Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 @ Aurora thanks... Nekako se slazem sa coil.wormom...Prvo tesko ih je slusati zajedno,a i treba da NIN bude predgrupa Bauhausu..... Apsolutno nisu da ih slusas zajedno.... Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) hej. oba benda su intenzivna na svoj nachin. meni mnogo vishe lezi NIN, naravno. a s'obzirom da je americka turneja, logicno je i da su tu glavni bend. ko je stariji? jbg, to retko ko vishe gleda. bilo je i ekstremnijih raskoraka u godishtu bendova koji otvaraju mladjima. npr, sepultura otvara slipknot (ako se tacno secam). meni bi bilo skroz cool da osetim taj kontrast na istom deshavanju. reci slushas prvo bauhaus post-punk, a onda ti sednu na glavu 1½h industriske buke, prashine, bushilice i testere. full. a, da, evo ga i official info: http://www.nin.com/tour/index.html edit: a ako, bash obavezno zelish da povuches neku tematsku paralelu izmedju njih: oba benda imaju fetish za dekadenciju. Edited May 12, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 haha. mislim, nisam doshao ovde da lupam kontre ljudima. samo mi se cini kao ok i skroz izvodljiv kombo, a svi ostali su u fazonu: ma daj, koja nebuloza. Quote
Aurora Calerva Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ne znam , ja sam iz nekog intervjua skapirala da je Bauhaus u tripu da napravi comeback i da im je potrebno da prikupe malo i mlađe publike... Quote
coil.worm Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Odvratno. Na NIN sam se navukao uz dobri stari Q1, bauhaus volem od hunger-a, ali ici na 2 istovremeno [ Ne pljujem ni jedan bend, ne pljujem ideju, jednostavno ne bih mogao posle nin-a ici na bauhaus i obrnuto, 2 razlicite atmosfere ] i edit: nemojte me tuci, sada sam provicao ove poslednje postove Edited May 12, 2006 by coil.worm Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 de ce sad da se vracaju u pogon po stare dane... meni se i dalje svidja ideja. mislim mehanicki i poluporgramirani industrial ti dodje ko 'ladan tush posle aljkave (ovo ne treba s'vatiti uvredljivo naranvo) punk svirke. i obrnuto. opet, samo je moja procena. Quote
coil.worm Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 ,12. 5. 2006, 16:44]de ce sad da se vracaju u pogon po stare dane... meni se i dalje svidja ideja. mislim mehanicki i poluporgramirani industrial ti dodje ko 'ladan tush posle aljkave (ovo ne treba s'vatiti uvredljivo naranvo) punk svirke. i obrnuto. opet, samo je moja procena. Nekako mi vise legne Bauhaus + Skinny Puppy Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Nekako mi vise legne Bauhaus + Skinny Puppy Mislim da bi mi Bauhaus ipak najbolje isao uz Laibach...Nekako mi to ide zajedno,a ne znam zasto i ono..... Quote
Aurora Calerva Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Što se mene tiče, Bauhaus samo u solo varijanti... Kontam da sam ja dobro prošla... Quote
Kveld Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 zashto li ne dodju Bauhaus umesto Sistersa ako vec pravimo kombinacije Bauhausa sa ostalim bendovima ja bih glasala za Christian death, naravno za CD kakvi su bili ranije ...nekako mislim da oba benda imaju tu punkersku ali i romantichnu atmosferu te bi se zato strava uklopili Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 U pravu je Kvelad kada bolje razmislim,fina je to kombinacija,ali ne B umesto Sistersa.... Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 zashto li ne dodju Bauhaus umesto Sistersa Doći će verovatno i oni na red... Znam jer me je par ljudi koji se bave organizacijom ispitalo kakva je bila posećenost njihovog koncerta... Quote
coil.worm Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 zashto li ne dodju Bauhaus umesto Sistersa ako vec pravimo kombinacije Bauhausa sa ostalim bendovima ja bih glasala za Christian death, naravno za CD kakvi su bili ranije ...nekako mislim da oba benda imaju tu punkersku ali i romantichnu atmosferu te bi se zato strava uklopili Ali takav CD se ne pojavljuje, osim ako Rozz ne odluci da se probudi. No, samo nek dovode bauhaus tamo posle septembra, da mogu da dodjem Quote
