Jimmylyric Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Zna da zaboli Koracam gradom,lagano,necujno, kroz mrkli mrak,neon osvetljava moj trag. Noc je vedra i snazna,u vazduhu miris leta, na uglu prosjak je zaspao,ponoc je odavno prosla. Hodam,i vidim u oznojanim izlozima, lutke,kolaci,srca za nekog, Neko bolje detinjstvo...Neko srecnije vreme, pregorela svetiljka,ali neka,dole ceka me druga... Grad spava kao beba,srecna u svom plisanom krevetu, okruzena igrackama i zaboravom... Grad ne poznaje reci,ne zna hod... Vidim supermarket,diskont pica,crveni soliter,vredno je. U uglu oka je svetlost,osecam vlazni beton, podamnom su pivske boce i chepovi od kole... Na obliznjem autu se oglasio alarm, nisam kriv,nisam kriv...Ne znam ko je... U parku mir,vetar miluje grane, moje lice je modro od njegovih naleta.... Ja sam umoran od tolikog hoda u krug, krv je prepuna pogleda,vizija i laznih zaveta... Zna da zaboli...
gavrosaurus Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Друже, погледај и на горе, не само у земљу ...
Jimmylyric Posted March 9, 2007 Author Report Posted March 9, 2007 Hahahhahahahhah...Pa brate ako si citao jos neke moje tekstove,video bi da sam gledao i gore dosta puta...Al'kad je noc bez zvezda,pogotovo ona u tvojoj glavi,eeeee vidis,onda pises ovakve stvari...Samo,sreca sto je noc privremena...Jbg...A mogao si da zakljucis da sam gledao i levo,i desno i ta sranja...'Aj'pa tako... I oceni tekst,jebes sad perspektivu iz koje sam gledao...Bitno je kako sam zapisao to svoje gledanje... I da,procitaj jos neke tekstove i videces da sam bas,bas,ali bas dosta puta gledao gore i samo gore...A ponekad bacim pogled dole...Ma,gledam jednako u stvari...Pa tako...Pozdrav.
Minerva_SD Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Kiša pada i već više ne znam koji je dan nekada zelen tavnjak postao je obična kaljuga staza kojom volim da šetam sada je štrokava bara ulicom prolaze ljudi obični crni zamotani u neke krpe prljavi! Kada će kraj?
jshdfiyteuiyte Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 zabezeknuta sam, ovo je odlicno.... imala sam i ja takav period zivota.... samo sam dole gledala...
Minerva_SD Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 zabezeknuta sam, ovo je odlicno.... imala sam i ja takav period zivota.... samo sam dole gledala... Ko te je 'zabezeknuo'?
jshdfiyteuiyte Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ko te je 'zabezeknuo'? tvoj rad... zaista je super, iako je dosta sirov moram reci da je vrlo, vrlo dobar.... moja iskrena pohvala...
Minerva_SD Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Pa, to sto zoves 'sirovoscu' je deo mene, inace, hvala!
Dark Sonja Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 EKV poezija... mislim, lepo zvuci, slusam ja EKV ali ovo mi stvara deja vu efekat... inace ovo: u vazduhu miris leta, sam procitala "u pazuhu"
Minerva_SD Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Nema veze sa EKV-om, ja cak ne slusam isti, niti sam ih slusala...
Dark Sonja Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 komentar se nije odnosio na tvoju pesmu... vec na pesmu zbog koje je otvorena tema...
Minerva_SD Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Aha, dobro onda, posto se moje brljanje i tako ni ne moze nazvati pesmom...
Recommended Posts