Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ok, evo me... 2 kafe i jedan hladan tus kasnije... lol Ovako, cert je bio FENOMENALANi mnogo mi je drago sto sam imala ovu priliku da ih gledam. Set liste se i sama ne secam, znam samo da su svirali sve sto je trebalo i da su svi svo vreme djuskali. Naravno, sve je zvucalo perfektno. I vizuelni dojam je bio na nivou! I dalje su svi kraljevi stila, kao sto su i kraljevi zvuka. Za devojke: Peter je toliko ocelavio i pustio one smesne mustache brkove i bradicu, ali ae... Ok... Bitno je da mu je glas predivan kao i uvek... Inace, bila sam najmladja na koncertu A naravno, moje odusevljenje veceri su bile dve ribe pred kojih nase debele goticarke izgledaju kao cackalice Ali naravno, bile su sredjene onako by the book, sto je za svako postovanje... Jedina zamerka koju imam jeste da im je izbor mercha bio siromasan (svega 3 majice i par discova) te nisam stigla ni da utrosim mnogo para.. Kupih samo jedan Bausahu girlie (s obzirom da sve discove i ploce vec posedujem)... Samo mislim da bi vece bilo stvarno savrseno da je __Lajna__ bio jos tu i da smo ih zajedno gledali Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 jooooj, divno verujem da je bilo Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 jooooj, divno verujem da je bilo Ma naravno! Prvih pola sata nisam mogla da skapiram da sam uopste na koncertu! A onda...... Mmmmmmmmm Quote
Siouxsie Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ah...sta reci....bar si ti bila...i drago mi je zbog toga... pokusacu da ti udjem u glavu i bar malo dozivim atmosferu koju si ti dozivela..smrc...al sam skromna hocemo slike... Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Eh da.... da napisem i ovo.... Daniel Ash se pojavio u crnim zvoncarama sa nitnama, Batman majici bez rukava, i dugim dugim koznim prslukom... Na pocetku koncerta mu je pola lica bilo pokriveno crnim naocarama, a na bis je izasao sa velikim cupavim sesirom. David i Kevin su se bili poprilicno jednostavno obuceni, s tim sto je David u jednom momentu uzeo crvenu feather boa od jedne ribe u prvom redu i okacio sebi oko vrata. I naravno, Peter, koji je izasao u crnim pantalonama, beloj kosulji, fenomenalnom sakou malo atipicnog kroja i hiper uglancanim cipelama. Posle je zamenio kosulju jednom belom sa velikim okovratnikom i sirokim manzetnama i obukao sako koji nose igraci flamenka. Za Bela Lugoci's Dead je taj sako zamenio dugim braon kaputom. Mislim da mu je kosa bila potpuno bez ikakve farbe... Heh, bio je prosto savrsen! Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 hocemo slike... Bilo je zabranjeno unosenje kamera i foto-aparata Ali imam nesto malo u telefonu sto cu ti pokazati prvom prilikom kada se budemo videle! Quote
Elythara Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ih, dodjavola... a ja se bas nadala da ces nam ispostovati sve te divne slicicone... i da se vrnem na temu... obozavam ih!!! Quote
miss Penny Lane Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 jbt... zoe ja ne mogu da verujem da si bila... ja ih tako volim... jedni od omiljenih... Quote
Aurora Calerva Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Ah, eto... i to se dogodi... Moram da odnesem kartu da mi je ubace u plastiku... I wanna keep it forever and ever and ever and ever.... Quote
Aurora Calerva Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Kliknite na kartu za veci prikaz.... Quote
Aurora Calerva Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Eh, prikljuci se ekipi.... Ma meni je mnogo krivo sto nisam mogla da prokrijumcarim fotoaparat, kao i sto nisam stigla sebi da sredim press na vreme... Ali barem imam par snimaka u fonu....... Quote
heroinchic Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 ma. imas 'par snimaka' u glavi, a to je jedino sto je bitno. Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Sirotinjo, i Bogu si teshka Lep ti je avatar, Aurora Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aurora Calerva Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 ma. imas 'par snimaka' u glavi, a to je jedino sto je bitno. Eh da... Keba i ostatak ekipe Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E..to je bilo i u kuriru..... Quote
heroinchic Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 je l' video neko u Glasu javnosti cirilicni clanak o BauHauS?! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 je l' video neko u Glasu javnosti cirilicni clanak o BauHauS?! Boze...Rekao mi je ortak da je bilo i u politici...... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Krecemo sa akciJom>>Kucamo na vrata zaboravljenih asova..... Da malo razmrdamo teme..... Quote
Aurora Calerva Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Krecemo sa akciJom>>Kucamo na vrata zaboravljenih asova..... Da malo razmrdamo teme..... Ti postaješ ovim postom polako jedan od mojih omiljenih članova Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 koliko ja znam, bauhaus trenutno otvara za nine inch nails na novoj turneji, ali samo po americi. Quote
coil.worm Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ' date='11. 5. 2006, 19:11'] koliko ja znam, bauhaus trenutno otvara za nine inch nails na novoj turneji, ali samo po americi. Voleo bih da si dezinformisan. Slusati ta 2 u kratkom vremenskom razmaku mi je Quote
Aurora Calerva Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Nope.. Istina je.. S tim što na toj turneji rade 2 solo koncerta... Quote
Recommended Posts