kuruz Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 (edited) Змајо, онај горе рече да не може да се прође од бенда, па да му укажем да је затворен и да нико ни не мора да пролази... EДИТ: Ала се ја губим данас.. заборавите овај пост... Edited July 25, 2007 by Doommaker Quote
DragonHeart Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 ----------------------------------------- ...Iz 2003... ...Cekali da se otvori PUB! Ovaj lik gore s bradicom je klavijaturista Kamelot-a. Quote
SAVAGE Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ma gde ti nalaziš te silne fotke??? Recimo, sa duuuuuuuuuuuuuuuugoooooooooooogodisnjim stazom! W A R L O C K Quote
ZmYchE Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Hehe a??? Pojasni ti to malo... Mislim kontam da svasta i ja nalazim po netu, ali toliko kvalitetnijih slika Warlocka koje si ti kacila, iskreno nisam videla, zato i pitam. Podeli informaciju Quote
ZmYchE Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Zar nije nas većina? Ne znam, koliko godina i tražim i skidam i imam, ali baš se iznenadih na neke fotke... Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Ја се некад само опустим, чекам да други људи нешто избунаре, а онда им то мазнем за себе! Quote
SAVAGE Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Она је само фанатик, шта ћеш. ...I to DUUUGOGOOODISNJI(kao sto rekoh)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bata Trokrilni Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ja slušam Doro od decembra prošle godine i podjednako sam fan kao i oni koji je slušaju godinama. Quote
ZmYchE Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Podjednaki teže, ali da si fan jesi naravno. Moguće da je voliš isto KOLIKO i mi, ali ne DUGO koliko i mi... Keke Quote
SAVAGE Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Meni je i da si poceo da Doro & Warlock juce! ...'ali ne DUGO koliko i mi'... Quote
Arch Enemy Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Zar je bitno ko koliko slusha?? Bitno je da Doro postoji i da mi imamo shta slushati! Quote
Bata Trokrilni Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Bitno je, jer je to nekima ovde jedini argument kojim pokušavaju da mi nabiju kompleks. Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Како ми се чини, полази нам за руком. Nah, just kidding, you're OK. Quote
Bata Trokrilni Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Nisam tebe optužio da pokušavaš da mi nabiješ kompleks. Mada bih iskreno voleo da imam metalski staž kao ti i da sam frontmen nekog benda, ovako možda sve ima veću draž. Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Полако и сигурно, стићи ћеш и дотле. Сви смо почели од нуле. Quote
Arch Enemy Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Nisam tebe optužio da pokušavaš da mi nabiješ kompleks. Mada bih iskreno voleo da imam metalski staž kao ti i da sam frontmen nekog benda, ovako možda sve ima veću draž. Mislim da se previshe opterecujesh nekim sasvim nebitnim stvarima u zivotu. Quote
SAVAGE Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ne verujem da se to odnosi na mene... Rekoh vec da mi nije vazno da li si od juce ili od pre 15 godina! Vazno je da i i ... i drugarstvo!!! ...I da,zaista se opterecujes sa... Quote
Bata Trokrilni Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ne odnosi se ni na tebe. Ne opterećujem se, samo naglas razmišljam. Quote
Arch Enemy Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 chill out... be cool... budi kul.. Quote
Eastbound Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) Stronger than a mountain of steel Faster than hell on wheels We've got we've got all the power we need Let's build a playground on this old battelfield Warlock su likčine, bar što se muzike tiče... Ne želim da komentarišem oblačenje mada da sam tada imao 20 godina i da sam svirao heavy ko zna kako bih se oblačio tekstovi, tu i tamo Jeste primijetili onaj njemački akcenat i kako izgovara 'All'? Olj! Edited September 4, 2007 by Lost Chairman Quote
Recommended Posts