Sleaze Glammer Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Onda ajde da diskutujemo. Od svih tih albuma Night Songs je izasao prvi, zar ne? I do danas se prodao u vise od 3 miliona primmeraka samo u SAD. A i tadasnja scena je hvalila Cinderellu za renesansu rocka i metal na mtvju. Da bi dobro upoznao neku materiju moras malo dublje da kopas. Quote
lemmy sixx Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ma ko prica ovde o MTV-u?Ja ti pricam o popularnosti i prodaji,jebes MTV.Popularnost metalu nije opadala tokom 80-ih.Mozda postepeno,ali kada je pala onda je pala i nije se povratila. Za tvoju informaciju,"Reign In Blood" je izasao 1986.,isto kao i prvi album Cinderelle (jebote,nemogu da verujem sa kojim papcima ja poredim Koljaca ),a pre te nebitne Pepeljuge,albumi su se prodavali u poprilicnom broju,a popularnost bendova je bila na neverovatnom nivou.Mrzi me da kopam podatke,imas net pa kopaj ako te zanima.Ja sam ti dao primer benda za koji znam. Quote
Rox Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Onda ajde da diskutujemo. Od svih tih albuma Night Songs je izasao prvi, zar ne? I do danas se prodao u vise od 3 miliona primmeraka samo u SAD. A i tadasnja scena je hvalila Cinderellu za renesansu rocka i metal na mtvju. Da bi dobro upoznao neku materiju moras malo dublje da kopas. Taj album se poceo prodavati nakon Slippery turneje. Ti si to naopako okrenuo. Nije bilo nikakve renenesanse, u tom periodu izlazi par velikih albuma, Night Songs je tu bio sitan. Quote
Rox Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Pa dobro sad, zavisi sa cim se poredi. Meni se licno taj prvi album ni ne svidja ali ovi poslije njega su mi super i bend mi je vrlo drag, vrlo dobar rock bend, slusam ih dugi niz godina ali mora se priznati da nisu ostavili neki jaci impact na muzickoj sceni. Svidja mi se Tomov glas i te primjese bluesa a live su odlicni. Quote
lemmy sixx Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Meni se jedino prvi album i svidja,a glas nije nesto preterano originalan...kopija Brian Johnson-a. Quote
Rox Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Na prvom albumu najvise lici na njega, poslije je malo vise bluesy ali osjeti se uticaj itekako. Quote
Sleaze Glammer Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ma meni je omiljeni album njihov zadnji - Still Climbing. Odlican, jednostavno odlican Quote
Vick Tim Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Meni se jedino prvi album i svidja,a glas nije nesto preterano originalan...kopija Brian Johnson-a. pre mushka janis joplin. Quote
Sleaze Glammer Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 ma dajte....... kakav bre Brajan i Dzenis? Covek ima specifican visok growl... Mnogo cool glas. Volim da pevam nekad u njemu. Znam da ga skinem super... Inace koja vam je omiljena pesma od Cinderelle. Od balada mi je Through The Rain a od rawkera... neka bude Shelter Me ( mada tu su i Gypsy Road, Love's Got Me Doin' Time, Blood From A Stone... ) Quote
LazaGNR Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Od balada mi je Through The Rain a od rawkera... neka bude Shelter Me ( mada tu su i Gypsy Road, Love's Got Me Doin' Time, Blood From A Stone... ) Dobra je ta stvar (sa Still Climbing),ali vise cenim njihove ranije balade - tipa Don't Know What You Got,Heartbreak Station,Gypsy Road... Quote
Sleaze Glammer Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 da sta da? LazaGNR ...Gypsy Road... Gypsy Road nije balada. To je do jaja rokacina!!! Quote
lemmy sixx Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 ma dajte....... kakav bre Brajan i Dzenis? Covek ima specifican visok growl... Specifican malo sutra.Poslusaj prvi album i reci da nije kopirao Brian Johnsona.Stvarno preterujes sa dizanjem ovog benda u nebesa. Quote
Sleaze Glammer Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Aj oladi Lemi, ja ih voli, i jedan su mi od omiljenih i naravno da cu da ih dizem u jebena nebesa! A ko jebe Briana? On je tako pevao posto je jedino tako znao da peva! Tom ( pevac / gitarista ) nije ni hteo da bude vokal ali su ga ostali naterali. Njegovi omiljeni bendovi su Aerosmith i Rolling Stones... mada verovatno voli AC/DC, svi rokeri imaju neku plocu od njih. Quote
Vick Tim Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 tvrdim da lik pokusava da peva kao janis joplin,ne brian johnson. Quote
Sleaze Glammer Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 ma kako ocete, meni svejedno, ja ih volim kako god vama zvucali... koolirancija Quote
LazaGNR Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Gypsy Road nije balada. To je do jaja rokacina!!! Mislio sam vise tekstualno I zaboravio sam jos jednu - Nobody's Fool Quote
ZmYchE Posted January 16, 2008 Author Report Posted January 16, 2008 Cccc...uvek neko pametovanje I do jaja je bend. Quote
Rox Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 (edited) Mislio sam vise tekstualno Mislio si vise figurativno. Edited January 16, 2008 by Rox Quote
Vick Tim Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 dzef lici na cigu koji prodaje toalet papir,erik je za malo pa heder loklir,fred da je crn bi bio ista dzenet dzekson a tom je pljunuti stiven tajler. gad aj lav dem... Quote
Wild Child Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 ahahaha.a brateee oni su dojajni(: Quote
Recommended Posts