl...=clnk&cd=10

comment_1341439

ОК, по мени то, у великој мери, утиче на негативну тзв. анти-рекламу.

Да сам прво видео то, не верујем да бих уопште имао икакву жељу да то чујем, без обзира што то, можда, нема никакве везе са тематиком којом се бенд бави и јесам ли крив?

Мајку му, ово је 21. век, како људи не размишљају о таквим аспектима музике, то је бизнис, јебеш га ...

comment_1345222

Скинух ова 3 студијска, на несрећу, никако да поближе чујем али летимичним слушањем делује као сјајна музика.

Не могу а да не постујем овај изванредан омот за издање/компилацију из 2006-е, у питању је "Isle of Men".

Најлепши и најбољи омот који сам видео у последње време, уз Gehenna "WW"

Е стварно ме нервира глупи Metal-Archives, пизде!

isle_of_men.jpg

Edited by gavrosaurus