Kali Agna Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 pa u cemu je problem? mrzi vas opet da ih kucate? Quote
RNA Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Pa da, ali ovo radi normalno i bila je spika i moj post i post Savage-a... Zato ne kontam što se bilo šta briše... Постави питање вишој инстанци. Quote
ZmYchE Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Nema veze, sad mogu ponovo da kukam. JOOOJ KAKO BI BILO EXTRA DA OVDE DODJE DORO :mhihi: Quote
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Ja bi doshao da chujem "I Rule The Ruins" : ) Quote
Bata Trokrilni Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Doro spada među one izvođače koji ovde nikada neće doći. Quote
Kali Agna Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 JOOOJ KAKO BI BILO EXTRA DA OVDE DODJE DORO evo, ja cu se potruditi da postanem srpska doro, pa neces vise morati da kukas Quote
ZmYchE Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Bez ljutnje - nek ti je sa srećom, al takva se jednom radja!!!!!! Svaki pokušaji devojaka da kopiraju Doro...ne znam..bedno :/ Quote
SAVAGE Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Razni bendovi vec uveliko na ovim prostorima,pa se mozda desi da neko organizuje i dolazak KRALJICE METALA! Mislim,stvarno sramota!!! Ufff... Samo JEDNA je Doro!!! Quote
Kali Agna Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Bez ljutnje - nek ti je sa srećom, al takva se jednom radja!!!!!! Svaki pokušaji devojaka da kopiraju Doro...ne znam..bedno :/ u pravu si, tesko je kopirati njen vibrato btw to je trebalo da bude metafora Quote
Bata Trokrilni Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 @Kali: Njen glas možda i možeš da iskopiraš, ali ako joj iskopiraš stas, ja ću te prvi proglasiti srpskom Doro Pesch! Quote
RNA Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Није у питању стас, него и лице и цела појава... То се све никако не да ископирати. Quote
Kali Agna Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 @Kali: Njen glas možda i možeš da iskopiraš, ali ako joj iskopiraš stas, ja ću te prvi proglasiti srpskom Doro Pesch! da joj iskopiram stas? mora da se salis! pa ona je dobrih 20 cm niza od mene mene doro fascinira pre svega zbog svoje pojave i zbog toga sto se kao zena probila u 'muskom' metal pravcu, a manje zbog pesama i glasa. ali da nekog zaista kopiram, neka hvala. mada eto, igrom slucaja smo obe plavuse Quote
ZmYchE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ali boja kose ne čini ništa Doro je uspela zahvaljujući svojim glasom, ne stasom. Lita Ford je delimično uspela stasom nego glasom, a to može da prodje i kod Vixenki... Quote
SAVAGE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 ...A tek Warlock u Londonu!!?! MADNESSSSS!!! Doro = Rekla bih da je Lita uspela uglavnom sa stasom,dok su Vixenke Quote
ZmYchE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 A da ne pricam o ostalim metal queenčićima Girlschool takodje METAL ŽENE <<< verujem da će možda nekom biti korisno i interesantno... Metal Ženske Žemske Quote
SAVAGE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 To je dobar sajt!Znam za njega...Mislim da im fale...Ice Age...recimo...etooo... ...A sada...dve plavusice...RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!MA,salim se!...Ipak,Nelsoni su bili SWEEEEEEEEEEEEEEEEET,or SEXY??? Quote
Kali Agna Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 haha sta se toliko lozite na zene u metalu ja skidam kapu svakoj zeni koja je ovde 'uspela' (hm, ili u stvari jednoj zeni? ), ali daleko od toga da mi je neka pevacki uzor... sve je to mrsavo u poredjenju sa muskim vokalima p.s. ovo dvoje plavusana bih pojela za dorucak, pardon, uzinu Quote
SAVAGE Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 p.s. ovo dvoje plavusana bih pojela za dorucak, pardon, uzinu Uh,uh,uh... Quote
Bata Trokrilni Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ako već toliko pričate o ženama u heavy metalu, što niko ne postuje na temi Phantom Blue, koju sam juče otvorio? Quote
SAVAGE Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 ------------------- ...I gde smo ono stali? A da,MAKE-UP!!! Quote
APOHAKC Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 ajd ubuduce kada postujete slike, napisite, levo musko, desno zensko, il tako nesto, hvala Quote
ZmYchE Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Levo Lita Ford, desno Doro Pesch. Divne su hahaha Quote
Recommended Posts