WoI Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Oldschool death/thrash bend iz Amerike. Samo jedan album (Fuckin' Death - 1991), ali sa dosta losom produkcijom. Inace vokal i basista je Paul Speckman iz Mastera, Krabathora... Sluso neko jos? Quote
Grobodan Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 stara skola,bato,nema da omane! sluso ja,bolji je master,ali nije lose ovo. Quote
Goxy Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 nista specijalno,naravno da je master mnogo bolji. Quote
WoI Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 hehe master je bolji al ni ovo bogme nije za bacanje Quote
RNA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ispravite me ako gresim, ali nije li Deathstrike stariji bend i od Mastera i od Abominationa? Mislim da je to prvi bend koji je Spekman napravio po raspadu benda War Cry. Uzgred, objavljena je kompilacija sa svim War Cry radovima. Definitivno treba cuti, iako je u pitanju US power/thrash. Quote
WoI Posted March 4, 2007 Author Report Posted March 4, 2007 otprilike su svi nastali u isto vreme ali ipak mislim da su master i abomination stariji bendovi Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Pogledaj na arhivama kada je osnovan Deathstrike. Sem toga, rpicam na osnovu podataka i z podugackog intervjua koji sam procitao sa Spekmanom. od svih pomenutih bendova, Abomination je najmladji. nastao je tek nakon raspada prve faze Mastera. Quote
WoI Posted March 5, 2007 Author Report Posted March 5, 2007 evo sad sam pogledao na metal arhivsu i pise da je deathstrike nasao 1984 a master 1983 jedino sam pogresio za abomination on je mnogo mladji - nastao tek 1987 Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Mislim samo da podatak za Master nije tacan, posto je Spekman tada jos svirao u War Cry. Quote
Speed_Dead Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 fin bend -imaju dobre tripove za to vreme i vokal mi se svidja iako je rahitican. samo su me malo smorili sa onim "man kill America,our home sweet home.." Quote
Recommended Posts