Telcontar Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 A kakve to probleme imaju sa pevacicom ??? Stvarno mislim da bi trebali vise da sviraju, ja kad sam ih cuo (prvi put)nisam ni pomislio da su domaci bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.petrovic Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 imali su svirku pre skoro tacno godinu dana, predgrupa je bio Abonos. posle su imali jos jednu svirku, kada je ono Vlada Dzet obilazio Srbiju.. mislim da je to bilo u martu ili aprilu? znaci, tehnicki, svega JEDNA svirka. doduse, na toj mart/aprilskoj svirci prvi put je pevala nova (skroz zbunjena i preplasena) pevacica tj. promenili su pevacicu. e od tada nista. doduse, imaju probe malo cesce, posto ortak zivi u kuci pored lika kog koga odrzavaju probe.. i spremaju novi album. i ajde sad, necu toliko da ih blatim, jer ipak su to komsije Pantelejci )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.petrovic Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 da, produkcija je CCP, austrijska, i zanimljivo je reci da su u jednom momentu, na Yahoo top ten charts, u svom zanru, bili deseti!! (licno sam proverio) tj. ne zove se to topten charts, nego sam ga tako nazvao, pojma nemam, idete na yahoo, pa na music, pa valjda na most popular ili tako nesto.. ne secam se svog tog engleskog.. valjda sam jasan sta sam hteo da kazem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 A chekaj, je l' Milica nova pevachica ili....? Mrzim kada dobar bend promeni vokal, to nikada ne uspe... :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eldrich Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Kako se moze uopste uporedjivati Diluvium i Lacuna Coil osim slicne idejne muzike. Zar neprimecujete da Diluvium na Aurori ima mnogo kompleksnije aranzmane, duza trajanja i u tehnickom smislu sviranja su mnogo bolji od Lacune, Lacuna name nijednu solazu koja je iole slozenija. Po meni to je mix puno stilova ali u osnovi gothic rok metal. I potpuno su originalni cak i za evropsko trziste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Bila sam juche na svirci, nije bilo loshe. Ko je sve bio? Utisci?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonwitch Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Fino zvuce,ali po mom misljenju nije trebalo da menjaju pevacicu.No,dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Promenili su pevachicu?! :? Zasto bre... pa ona prva je skroz ok. I kakva je nova? Ja sam zaboravio na sinocjnu svirku... jebi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Pa verovatno je ne bi menjali da nisu morali.... Meni je bilo super, odlicna svirka, odlicne pesme...jos sutka kad su svirali SLAYER..... najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nesa_brus Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Koncert u Domu omladine je bio super. Uklopila se ona nova pevacica, ako mogu da primetim. Svirka je bila strava, bas su izrasli u kvalitetan bend. Ne znam kako se kotiraju u Austriji i inostranstvu uopste, ali ovde zasluzuju bolji tretman. Jos kada su sve zacinili PARADISE LOST-om i SLAYER-om. Jedino mi bese zao sto nisu odsvirali i onu PANTERU sto su zapoceli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nesa_brus Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Promenili su pevachicu?! :? Zasto bre... pa ona prva je skroz ok.I kakva je nova? Ja sam zaboravio na sinocjnu svirku... jebi ga Cisto obavestenja radi, ovo im je u stvari treca pevacica, a ne druga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Koncert je bio odlican.Stvarno sjajno zvuce uzivo,nov materijal mi izgleda kao logicni nastavak prethodnoga.Pevacica im je super i nema drasticne razlike izmedju pevanja na Aurori i njenog zivog nastupa,zacinjenog sjajnom odecom koju je imala na sebi.Bubnjar im je za svaku pohvalu.A i svi ostali clanovi benda ucinili su da uzivam tokom celog koncerta.Jedini problem je bio manjak publike,a to je ozbiljan problem koji muci nasu metal scenu.Ovaj bend je zasluzio vecu paznju. a: Dragonlord Black