Pale_Enchantress Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Sajt je odlican! Uopste ne sumnjam da cete se na festivalu predstaviti u najboljem svetlu. Pozdrav i sve najbolje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 super site.... nadam se da cete dobro procji na festivalu.... isto tako se nadam da cjete svirati u bg-u preko leta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Lacunu slobodno razbijte, ali AF nek mi bar poshtede! Nema postede bratac. ODRACE IH SVE !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theDude Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Diluvium je potvrdio ucesce na ovogodisnjem EXIT-u, 7.jula na METAL HAMMER stage-u Uskoro ce ova informacija biti na sajtu benda www.diluvium.net, kao i na sajtu exita www.exitfest.org Nastup benda je u trajanju od 30 min a satnica 3.40h (8.jula,AM) Show time : FULL SIZE RED UNION HANG END OF DAYS DIECAST NAPALM DEATH MAY RESULT TIBIA THE STONE 03.40-04.10h DILUVIUM pozdrav Andreja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale_Enchantress Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Super!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JohnConnor Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Bas lepo od tebe Andreja, Pozdrav, Miki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venceslav Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Dobro je te ljudi nece da misli da u Nisu postoje samo Danilov dozivljaj Beca i Proces vec ima i malo drugacije muzike. Pozdrav za Terminatorovog vecnog prijatelja i za ANDREJU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yebiggah Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Diluvium je potvrdio ucesce na ovogodisnjem EXIT-u, 7.jula na METAL HAMMER stage-u Uskoro ce ova informacija biti na sajtu benda www.diluvium.net, kao i na sajtu exita www.exitfest.org Nastup benda je u trajanju od 30 min a satnica 3.40h (8.jula,AM) Show time : FULL SIZE RED UNION HANG END OF DAYS DIECAST NAPALM DEATH MAY RESULT TIBIA THE STONE 03.40-04.10h DILUVIUM pozdrav Andreja Vredi ostati budan! Mozda je i dobro sto je tako kasno jer se nece pogoditi sa necime sto ne bih da porpustim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venceslav Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Samo da podsetim da Diluvium sviraju veceras na Exitu nesto posle 3 veceras. Puno pozdrava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Dobar vam je site! Uzivajte na festivalu... i da... "Aurora" je jedan od boljih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 odlican nastup pevacica ima andjeoski glas gde vam Bogi nestade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanda_CarrionBand Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Nastup je bio super.Live vam zvuci kao na albumu.steta sto je nastup kasno poceo pa je vecina mase vec otisla kuci da lala.ja sam bila u prvom redu jedina zamerka:pevacica vam je malo nesigurna na bini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 drug mi je rekao da ste super zvuchali... svaka chast ja zvao drugaricu da mi pusti ono kad ste vi svirali da chujem malo ali nije se javila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Nastup je bio super.Live vam zvuci kao na albumu.steta sto je nastup kasno poceo pa je vecina mase vec otisla kuci da lala.ja sam bila u prvom redu jedina zamerka:pevacica vam je malo nesigurna na bini i ja sam bio u prvom redu,ako si videla nekog kratkokosog u plavoj teksas kosulji to sam bio ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JohnConnor Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Hvala vam puno za ove komentare podrske. Hvala i za to da smo zvucali kao na albumu! Cinjenica je da je ceo tim benda bio prilicno umoran (pospan) i to da je nakon druge izvodjene pesme nasem basisti "pukla" zica tako da su cak tri pesme zapravo odsvirane bez nama omiljene bas gitare sto nas je i dovelo do izvesnih zastoja! Bilo nam je veliko zadovoljstvo sto smo proveli predivnu zoru sa Vama i srdacno vas pozdravlja Diluvium uz nadu za skorasnji susret!!! Miki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 kakva svirka??? nisam bas u toku... zelim da pozdravim bend!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 pa na exitu luda glavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Gledao sam vas na EXITU (bio u prvom redu, s leve strane, gledano iz publikine perspektive, s josh jednim drugom, ja nosio duks na zute i plave strafte). Dobro ste odsvirali i otpevale, kao na albumu, ali VEEEEELIKI minus na staticnost na sceni, posebno za pevaljku. Em shto se nije pomerala, em sto nije ni dve reci rekla publici, em sto je istrcala s bine k'o da smo je vilama jurili. Znam ja da je bilo vec jutro, i da je ona roze majica tamka, a zora hladna, ali mnogo ste izgledali preplaseno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanda_CarrionBand Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 VEEEEELIKI minus na staticnost na sceni, posebno za pevaljku. Em shto se nije pomerala, em sto nije ni dve reci rekla publici, em sto je istrcala s bine k'o da smo je vilama jurili. Znam ja da je bilo vec jutro, i da je ona roze majica tamka, a zora hladna, ali mnogo ste izgledali preplaseno! Jest vala .Za ceo koncert je 2 puta stidljivo rekla:"hvala".Neka malo komunicira sa publikom.moze uzimati one fore sa pljeskanjem u ritmu ili ono cuveno:"hej!" od Nightwisha. Btw:ja sam bila u prvom redu,s leve strane izmedju garija sa dugom plavom kosom i plavom bradom i drogog garija sa kapom vojnickog dezena.Ako to ikom ista znaci,imala sam tamno ljubicasti duks.ne znam ni jednog od njih dvojice.Na Diluvium sam dosla sama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theDude Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Diluvium ucestvuje na ovogodisnjem takmicenju za najbolju autorsku pesmu, 22.jula u Novom Pazaru Za takmicenje je izabrana nova pesma "Dolphin's Song", u konkurenciji od oko 20 ucesnika Pesma je u stilu muzike koju bend oduvek stvara, u malo drugacijem aranzmanu Festival je, naravno, vise u domenu zabavne pop muzike, stoga je i draz naseg takmicenja veca Ocekujemo vasu podrsku...pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 aj neka vam je sa srecom ali POP muzika... josh mi reci da je takva i pesma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 aj neka vam je sa srecom ali POP muzika... josh mi reci da je takva i pesma.... Pop rula!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 pa iskreno sveshtenici jesu gotivni likovi ali... i kakav je to festival,,, nikad nisam chuo za to no neka Sila bude uz vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JohnConnor Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Diluvium nazalost nece ucestvovati na spomenutom festivalu iz privatnih razloga nekih od clanova benda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nadam se da nije neshto LOSHE uticalo na to... mozda je tako i bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts