Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa da, ali ovo radi normalno i bila je spika i moj post i post Savage-a...

Zato ne kontam što se bilo šta briše...

Постави питање вишој инстанци.

Posted

Razni bendovi vec uveliko :muzicar: na ovim prostorima,pa se mozda desi da neko organizuje i dolazak KRALJICE METALA!

Mislim,stvarno sramota!!! Ufff... :huh::rolleyes:

Samo JEDNA je Doro!!! :rockdevil:

Posted
Bez ljutnje - nek ti je sa srećom, al takva se jednom radja!!!!!! Svaki pokušaji devojaka da kopiraju Doro...ne znam..bedno :/

u pravu si, tesko je kopirati njen vibrato :) btw to je trebalo da bude metafora :razz:

Posted

Није у питању стас, него и лице и цела појава... То се све никако не да ископирати.

Posted
@Kali: Njen glas možda i možeš da iskopiraš, ali ako joj iskopiraš stas, ja ću te prvi proglasiti srpskom Doro Pesch! :bigblue:

da joj iskopiram stas? mora da se salis! pa ona je dobrih 20 cm niza od mene :)

mene doro fascinira pre svega zbog svoje pojave i zbog toga sto se kao zena probila u 'muskom' metal pravcu, a manje zbog pesama i glasa. ali da nekog zaista kopiram, neka hvala. mada eto, igrom slucaja smo obe plavuse :)

Posted

Ali boja kose ne čini ništa :D:P

Doro je uspela zahvaljujući svojim glasom, ne stasom. Lita Ford je delimično uspela stasom nego glasom, a to može da prodje i kod Vixenki...

Posted

To je dobar sajt!Znam za njega...Mislim da im fale...Ice Age...recimo...etooo... :mrgreen:IceAge.jpg...A sada...dve plavusice...RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!nelson4.jpgMA,salim se!...Ipak,Nelsoni su bili SWEEEEEEEEEEEEEEEEET,or SEXY??? :confused::):pivopije:

Posted

haha sta se toliko lozite na zene u metalu :):razz:;)

ja skidam kapu svakoj zeni koja je ovde 'uspela' (hm, ili u stvari jednoj zeni? :mhihi:), ali daleko od toga da mi je neka pevacki uzor... sve je to mrsavo u poredjenju sa muskim vokalima :da:

p.s. ovo dvoje plavusana bih pojela za dorucak, pardon, uzinu :razz: