Јарослав Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 jeeeeeeeeeeee definitivno ne smem da puštam sledeću, ako budu izbacivali još koju sa albuma pre nego što izađe Quote
obsessed by cruelty Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Meni bolja prva, ali i ova je odlicna. Svidja mi se sto produkcija zvuci kao da je izasao posle Omnio. Quote
Grobodan Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Okej je zvuk, cuje se sasvim lepo kakav je pevac novi. Meni def bolji uzivo utisak ostavio nego na ovim pesmama. Mada se i dalje plasim albuma. Quote
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 nema mesta strahu, ako je sudeći po ove dve Quote
Lou Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Nisam slušao nove pesme, osim jedared ovu uživo, čekam da uzađe album. Fogerty bez sumnje izvlači sve, ali ima jebački jak glas, to je grlo i po. Nadam se da na albumu nije preko muzike kao što je bio uživo, ne bi trebalo, a ne bi ni bilo lepo. Pri tome, ima nešto folk prizvuka u vibratu, meni je bilo sjajno da čujem to na starim pesmama, ne znam kako će zvučati na Pure. Quote
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 rekao bih da je na ove dve stvari vokal čak u nekom kao drugom planu a opet se sve idealno uklapa NEMA MESTA STRAHU AJDE VIŠE SAGORELO DABOGDA Quote
Descender Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Ja namjerno nisam čuo nijednu od novih, a ni puštao nove uživo snimke, ništa. Čekam album potpuno čistih ušiju. Quote
Lou Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 rekao bih da je na ove dve stvari vokal čak u nekom kao drugom planu Onda je slično starim albumima. Inače, live klavijaturista ima nešto pedigrea, lepo su ga izabrali. Quote
Lou Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Nula vizuelnog identiteta benda, velika šteta. Quote
obsessed by cruelty Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 A i onaj gnr batica sto svira gitaru live ne doprinosi nesto posebno haha Quote
Lou Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 (edited) Pa, dobro sad, nije GnR ako ima šeširče. Kada bi čitav bend bio takav, možda bi se još i provukli, makar na neki nežni Sólstafir fazon. Edited August 30, 2016 by Lou Quote
obsessed by cruelty Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Klasicno pumpanje da bih jace iskazao poentu spominjanjem GnRa Fogarty je najjaci s ovim kacketom, klasican stric/ujka stari roker zaposlen u EPS, deluje ko tip coveka koji pije kafu kod ljudi kojima cita struju Quote
Lou Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Fogarti isprobava mikrofon, fura kačket i izgleda kao da je došao da instalira kablovsku Quote
Grobodan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Agreed. Iako brt izgleda kao učitelj iz sela u srcu Šumadije, praćen bendom koji kao da su se iz kafane sastavili Quote
Јарослав Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 koga zabole, kidaju batice i to je jedino bitno Quote
Grobodan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 To jes, zaboravi se sve kad krenu da sviraju. Quote
Grobodan Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Evo jos novoga https://dmp666.bandcamp.com/track/mystery-of-the-constellations Quote
Lou Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 koga zabole, kidaju batice i to je jedino bitno Kao što rekoh negde, nebitno je kada slušam disk kod kuće, ali uživo je itekako važno. Quote
Kumodraski Vo Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 http://www.mediaboom.org/458624-in-the-woods-pure-2016.html Quote
obsessed by cruelty Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Preslusah jednom ofrlje i iskreno nisam preterano odusevljen, nadam se da ce da mi se promeni misljenje posle nekog vremena besomucnog slusanja, jer cu svakako da vrtim ovo dosta. Atmosfera je odlicna. Mada, dosta su ga uprostili i primetih da cesto na albumu recikliraju sami sebe.. I Fogarti je odlican pevac i muzicar inace, svaka cast, razbio je, al cudno je bez Transita. I fale mi zenski vokali This Dark Dream mi je highlight albuma za sad. Mislim, ne kazem da je los album; dobar je, samo sam ja mozda previse ocekivao, i pored toga sto sam vec slusao 2,3 pesme pre. Quote
Grobodan Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Ovako, par random thoughts posle prvih slusanja albuma: - muzika je nedvojbeno drugacija od Omnio i Strange in Stereo i to me najvise baca na test, moram jos slusati jer nije ono sto sam ocekivao - najveci feat albuma je ambijent, bas ide na tu 90s atmosferu - Fogarti je mogao da se cuje glasnije, posebno sto znam kako je live dobar - podseca me cela ta zvucna slika na Arcturus, cudna produkcija Quote
kuruz Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 ima smisla poređenje sa Arcturus meni na prvo slušanje baš dobar Quote
obsessed by cruelty Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 U smislu cudne produkcije i toga sto je comeback - da, ali meni je Arcturus prilicno slabiji album od ovog kad se uzme sve u obzir. Quote
Recommended Posts