Jump to content

Recommended Posts

Posted

odgledao alisu 3d u domu sindikata.

posto mnogo volim pricu i istoimenu pc igru moram da priznam da sam razocaran jer sam ocekivao nesto drugacije.

stoji da je bilo sjajnih momenata, tipa alisino padanje kroz rupu, lik ludog sesirdzije i ono hodanje po licima preko mocvare (potpuno :o detalj), ali nekako je previse detinjasto i likovi koji bi trebalo da deluju u najmanju ruku jezivo (tipa cheshire i ona zver sto ogrebe alisu) deluju najblaze receno naivno, kraj je uzasno glup i iznenadjujuci u negativnom smislu.

u bioskopu ga vredi gledati jedino zbog 3d efekata jer je zaista vizuelno lepo uradjen, prostori i efekti su stvarno vrhunski, ali sve u svemu sarena laza. :/

Posted

Otisao sam da gledam Tim Burton film, dobio sam Disney film...ispodprosecni Dizni film. I jebali ih 3D efekti, necu se skoro opet upetljati sa tim, 95% filma nisam video nikakvu poentu u tome. Vau, leti mi soljica ka meni, bas sam se uzbudila.. Dodjite kod mene kuci, gadjacu vas soljicama za manje pare.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 months later...
Posted

Meni se Alisa bas svidela. Volim Bartona, volim bajke, kostimi su odlicni, i malo drugacija Alisa mi je prijala. Nisam mogla sebi da prustim 3D, a i drago mi je sto nista nije letelo prema meni. :haha:

Posted

Alisa je mozda jedan od najslabijih Burtonovih filmova, ali film uopshte nije losh, samo jednostavno nije to taj Burton standard.

• 1 month later...