Lunar Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Kako t oda nigde nema podataka o tom nastavku Global Metala? Quote
Mita Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Mito aj mi srezi GM2. pa mi donesi na nekoj svirci. Obecavam da cu ti narezati puno dobre muzike za uzvrat. nema GM2 covece valjda pravi covek novi deo i proculo se da ce raditi Sribju mada nista nije sigurno Quote
Killing Hand Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 nema GM2 covece valjda pravi covek novi deo i proculo se da ce raditi Sribju mada nista nije sigurno Kako nema kada je link gore dao link Quote
Mita Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 ono je link za Global Metal shvatas on je napisao 2 kao nastavak Hedbengrs jrnija Quote
PuPaK Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 (edited) Uh bre ,iscimaste me opasno,jebo vas global metal dva,pomisleo sam da je i to snimljeno! Prvi deo dokumentarca se zove Hedbengers dzurni a drugi je Global metal! Edited February 15, 2009 by PuPaK Quote
Zoccman Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Global Metal je mnogo bolji i zanimljiviji od prethodnika mu. Japan je vrh vrhova a i oni Kinezi zvuce mnogo zajebano! Jedino što me iritira je Mr. Lars-u-svakoj-čorbi-mirođija. Na moju nesreću, gledao sam dan za danom GM i Get Thrashed i morao da trpim pozera u oba Quote
Mr.Hate Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci. Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... Quote
RNA Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 И овога бисмо тако искварили... ц ц ц Quote
Venom Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Odlican dokumentarac, pogotovo prvi deo - drugi deo kada odgledas, pomislis kako i nije lose u Svrbiji Tacno tako! Quote
Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Meni su dobra oba filma, Global Metal ima malo ozbiljniju notu, pa kad ga odgledas totalno ti je svejedno da li ce ti neko na ulici vikati da si narkoman ili sl., posto vidis koliko ljudi u nekim konzervativnijim zemljama imaju problema zbog muzike koju slusaju. Quote
excrement Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Ljudi, jel zna neko gde moze da se nadje bonus dvd ( sa jos oko sat vremena materijala ukljucujuci intervjue sa Krisiun, Melechesh itd.)? Jel moguce da ga nigde nema, cak se nigde ni ne pominje, osim u metal maniacs recenziji... Quote
excrement Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) I ja polako pocinjem da sumnjam da postoji... Citiram recenziju u MM: "...the film itself is just over 90 minutes in length, but since they had such a wealth of footage shot, there's an extra bonus dvd that contains another hour-plus' worth of inetrviews and performances, with bands like Sigh, Melechesh and Krisiun getting more interview time next to outtakes from Iron Maiden and Lamb Of God." Gde je jebeno taj disk?! Edited May 7, 2009 by excrement Quote
Chicken Little 420 Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 gledao neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt0819722/ Quote
Morphy Posted May 11, 2009 Author Report Posted May 11, 2009 Imas na youtube-u ceo dokumentarac da ogledas, pocevsi od: http://www.youtube.com/watch?v=KEV1OhgCEk8 Quote
Chicken Little 420 Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 neka, skinuo sam ja svakako.. Quote
excrement Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 neka, skinuo sam ja svakako.. Vredi li čemu? Da ga skidam il' ne? Quote
Drogarito Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Meni je to najgori dokumentarac ikada. Quote
Chicken Little 420 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 jos ga nisam pogledao, javicu! Quote
Wendigo Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Darko, obavezno pogledaj dokumentarac "The Decline of Western Civilization Part 2 - The Metal Years"! Svideće ti se sigurno! Quote
Chicken Little 420 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 do jaja! sad cu ga potraziti! thx! Quote
excrement Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Nije me baš oduševio Decline Of WC 2, mada sam se fino ismejao onim spodobama kojekakvim... Može da se odgleda popodne uz kaficu, ili uveče uz pivo... Quote
dudi Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Jeste on pozercina ali kad je dobro nagudrisan deluje cak i fini.Moze neko da pomisli da nije smradina... Gledah prekjuce Global metal i bas sam uzivao.Sto bi dobro bilo da dodje ovde da ga mi ugostimo,da vidi kakvi su Srbi delije i ludaci. Imali smo mi ovde jednog americkog mekusca iz Minesote,od bureka povracao,kafu navrnuo sa sve talogom pa zamalo da se zadavi jer je mislio da je to filterusa a kad ga nasi savatali i odveli u kafanu za dva dana propusio,propio se i postao propalitet a doso otuda strejt. Kako je jeo pihtije u kafani a kod mene sarme... Quote
Black Label Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Headbangers journey me i nije nesto odusevio... nije lose odradjeno,ali je sve nekeko natrpano i podle koju je uradio mi se uopste ne svidja. Izostavio je mnogo po meni bitnih stvari. Quote
Recommended Posts