Guest Syrant Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Meni bi najviše pasovalo da ide ''Phobophobia'' od Vio-lenc-a
М Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Testament - Eyes Of Wrath Na ovoj su bubnjevi tako jaki da....... je orgazmichno
Valkyrie Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 (edited) Lepša polovina je... relativno, kako kome Destruction - Reject Emotions (jaka je pesma a spora, samo drugoj polovini da zapušim uši da ga ne kvari tekst lol, Venom - Poison takođe) Megadeth - više balada, ali bih izdvojila Ecstacy ne zato što je kvalitetna, već lagana Slayer - South of heaven - zbog riffa Kreator je snimao dosta prikladnih u jednom trenutku EDIT Simpatičan izbor za temu Edited March 8, 2007 by Valkyrie
WoI Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 au sad kad vam bosko vidi ovu temu najebali ste :) :) :)
WoI Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 bilo koja od 601 :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
WoI Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 tres psma za stiskanje overkill - they eat their young :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: uzmes stisnes je za guzove i krenete :) :) :)
Guest Syrant Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ovo je najprouktivnija tema koju je moj twisted um mogao za sada da smisli, buahaha:) Cranium - Slaughter On The Dancefloor (bez onog introa)
Џрк Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Po tebi je sve sto je zanimljivo negde oko anala
Bata Trokrilni Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Thrash pesme za stiskavac? Možda, ako je taj stiskavac silovanje...
М Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 (edited) Thrash pesme za stiskavac? Možda, ako je taj stiskavac silovanje... Blago tebi, ako ti je thrash za silovanje tebi bi i doom bio prebrz... Edited March 8, 2007 by MREzAsTI_MEn
Guest Syrant Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Chudna si ti mala, tiha nekako Muvajte se bre preko pm-a, mojne mi se ovde stiskate :):)
Wise Owl Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Aman, pa jel moze bolje, nego uz Pantera - Domination! :) :) :)
М Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Aman, pa jel moze bolje, nego uz Pantera - Domination! :) :) :) Kako volim ovaj odgovor....
FreaK_ Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Aman, pa jel moze bolje, nego uz Pantera - Domination! :) :) :) pa ja pokusavam da nagovorim ljude da probaju...nista jace ;]....samo sto ne odgovara temi....to nije stiskavac...to je karachina !!!!......ali onako najokrutnije !!!
Mega_Deda Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 (edited) Ako je u pitanju balada za ples, onda Annihilator - Wind, ako je u pitanju pesma za prcanje, onda bilo sta sto ima keca Znaci tupatupatupatupa za sve pare, jos ako bi se potrefilo u ritmu... EDIT: AurA pravi muziku za pickice, uz nase pesme mozete opusteno jebati Edited March 9, 2007 by Mega_Deda
Anarki StarScream Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Evo ja predlazem C.O.T.L.O.D. od Testament-a ... i ne zaboravimo Toxic Waltz ... .
Recommended Posts