oNe Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) meni Bauhaus lezi uz Crime & The City Solution ili uz noviji zvuk Einsturzende Neubautena. A voleo bih da ih cujem uzivo, vec jednom! Edited January 14, 2007 by duruman Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Doc'ce valjda nekada....Mada,cenim da cu ih gledati u Londonu uskoro,jos samo da se tempiram da banem tamo u vreme kojekakvih koncerata. Quote
Lady midnight Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Who killed MR Moonlight? Super je to bend, slusam ih, ne toliko ali odlicni su, i ne znam kako bih ih definisala, kao neki neo goth, dark punk, ma de znam, bitno da su super... Quote
Mirjana_90 Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Hoce li neko biti ljubazan da mi posalje mp3 na mejl Bauhaus - Bela Lugosi's Dead ili Hollow Hills? Mejl je [email protected] Molim vas! Hvala.... Quote
Kveld Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 probacu je , sledeci put kad budem bila na netu..i to samo zato shto si trazila Hollow hills koja je jedna od meni omiljenih stvari Bauhausa ..nego , neshto sam chitala interviju sa Peterom Murphyjem u Children of the Night, chovek ne da je inteligentan...uostalom , to se vidi i po tekstovima Bauhausa...nisam znala da je on radio omote, uh , kakav chovek..slava!slava!slava! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Posto u roku od par meseci treba da bude koncert u Londonu,ja se natempirao i idem.....Avgust ili septembar:D Vec poceo da sredjujem papire :) Quote
Kveld Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 e , jbg. sestro, ja sam pokushala da ti poshaljem pesme no neshto mi ne ide rad u atachmentu, lik iz net centra kaze da je to do kompijutera i spominjao je neke kompresore a ja sam ga gledala pogledom teleta ne kapirajuci nishta .elem , pishi mi na pp ako ti je bash stalo do ovoga pa cemo se vec neshto dogovoriti.poz. Quote
Krejzi Meri Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 SLICE OF LIFE Her gaze hit the side of mine So I opened it out To destroy what you thought was difference So I lied to you once again So I painted over you once again So I die before you once again whats the difference Come clearly where the flavour is Seen here in black and white Youve got two seconds baby boy In burning light white light whats the difference Clear up what you are Burn out these eyes Rip up this place and scream i am your slice of life (four times) Shivering under lamposts Shivering under glass Your standing on charisma again God knows it cannot last whats the difference Ice inside your body Blood inside your soul Yet still twelve faces stand around Hugging your skinny bones whats the difference So clear up what you are Burn out these eyes, rip up this place and scream i am your slice of life (four times) And the car opened him up to so much more And the money is brighter with a wider smile And the problem expands inside your head i am your slice of life DIVNI SU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
3vil Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Hmmm... Who killed Mr.Moonlight King Volcano, Party of The First part, Bella(naravno...) Dark Entries, She's in Parties, Generalno ceo Burning from the inside,Gotham,itd... Sto se samog benda tiche weoma mi se svidjaju...Mada,kao sto je dobar deo vas vec rekao,nisu bas za svaki dan i to je bas ono sto ih cini jedinstwenim... Quote
Kveld Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 jah , samo za posebne religijske praznike Quote
Guest dark_celestia Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Jao, secem vene za njima. Tako su jedinstveni i originalni + svi iz benda su mmm, pogotovu pevac "Telegram Sam" mi ne izlazi iz winamp-a vec duze vreme! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Drogiram se Bauhausom poslednjih dana......E stvarno mi taj teledirigovani haos mnogo prija u poslednje vreme:) Quote
Recommended Posts