Jump to content

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mito aj mi srezi GM2. pa mi donesi na nekoj svirci. Obecavam da cu ti narezati puno dobre muzike za uzvrat. :D

nema GM2 covece :)

valjda pravi covek novi deo i proculo se da ce raditi Sribju mada nista nije sigurno :confused:

Posted (edited)

Uh bre ,iscimaste me opasno,jebo vas global metal dva,pomisleo sam da je i to snimljeno!

Prvi deo dokumentarca se zove Hedbengers dzurni a drugi je Global metal! :pivopije:

Edited by PuPaK
Posted

Global Metal je mnogo bolji i zanimljiviji od prethodnika mu.

Japan je vrh vrhova a i oni Kinezi zvuce mnogo zajebano!

Jedino što me iritira je Mr. Lars-u-svakoj-čorbi-mirođija. Na moju nesreću, gledao sam dan za danom GM i Get Thrashed i morao da trpim pozera u oba :angry2:

Posted

Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... :)

Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci.

Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. :) Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... :)

• 1 month later...
Posted

Meni su dobra oba filma, Global Metal ima malo ozbiljniju notu, pa kad ga odgledas totalno ti je svejedno da li ce ti neko na ulici vikati da si narkoman ili sl., posto vidis koliko ljudi u nekim konzervativnijim zemljama imaju problema zbog muzike koju slusaju.

• 3 weeks later...
Posted

Ljudi, jel zna neko gde moze da se nadje bonus dvd ( sa jos oko sat vremena materijala ukljucujuci intervjue sa Krisiun, Melechesh itd.)?

Jel moguce da ga nigde nema, cak se nigde ni ne pominje, osim u metal maniacs recenziji...

Posted (edited)

I ja polako pocinjem da sumnjam da postoji...

Citiram recenziju u MM:

"...the film itself is just over 90 minutes in length, but since they had such a wealth of footage shot, there's an extra bonus dvd that contains another hour-plus' worth of inetrviews and performances, with bands like Sigh, Melechesh and Krisiun getting more interview time next to outtakes from Iron Maiden and Lamb Of God."

Gde je jebeno taj disk?!

Edited by excrement
Posted

Nije me baš oduševio Decline Of WC 2, mada sam se fino ismejao onim spodobama kojekakvim... Može da se odgleda popodne uz kaficu, ili uveče uz pivo...

Posted
Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... :)

Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci.

Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. :) Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... :)

:):)

Posted

Headbangers journey me i nije nesto odusevio... nije lose odradjeno,ali je sve nekeko natrpano i podle koju je uradio mi se uopste ne svidja. Izostavio je mnogo po meni bitnih stvari.