ZmYchE Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Najbolji post ever hehehehe!! Genijalno Hehe ali patikice i trenerke!!! kuuuuljjj Quote
Crna_Dama Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Obožavam ih.Doro je kraljica,ima super glas,i odlično izgleda i dan-danas.Sve albume volim(i njene solo,i ove sa bendom),jedino nemam "Triumph & Agony",ali,potrudiću se da ga nabavim.Sve u svemu,sjajni su! E,da,šta se desilo sa prošlom temom o njima? Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Ne znam šta bi sa temom, nisam tada bio na yum-u. Ja baš i ne volim sve albume, rekoh već, u jednom periodu su to bila techno proseravanja. Quote
SAVAGE Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 RNA - 'Немој да претерујеш. Овим темпом ћеш до 2050. године доћи до 100. поста.' ------------------------------------------------------------------------------------------------ E pa,BOLJE DA POSALJES JEDAN ALI VREDAN,nego da saljes '1000' svaki dan,skoro reda radi!!! Kekeke... Prvi si poceo! Pozdrav Tebi,a i za ZmYchE! Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 A meni pozdrav? Ja sam branio čast Doro Pesch na metalhammer forumu. Otvorio sam temu i mesecima na njoj niko nije postovao. Ljudi su prsli. Quote
RNA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Не сећам се да је тај форум икада био нешто посебно посећен, осим када овај није радио. Quote
SAVAGE Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 A meni pozdrav? Ja sam branio čast Doro Pesch na metalhammer forumu. Otvorio sam temu i mesecima na njoj niko nije postovao. Ljudi su prsli. SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I veliki pozdrav za 'Prince of Darkness'! ZAISTA,PRSLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbolji post ever hehehehe!! Genijalno Hehe ali patikice i trenerke!!! kuuuuljjj Thank you,dear!!! Quote
Invictus Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Kvlt!!! Doro... krajnje granice... Metal Queen! Quote
Crna_Dama Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 RNA - 'Немој да претерујеш. Овим темпом ћеш до 2050. године доћи до 100. поста.' ------------------------------------------------------------------------------------------------ E pa,BOLJE DA POSALJES JEDAN ALI VREDAN,nego da saljes '1000' svaki dan,skoro reda radi!!! Kekeke... Prvi si poceo! Pozdrav Tebi,a i za ZmYchE! Svaka čast! Quote
SAVAGE Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Svaka čast! Thanx,dear!!! Kvlt!!! Doro... krajnje granice... Metal Queen! ...for my friend! Sve je receno! Quote
SAVAGE Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Mnogo se napalio, drzao njenu sliku na gitari, slao joj cvece, a onda jednog dana nasao pismo koje je ona pisala Mastejnu, popizdeo i otisao iz benda. Bilo je to u jednom intervjuu sa MAstejnom pre 10-ak godina. ---------> <--------- Quote
Bata Trokrilni Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Nije mi jasno šta je videla u njemu. Quote
Bata Trokrilni Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 E, ako je on zgodan (izvinjavam se sto skrećem sa teme), onda je meni jako drago što nisam. Quote
Kali Agna Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 sta mislite o albumu "warrior soul"? za moj ukus je malo "mekan", mada su prve 3-4 pesme zaista odlicne Quote
Bata Trokrilni Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Već sam rekao, još od Doro (1990), nije bilo tako dobrog albuma. Pogotvo ako ga poredimo sa techno eksperimentima iz devedesetih. Najbolja pesma na albumu je Thunderspell, a jake su i You're My Family, My Majesty, Heaven I See i Strangers Yesterday. Quote
Crna_Dama Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Dobar je,ali,meni je od svih njenih solo albuma ,"True at heart" najomiljeniji. Edited April 10, 2007 by Metal girl Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ја њене соло албуме генерално избегавам, али ћу видети овај нови да прелсушам. Ипак је период кад су господа Граф и Сигети правио музику најбољи. Quote
Bata Trokrilni Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dobar je,ali,meni je od svih njenih solo albuma ,"True at heart" najomiljeniji. True at Heart je suviše mekan. Najjači je Doro, ako govorimo o solo karijeri. Od Warlock-a sam jedino Burning the Witches čuo u celini, tako da ne mogu da procenim. Quote
RNA Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Срам те било за ову изјаву! Ајде сад лепо, трк да набавиш Warlock дискографију да не би чучао на кукурузу у углу. Quote
Bata Trokrilni Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ja bih rado nabavio, ali te albume nema čak ni Solicitor. Quote
RNA Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Нема??? Тим горе по њега, каквих глупости све има! Quote
Recommended Posts