delay Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Za razliku od vecine Amera, ovaj nesto i zna o metalu. Intervjui sa Diom su nenadjebivi, obozavam tog coveka! Hm.Sa black metalom sasvim sigurno nema veze.Verovatno više zna o hair metalu. Nikad od fana ne očekuj ozbiljnu analizu.U stvari,skoro nikad. Čitajte http://www.anus.com/metal/ naročito opinionssekciju sajta i ostajte dobro. Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Јеси ли видео које је плоче испоказивао на почетку. Па реци да зна више о 'косматом' металу. Quote
bojan j. Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Otkud ti to da ga mrzi? On ga zapravo obozava, samo se pravi! Znaci ne znas Quote
DaemOnizeR Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Cradle Of Filth je svrstao u Norwegian Black Metal Quote
RNA Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Па, ту негде стилски и спадају (бар рани радови), иако су географкси из Енглеске. Quote
DaemOnizeR Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Onda bolje da je stavio Behemoth. Daleko su bliži(rani radovi) Mayhem-u i Darkthrone-u nego COF. Quote
dudi Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Taj lik nije Amerikanac nego je Kanadjanin . Čovek koji sluša metal već 25 godina dosta je poznat na tim putevima i šta mu tu treba ; Osim da mu neko napuni džepove lovom i da putuje po svetu .. Quote
Herr_Wolf Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ako ni zbog čega drugog, cenim čoveka zato što je završio antropologiju, i dalje sluša metal i ne stidi se da se nazove metalcem. A obaška što je dokumentarac poprilično dobar, voleo bih da vidim lika da nastavi sa pričom... Quote
RNA Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Шта има да се стиди? Ја завршавам фармацију, па ћу и за 10 година себе наглас звати металцем, јер то јесам! Quote
Divlji Tigar Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 A sta mislite o Alice Kuperu kada je iznapusavao blekere,picka plasticna Najveci car. Quote
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Njegova izjava o black metalu je smešna. Čovek laže sebe zato što nije uspeo da ih skonta, pa im je pripisao tu definiciju naloženih klinaca. Neka ode i pokuša to da kaže Ghaalu u lice, pa upišao bi se u gaće. Inače odličan dokumentarac. Ima grešaka, ali stvarno me je dotakao. Čovek voli metal i njegovo viđenje je pravo. Necrobutcher je smeh, nisam skontao da li Blasphemer hoće da propadne u zemlju ili da zaurla od smeha. Maybe both. ...........................Satan. Čoveče kako sam se smejao. Ta scena je kult sada. \m/ Quote
RNA Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Njegova izjava o black metalu je smešna. Čovek laže sebe zato što nije uspeo da ih skonta, pa im je pripisao tu definiciju naloženih klinaca. Neka ode i pokuša to da kaže Ghaalu u lice, pa upišao bi se u gaće. Да ли је Гхаал доиказао другачије? Ај тинкс нот. Quote
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Pa mr. Cooper ignoriše ili nije svestan činjenice da je bm tokom 90-ih bio prepun nasilnih incidenata (ubistva recimo). Ghaal ne treba da dokazuje ništa, njegovi postupci govore sami za sebe. Problem je što ih je on okarakterisao kao klince željne pažnje. Black metal je muzika koja je najmanje otvorena mainstreamu. Venom je, recimo, išao na šok varijantu dok je norveški black metal nešto drugo. poz Quote
RaVeN Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) jaooooo....ovo kad pogledam...uvek zaplacem od smeha !! :) :) http://www.youtube.com/watch?v=puwllq0fBLs Edited July 10, 2007 by RaVeN Quote
Wleikko Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Film je skroz dobar i zanimljiv. Zanimljivi ljudi, intervjui (Bruce Dickinson!) Ali izjava - Satan... Kolko je do jaja, odusevio me lik, pao sam sa stolice od smeha... Quote
Herr_Wolf Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Шта има да се стиди? Ја завршавам фармацију, па ћу и за 10 година себе наглас звати металцем, јер то јесам! Pa znam, ja sam sličnog mišljenja, ali znam likove koji slušaju deset puta gore underground stvari od mene, pa su u fazonu "pa nisam ja metalac". A ovaj lik je dokazao da se intelektualac i metalac ne isključuju to neki ljudi kao da imaju problem da shvate, a i svi vole da se prave da su mnogo zreli, kao "mi smo tako iznad etiketiranja"... A oni blekeri jesu smešni :) Quote
Wleikko Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 A Alice Cooper mi je najjaci, kad kaze, svi se oni blekeri nesto tripuju po slikama, spotovima, kao zajebani su, a kad me sretnu u prodavnici kazu stidljivo - dobar dan, gospodine Kuper, tu sam s mamom, jel mozete da mi date autogram? Quote
PuPaK Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Trenutno skidam ovaj dokumentarac i procitao sam celu temu i toliko ste me zbunili da neam pojma,ebem li ga,ma neznam,ma pogledacu u svakom slucaju! Quote
Demonic_Alliance Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Pa odgledaj, makar smeha radi. Meni je simpatičan. Naravno, tu i tamo ima stvari koje se nekom neće dopasti, ali to je dokumentarac, ne doktorat... Uostalom svako ima pravo na svoje mišljenje. I da, najbitnije je to da je čovek metalac i ponosan na to, i upravo taj stav je ono što je najbolje u celom filmu. Sem toga ima zanimljivih intervjua, i, zamislite, intervjuisani muzičari imaju svoje mišljenje... I ne verujem da je lik neupućen u BM scenu, ili pak da je mrzi... U svakom slučaju, zabavan je filmić, pa preporučujem. A, koliko je gledalo dokumentarac "Satan drives the media"? Quote
:matija Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 zar nije satan rides the media? ja sam gledao, lep dokumentarac... ni ovo nije toliko lose... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Najjace je ono kada pita onog blackera koji cirka vino sta mu daje snagu ili tako nesto...I lik 15 sekundi cuti i kaze totalno smoreno Satan!!!(da nije ovaj nas iz bataje u pitanju) Quote
Andrija Smith Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ono je intervju sa Gaahl-om iz gorgoroth-a, car je! A najjaci mi je intervju sa Necrobutcherom i Blasphemerom iz Mayhem-a na Wackenu. Quote
Jelles Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 A najjaci mi je intervju sa Necrobutcherom i Blasphemerom iz Mayhem-a na Wackenu.xaxa, slepci pijani... Quote
PuPaK Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 E pa Ok je ovo,pogledao sam i nisam se smorio,nisam se iznervirao dobro jesam samo zbog ona dva debila iz mayhem-a u svakom slucaju lik je sve lepo prikazao i nije favorizovao ono sto on slusa nego je sve predstavio kako jeste! Quote
Ni! Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Izuzev intervjua sa Gaahlom, nisam odushevljena. Quote
Recommended Posts