Jimmylyric Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Lako je reci te male reci Koje podsticu nevolju da ubrza tok Krv ispumpava crnilo u ovoj mocvari Krv miluje vazduh I puni ga nistavilom Lako je reci te malene reci A ipak prejake reci Koje seju znoj u oblaku komfora I svi smo jednaki na tom putu Svi imamo rok trajanja Rok da uzarenom maskom prekrijemo rane Privij nas jos jednom na grudi Pusti suze da daju oblik ovoj usnuloj zemlji Miluj nas jos jednom na svojim ranjenim kostima I reci nebu da obuzda svoj gnev,do jutra Lako je reci te malene reci A ipak prejake reci Koje seju znoj u oblaku komfora I svi smo jednaki na tom putu Svi imamo rok trajanja Rok da uzarenom maskom prekrijemo rane
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Dopada mi se ideja, realizacija manje-vishe Pazi gramatiku, nije toliko bitna, ali unishtava estetski i grafemski. Da, jedna zamerka, kada si vec ove tri strofe pochinjao sa tim 'Lako je reci te reci malene'(kapiram da je akcenat chitave pesme tu negde)...trebalo je i ovu trecu, nekako mi to visi. A ipak prejake reci Koje seju znoj u oblaku komfora I svi smo jednaki na tom putu Ovaj deo mi je sasvim fin. Toliko.
Jimmylyric Posted March 4, 2007 Author Report Posted March 4, 2007 (edited) Hvala na komentaru... Pa nisam zapoceo sve tri strofe tom recenicom"Lako je reci te malene reci",vec samo prvu strofu i to sa"Lako je reci te male reci" i refren...Posto ono nije druga strofa,vec refren...Druga strofa je ovaj deo: "Privij nas jos jednom na grudi Pusti suze da daju oblik ovoj usnuloj zemlji Miluj nas jos jednom na svojim ranjenim kostima I reci nebu da obuzda svoj gnev,do jutra" A ono izmedju i ono zadnje je refren...Pozdrav i jos jednom hvala na komentaru. Edited March 4, 2007 by Jimmylyric
шмизла Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 meni se generalno svidja, jedino sto mislim da se previse rasplinjujes... treba dorade. da se iznijansira.
Recommended Posts