jarancaba Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Pozdrav svima! Nisam dugo svracala! ! PD ! Sve si nas zaboravila..ma oprošteno ti je..sestro po mjetalu!!! Dobro nam došla!!!! Quote
SAVAGE Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E, bas ti hvala! Kad ti dodjem tamo...ima da leti perje! Quote
jarancaba Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E, bas ti hvala! Kad ti dodjem tamo...ima da leti perje! Muškooo Quote
Bata Trokrilni Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Pozdrav svima! Nisam dugo svracala! ! PD ! Pa sad, baš da odem dotle da kupim ovaj CD... Morao bih još hiljadu CD-ova da kupim pre njega. Quote
Bata Trokrilni Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Pa baš i nisam familijaran sa obojenim pločama, tako da mi se može oprostiti. Ali se tebi ne može oprostiti što koristiš svaku priliku da me nazoveš dilejom. Uostalom, svejedno, ja komentarišem album, ne bih ga kupio ni na ploči, ni na disku, ako ga ne smatram zaista vrhunskim. Quote
Download_manager Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Danas sam opet gledao na DVD-u onaj koncert iz Camden Palace '85. I svaki put se oduševim kad ga odgledam. Sunce ti jebem kao su razbili. Zvuk, kadrovi, energija ... ma sve je genijalno. Jedino mi se čini da je dranje publike nasnimljeno, jer kako može stotinak ljudi da zvuči kao da ih je 1000, to mi nije jasno. I čudi me, toliki London a dođe tako malo ljudi da gleda Warlock. Toliko o popularnosti heavy metala u Britaniji 80-ih. Jebali ih Madness i ostali. Nije ni čudo što su Maideni i Judasi gradili karijeru u Americi i svetu. Quote
SAVAGE Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 U autobusu... http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=11181842 Quote
Pavao Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Biti će tour na jesen po Srednjoj Europi. Imati će solo koncert u Zagrebu u Boogaloo 28.10., za ostale datume ne znam. Quote
Guest HEFEST Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Dovedite Doro ovamo da je izgrlim i izljubim i kazem joj Mi smo familija. Quote
Bata Trokrilni Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Biti će tour na jesen po Srednjoj Europi. Imati će solo koncert u Zagrebu u Boogaloo 28.10., za ostale datume ne znam. E super, samo da bude dovoljno zainteresovanih, da se ne otkaže. Ja planiram da dođem. Uzgred, zna li neko koliko dugo traju njeni koncerti, kakve su joj obično set liste i to? Ja sve što znam od njenih koncerata je onaj Classic Diamonds, sa orkestralnim verzijama pesama. Quote
SAVAGE Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Set liste (osim novih pesama) obicno obuhvataju standarde tipa 'Burning The Witches', 'Hellbound', 'I Rule The Ruins', 'Earthshaker Rock', 'True As Steel' i 'All We Are'. U zavisnosti od duzine trajanja koncerta, ubace 'Für Immer', 'Out Of Control', od 2002. 'Fight' ... ! i 'Breaking The Law' ! Quote
djuk Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 http://www.metal-experience.com/images/fes...31072009-27.jpg drzi se tetka... Quote
Bata Trokrilni Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Evo snimak iz Zagreba od sinoć: Živ se jedem što nisam bio tamo, i to zbog nekih svojih tripova. Gde mi je ona odlučnost od pre nekoliko meseci kad sam sam zapalio na Diggere... Neka mi posle neko kaže da nije kraljica. Takva žena se nikada više u heavy metalu neće pojaviti. Quote
Runner Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 I dalje je prava heavy metal Amazonka! Svaka joj cast! :rockdevil: Btw, sasvim pristojan i solidan njen posljednji album, preslusavam ga ovih dana... Quote
Guest HEFEST Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Doro dodji nam ovamo da te bolje pogledamo!!! Quote
Bata Trokrilni Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 To se nikad neće desiti, jer većina "metal" publike u Srbiji je isuviše ograničena da bi mogla da ceni pravi heavy metal, a i promoterske kuće su nam odraz takve publike. Quote
Guest HEFEST Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 To se nikad neće desiti, jer većina "metal" publike u Srbiji je isuviše ograničena da bi mogla da ceni pravi heavy metal, a i promoterske kuće su nam odraz takve publike. Kako si lepu recenicu napisao ne bi ni ja bolje srocio. Najjace je sto i oni kojima pokusas nesto da objasnis gledaju te onako belo kao volovi i pitaju te na kraju, a jel video juce u VB ovo ili ono. Ja im odgovorim - Ne gledam televiziju vec 3.5 godine jer je uzasno stetna za ljudski mozak. A oni ce ona - Pa dobro. Na Madonu idu i babe i dede na samrti maltene, a da dolazi Metal kraljica ne bi doslo 100 ljudi. Ja bi dosao i neka se svi jebu. Quote
ZmYchE Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 I ja bih isla, i neka se svi jebu Quote
Invictus Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 I ja bih išao, a ako bih nešto i pojebao na svirci uz to, ne bih se bunio. Quote
Bata Trokrilni Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 U tom pogledu, meni pored Doro Pesch nijedna posetiteljka koncerta ne bi delovala zanimljivo. Samo, malo mi je trulo da ovako hipotetički pričam, kad sam sam kriv što sam propustio priliku da odem na koncert. Quote
Invictus Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ne bi se ja bunio ni sa njom da završim. Quote
Bata Trokrilni Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=v78wolWpwX4 Quote
Bata Trokrilni Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Sa albumima Burning the Witches, Triumph and Agony i Doro, kao i kompilacijom Rare Diamonds, mogu reći da sam ispunio kvotu što se tiče Warlock/Doro originala. Quote
Recommended Posts