Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Transcode sa 128kbps na ~192kbps, dovoljno sam puta tražio i pazio ovuda da bi bilo jasno šta je minimum. ;)

Edited by Lou
ček' da ubacim smajli, da ne bude da se drkam
Posted

:evotigana:

ne bre ima flac lep, samo sporo ide

Kada pretražujem sa umlautom, ne izađe ništa, kada stavim obično "o", izlazi ovo što sam spomenuo.

Posted

Kada pretražujem sa umlautom, ne izađe ništa, kada stavim obično "o", izlazi ovo što sam spomenuo.

meni sa umlautom izlazi ovaj s.o2 u flac-u i prosjekt 2 13 u mp3

Posted

:evotigana:

treba tu malo vise maste, znas da ljudi useravaju nazive foldera. ja sam probao stille 2008 i izaslo mi

• Upvote 1
Posted

Jedan od retkih bendova, u suštini, gde stvarno vredi proveriti šta još rade bivši i sadašnji članovi.

Posted (edited)

Nema na čemu, ima i onaj Transitov solo album koji je skroz solidan, Decent Man on a Desperate Moon, zvuči kao In the Woods... + malo Wovenhanda u singer/songwriter fazonu.

Edited by Baal
Posted

Jebem li ga, ja se malo plasim ovog albuma.

Po opisu mi deluje kao da ce da ide na fazon debija, ne vidim koja je logika tog puta razvoja. Plus sto sam skeptican po defaultu na svaki reunion.

• Downvote 1
Posted

Jebem li ga, ja se malo plasim ovog albuma.

Isto.

Mislim da je teško, možda i nemoguće ponoviti magiju prethodnih, ali baš zato jedva i čekam da čujem, uprkos bojazni :bigblue:

S druge strane, oni nikad nisu bili samo još jedan bend u gomili i nadam se da neće sebi dozvoliti da tek tako izdaju neki album nakon onakve ostavštine. Opet, ko zna šta je sve danas moguće....

• Upvote 1
  • 4 weeks later...