Bata Trokrilni Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Gledao sam Classic Diamonds. Zanimljivo rešenje sa orkestrom, samo mi se ne dopada kako je pesma Fear of the Dark obrađena. Iznenadio sam se kad sam video da gitaru svira Chris Caffery. Quote
ZmYchE Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ne odnosi se ni na tebe. Ne opterećujem se, samo naglas razmišljam. Odnosi se na mene, ali meni nije namera da dotičnom nabijam bilo šta. Kao što je RNA rekao - svi polazimo od nule. I kao što Arch Enemy reče - previše se opterećuješ nebitnim stvarima. Samo da želim da te argumentujem - pokosila bih te mnogim stvarima, to dobro znaš. Ali zaista ne želim da ulazim u raspravu sa bilo kim, pogotovo ne sa tobom koji dobro znaš šta si sve rekao/pričao....i kome. No da ne tupimo bzvz, bilo pa prošlo. Da smo svi mi živi i zdravi. Što se tiče Warlocka i Classic Diamondsa - to bi bilo lepo odgledati, jurim već duže vreme, al slabo može da se nadje preko torrenata ili sam ja ćorava... Što se tiče Doro i njenog pevanja - baš taj njen nemački akcenAt daje šmek pevanju Quote
Bata Trokrilni Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 E, Zmajo, uvek si znala da budeš seeeeeeeeexy kad je najpotrebnije. Zato te toliko i gotivim. Quote
ZmYchE Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Hm ne znam kakve veze ima tvoj komentar sa bilo cim... No kontam da bi bilo lepo da moderatori ociste temu od spama. Quote
Divlji Tigar Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Danas sam na netu nasao koncert "Warolck" "Live in London 1985", super je. Gitarista rastura. Quote
ZmYchE Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Sve same hitove pevaju na tom live-u i jeste odlican! Quote
Eastbound Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Kakva je 'Fight by your side'? To je, valjda, Dorothee posvetila ratu na Balkanu. Bilo je nešto o tome u rockexpress-u iz 2002. kad im je bilo 5 godina postojanja, zapravo bio je cio intervju sa njom. Što se desilo sa tim časopisom? U solo karijeri joj balade ne zvuče baš onako kao i sa Warlock-om. Nekako su moćnije one iz 80-ih! Mut und Kraft führen mich durch jeden Tag! Edited September 19, 2007 by Hell on wheels Quote
ZmYchE Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Nema heavy metala u njenoj solo karijeri. Mislim naravno da ima, ali ne toliko koliko ga je bilo u Warlocku 80tih... Pretezno su balade i rad sa Warlockom, obrade... Ok je. Moz da se slusa. Fight by your side je extra pesma, na prva slusanja deluje kao balada, ali ono eto tu pricu nisam znala.. Extra Quote
Bata Trokrilni Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Prva dva albuma i poslednji su čisti heavy metal. Doduše, ne žestoki heavy kao, recimo, Primal Fear, već heavy bliži hard rock-u. Za Thunderspell sam već rekao da može biti jedan od kandidata za himnu heavy metala. Što se tiče onih albuma između, oni su u nekom electro-industrial fazonu, jer se i Doro bila priklonila trendovima u vreme kad se heavy metal slabo cenio. Quote
Eastbound Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) ...jer se i Doro bila priklonila trendovima... A meni čudno što se toliko spominje beskompromisnost u tom intervjuu?! Koga god zanima heavy metal i hard rock treba da uzme najmanje neki Best Of Warlock ili kako god se zove. Možda ne albume, jer ima i prosječnih pjesama, ali 10ak ih ulazi u najbolje pjesme mješavine heavy metala i hard rocka 80ih. Edited September 20, 2007 by Hell on wheels Quote
ZmYchE Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Hmz ne nego komotno moze sva cetiri glavna albuma Warlocka da uzme i da slusa Quote
Eastbound Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Sva četiri, pa još i glavna Da nisi malo više nego što bi trebalo slušala 'Three Minute Warning', pa daješ ovakve izjave Quote
ZmYchE Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Iskreno ne znam sta si hteo reci time, ali Warlock mi je jedan od favoritnih bendova, sasvim normalno slusan sa moje strane ili bilo cije ko voli bend. I idalje stojim iza reci da moze da uzme sva 4 albuma komotno da slusa, bez obzira na Doro-in rad tokom i posle Warlocka. Quote
Eastbound Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ma u redu je Pjesme sa svih albuma imaju nešto posebmo... Od Dark Fade do Metal Racer... Hellbound! Quote
SAVAGE Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 'Burning the Witches' ---> Dark Fade ! Ma,ceo taj period Warlock-a je !!! Quote
SAVAGE Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Evo vam jos slika iz tog perioda,da ne kazete posle kako 'skrtarim'! Hehehe... Quote
ZmYchE Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Haha kako odlepljujem na ovaj imidz! Kako su divniiiiiiiiiiiiiii... Kako bi bilo dobro da Doro nastupa na castle festivalu, kao i Saxon, i jos brda dobrih kultnih bendova... wee.... Quote
_powerslave_ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 A sta bi sa Castle festivalom, kad ce biti jos objava bendova ? Quote
ZmYchE Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 LITA FORD Znam da je offtopic, ali morala sam... haahaha Quote
Eastbound Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 (edited) A ne nego Pat Benatar http://h1.ripway.com/cg0022/fade2.WMA http://h1.ripway.com/cg0022/darkfade.WMA She's full of lies, when she passes by! Edited October 20, 2007 by Hell on wheels Quote
Recommended Posts