Dragon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Koncert u Domu omladine je bio super. Uklopila se ona nova pevacica, ako mogu da primetim. Svirka je bila strava, bas su izrasli u kvalitetan bend. Ne znam kako se kotiraju u Austriji i inostranstvu uopste, ali ovde zasluzuju bolji tretman. Jos kada su sve zacinili PARADISE LOST-om i SLAYER-om. Jedino mi bese zao sto nisu odsvirali i onu PANTERU sto su zapoceli. A nisi se javio da upoznash predcednika i podprecednika...E minsitre ministre PA mislim da su prodali sav tiraz albuma u inostranstvu, tako da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailgunner Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Kako se moze uopste uporedjivati Diluvium i Lacuna Coil osim slicne idejne muzike. Zar neprimecujete da Diluvium na Aurori ima mnogo kompleksnije aranzmane, duza trajanja i u tehnickom smislu sviranja su mnogo bolji od Lacune, Lacuna name nijednu solazu koja je iole slozenija.Po meni to je mix puno stilova ali u osnovi gothic rok metal. I potpuno su originalni cak i za evropsko trziste. Ма, Lacuna има предност "испред микрофона". Сасвим довољно! А и знају да су жабари, за разлику од ових наших који и даље живе у некој СФРЈ. (смајли који повраћа) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 :? Cisto obavestenja radi, ovo im je u stvari treca pevacica, a ne druga. Ja nisam znala ni da su promenili pevacicu---koliko nisam u toku, i ovo im je TRECA!!!! Mrzim takve transakcije ...ali sto neko recen ne bi, da nisu morali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Pevachica sa koncerta je ista ona koja je pevala na Aurori, sigurno! Nemogucje je da su nashli devojke sa istim glasom! :roll: Mada, ova je izgledala kao da je prvi put na sceni, imala je tremu i baaaash se videlo a: Inache,haljina joj je bila TOTALNO ochajna! Bila joj je velika i nikako za njenu gradju. Ali sve u svemu, devojka je mnogo slatka a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Nije ista, na Aurori je pevala Milica a ova devojka se zove Ivana..i po meni jako slicno peva, ali je ova mozda cak i bolja...a super isgleda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nesa_brus Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 Koncert u Domu omladine je bio super. Uklopila se ona nova pevacica, ako mogu da primetim. Svirka je bila strava, bas su izrasli u kvalitetan bend. Ne znam kako se kotiraju u Austriji i inostranstvu uopste, ali ovde zasluzuju bolji tretman. Jos kada su sve zacinili PARADISE LOST-om i SLAYER-om. Jedino mi bese zao sto nisu odsvirali i onu PANTERU sto su zapoceli. A nisi se javio da upoznash predcednika i podprecednika...E minsitre ministre PA mislim da su prodali sav tiraz albuma u inostranstvu, tako da.... Jebi ga! Tako blizu, a tako daleko! Nadam se da se gospoda (seljaci) predcednik i podpredcednik nece uvrediti zbog moje seljacke neuvidjavnosti. Dosta se soka od cvekle popilo te veceri. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 Pishe se predSednik Chisto informativno Nije ista, na Aurori je pevala Milica a ova devojka se zove Ivana..i po meni jako slicno peva, ali je ova mozda cak i bolja...a super izgleda..... Aha, dobro je. Mislila sam da sam poludela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 Da si bila na temi o Selyatchkoy Boon-i, znala bi da mi seljaci neznamo ni da citamo ni da pishemo kako treba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 Izvinjavam se. To mi je profesionalna deformacija :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nesa_brus Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 Vidim da se ne razumes u seljacki pravopis pa ti necu uzeti za zlo dobronamernu intervenciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Oh, you're so kind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 To su moje komsije Sta reci drugo za Auroru osim - briljantno. Drago mi je sto su izdali album za CCP Records a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 Komshije? je l' to znachi da si i ti nepismen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts