Andrija Smith Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Pa, vise je death nego ista drugo. Quote
Mita Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 meni se svidaju oni jevreji tj OpraLend to trebam da dobijem uskoro valjda Quote
F4R15 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 I meni su u Journeyu chudne one tabele... prostudirajte malo Quote
Andrija Smith Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Pa imas global metal, sta ce ti vise? Quote
PuPaK Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Jebo je mamu sa Journey i GM alal mu kalabaster!!! Nego bre samim tim sto je presstavio neke bendove iz picke materine onih je i izpromovisao!! Ima da nabavim one kineze undergrounde zajebane !!! mjetall Quote
Mathenigma Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Jebo je mamu sa Journey i GM alal mu kalabaster!!! Nego bre samim tim sto je presstavio neke bendove iz picke materine onih je i izpromovisao!! Ima da nabavim one kineze undergrounde zajebane !!! mjetall ona gospoda iz izraela orphaned land su krajnje zanimljiva.... a sto se tice ebanja keve sa filmovima, hm, nisam tu bas da se slozim, jer mi fali ipak nesto... Quote
-Mare Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Jebo je mamu sa Journey i GM alal mu kalabaster!!! Nego bre samim tim sto je presstavio neke bendove iz picke materine onih je i izpromovisao!! Ima da nabavim one kineze undergrounde zajebane !!! mjetall ona gospoda iz izraela orphaned land su krajnje zanimljiva.... Nasao sam i Sigh, i Ritual Day (jedva). Sigh nisu losi, ali Ritual Day je do jaja. Orphaned Land isto dobro zvuce. Odlican miks metala i kulture. Quote
PuPaK Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Donki daj link da skinem Sigh,ae budi drug,cu ti kupim cokoladu! Quote
PuPaK Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Torrent HCM Choose. Falja ti puno,ima ti kupim krem bananice! Quote
Ramihrdus Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Sad sam gledao Global Metal, i moram priznati da nisam znao kakve scene postoje u Kini, Indoneziji, Iranu i sl... Fin je dokumentarac.. Cak sam nasao i jedan cool bend Ritual Day iz kine, fin Melodic Black.. Al jedino sto me nervira jesu japanski metalci.. Svi su previse nalozeni... Ko gomila pozera... Quote
-Mare Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ritual Day je do jaja. Cuo si ceo album? Quote
Ramihrdus Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Nisam ceo album... Samo istoimenu pesmu... Ako bi neko ostavio link da skinem ceo Sky Lake bio bih mu veoma zahvalan Quote
Funeral Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Evo link za 2. deo Global Metal Torrent Quote
Zoidberg Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ja sam nedavno gledao oba dela.Dobra stvar,jes' da ima malo glupih inrvjua,tipa Gayknot,ali u sustini je super. Quote
Assignment Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Odlican dokumentarac, pogotovo prvi deo - drugi deo kada odgledas, pomislis kako i nije lose u Svrbiji Quote
Uruk Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 sad sam tek odgledao drugi deo-global metal, i mogu rci da mi je mnogo zanimljiviji od prvog dela... prvi deo mi je bio-onako, ovaj mi se bas svideo Quote
Mita Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 sad sam tek odgledao drugi deo-global metal, i mogu rci da mi je mnogo zanimljiviji od prvog dela... prvi deo mi je bio-onako, ovaj mi se bas svideo ocekujem treci deo i to sa Srbijom da vide da nismo najgori Quote
Grob Bez Dna Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 daleko od toga da smo najgori. Quote
Lunar Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Mito aj mi srezi GM2. pa mi donesi na nekoj svirci. Obecavam da cu ti narezati puno dobre muzike za uzvrat. Quote
Uruk Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 mada ono malo mi je bzvz sto je izostavio neke bendove, npr Kekal iz indonezije, jedan od njihovih najpoznatijih bendova uopste nije pomenuo... ja ne ocekujem da pomene vise od jednog maksimalno 2 benda iz srbije, ako uopste ovde bude dolazio Quote
Recommended Posts