benante Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 04.11.2006 VMR signs and welcomes Diluvium from Serbia & Montenegro. VMR is very excited to have such a huge sounding Metal band with a fabulous female singer. There sound reminds me of Lacuna Coil mixed with Virgin Steele. They are currently in the studio recording there second cd for the release in the U.S. by VMR. We will keep you updated on this band and will be adding tour dates for them soon. You can check them out at www.diluvium.net and get a small demo sample on the tunes page from there debut cd Aurora recorded in Sweden http://www.visionmetal.com/main.html Quote
PlanetHell Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 congradulations nadam se da planirate neki spot Quote
solicitor Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Imam powerenja da ce album biti i bolji od proslog, i sasvim zasluzeno rade za stranog izdavaca. Jako je to tesko za nase bendove, kao sto svi nzamo. DIluvium ce naneki nacin pored Alogie biti ambasador nase muzike, sto je vise nego pohvalno. Quote
quiet Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 jedva chekam novi album, prethodni me je odushevio Quote
theDude Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 http://www.visionmetal.com/ Diluvium has finalized their new CD and are in the process of confirming dates for their release of the new CD in the United States via VMR! an exact date is not picked yet, but it will happen in July 2006. The release of the CD in Europe will be announced at a later stage. Zapravo nije jos uvek finaliziran ali bitno je da krecemo jula 2006, ponovo! poz Quote
benante Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 EXiT je jos uvek pod znakom pitanja ( pre svega zbog zavrsetka snimanja) , javicemo se ako bude novosti o tome. Quote
benante Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Diluvium ce nastupiti na exitu u nedelju, 9. jula. Satnica i ostali bendovi (izuzimajuci moonspell) su, barem nama, jos uvek nepoznati. Quote
PlanetHell Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) auuuu taj 9.jul ce biti dobar.. znam da Abonos svira taj dan, a cuo sam i da Demether svira 9.jula takodje ps Istekao vam je domen na sajtu Edited May 29, 2006 by Planet_Hell Quote
Scarlet Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 uh...pa da. Neka je samo vama *Diluvium* ziv taj amer menadzer, te da zvuchite tako slatko da se meni malo vishe dopadnete od predhodnih albuma!! Neka vam snimanje protekne sto gladje moze i puno uspeha! Long Live Gothic metal! Ja bar volim gothic.. pa sto da mi ne bude omiljena muzika bash od ljudi sa kojima podelim po koji sat Aj... zenskih li fora! svirate na exitu!!?? hocjem da je tamo i Bojic! ali to je tehnichk teshko.. ali ne i nemogucje. Dobro.. de.. javite mi na pp ako sigurno idete. jer mi je jako stalo da Bojicjev bend prosperira nesto od toga..bilo je pricha o tome.... a i vi ste bwe bili proshle god.. hehe nisam sigurna koliko cheznete za gostoprimstvom koje priredjuje exit, heh ali sve jedno.. . hojcem ja i jedan poljubac u ruku od Ville-a i jedan hug sa frontmenkom the cardigansa hehe oh da.. i sta li vecj sa Billy Idolom PS Chestitke novo-pechenom muzu. ANGRY ceo mesec sam birala haljinu.. i na kraju.. su dosle samo zene! WHAT AN ATTITUDE! am so pissed off! Quote
ennche Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Uh... Od samog pocetka imam jednu zamerku: mali broj pesama koje predugo traju. Ipak, posle cetiri godine slusanja Aurore ume da dosadi... Ali sto se tice kvaliteta pesama, sve je fantasticno, jedino ta jedna stvar koja mnogima smeta kod Aurore. Na svirkama su odlicni, samo mi se cini da je pevacica toliko uplasena da ne sme ni da pogleda u publiku, a tek da joj kaze "hvala". I uzivo i na albumu imam utisak da se nekako steze kada peva, i to uzasno kvari utisak o pesmi. Lepa boja glasa, ali tehnika pevanja nikakva! I poslednje, znam da oni nisu krivi za to, ali nedostaju nam ovde. Bilo bi lepo da ih malo cujemo... Quote
PlanetHell Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 radujem se sto cu moci prvi put uzivo da ih vidim na exitu nego, hoce li biti nekih novih pesama? mada bih voleo da bude sto vise pesama sa aurore Quote
Scarlet Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pevachica je nesto sasvim drugo u dushi..super se snalazi na nekim pose tezgicama...i fino zaradjuje * tako bar kazu* te je ona chak i puna entuzijazma sto se tiche Diluviuma jer je i dalje sa njima. steta sto je ona na tom mestu ali ona je za sada najbolje sto imaju. Ima glas.. ali to je sto je. Quote
Apeiron Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Sva cast za inostrani ugovor, i jedva cekam da cujem album Quote
Scarlet Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Sve primedbe na moje postove molim Vas uputite na pp jer ovde nema mesta prepucavanju. Jedno je sigurno htela sam samo da vas pohvalim... mada to i nije moj posao jer nisam zapochela temu. ako ne razumete.. hocjete ... kad porastete Quote
PlanetHell Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 bas vala, a tako sam se radovao da ih najzad cujem Quote
Dowla Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) 08/01/2006 -Great News! Today, the band has delivered the 2nd CD material in the states for the final mixing. Now we are so close to the release date and we will keep you updated as soon as we get the accurate information. http://www.diluvium.net/ Edited August 4, 2006 by VLAJKO Quote
PlanetHell Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 aleluja, bilo je i vreme vec sam se zabrinuo da li su zivi uopste Quote
Anna Lee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Hey, bili ste super na Nisomniji, bas bi bilo pozeljno da svirate cesce Quote
Joe Satriani Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 10/22/2006 - The new album "From Always" set for November release. www.diluvium.net Quote
Sirius Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Eh,ovako...Our Sadness mi najbolja domaca pesma,ikad... Jedva cekam novi album... Izvinite na zakasnelom postu... Quote
Recommended Posts