F4R15 Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 treba nam sludge/stoner/hardcore/ podforum :P Quote
Џрк Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Sto, da bi konacno mogao da budes moderator, a? Quote
F4R15 Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 (edited) pwn Već imamo jedan takav ( snaga reči ) Edited May 30, 2009 by F4R15 Quote
Geralt of Rivia Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 zajebite sa tim sranjima...tu je gde je,fuck it on topic: valjda ove godine izbacuju novi album,a i kako javlja kirk taman ce povodom dvadestogodisnjice napraviti endless tour po svetu...kapiram da ce to biti jedina prilika da svrate do nas Quote
Footog Qpoos Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 ok bi bilo da svrate,al ne znam koliko bi to bilo isplativo...slabo poznajem ljude koji njih slusaju...mislim da je njima ciljna grupa SAD... Quote
Kwlt Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 joj,slushao ovo davno,podsetio se pre neki dan na youtubu...tekstovi im nisu neshto,muzika isto...slab utisak na mene ostavljaju Quote
Dr Alex Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 Vrh bend! I vi shto se pitate kakve veze crowbar ima sa doomom, pa crowbar je sludge, a to je u prevodu doom + hard core Quote
In The Flesh Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Nikad nijeam obracao paznju na njihove textove,ali muzika......... 3 rifa-debela,gadna skoro kao onaj basista, Vokal........predebeo,pomalo i svinjski..... Odlican bend Quote
Talvi Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 otkud ovo na doomu ? Kakve ovo veze ima sa Goth i Doom ? Ovo je mast , ovo je sludge ! Da razjasnimo ovo vec jednom : Vrh bend! I vi shto se pitate kakve veze crowbar ima sa doomom, pa crowbar je sludge, a to je u prevodu doom + hard core Evo, kolega vam je objasnio. Dakle, Crowbar mozda nema veze sa doom-om za one kojima definiciju doom-a predstavljaju MDB i njima slicni, medjutim ukoliko gledamo doom u globalu, od Black Sabbath-a i ostale ekipe iz '70-tih pa na ovamo, taj doom je vise nego prisutan u Crowbar zvuku. Tacnije, kao sto I Am... rece, pomesan je sa HC-om. Uostalom, ukoliko se zanr zove doomcore zapitajte se malo i sami imaju li ta vasa pitanja smisla. I zato, molim vas, utulite vec jednom. Quote
Uruk Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 ^ hvala, e neka si im rekao. za bend kome je Black Sabbath jedan od najvecih uzora suvisno je pitati kakve veze isti ima sa doom-om a i ono imate usi valjda Quote
F4R15 Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 al nemamo sta slusat Ovih dana mi treba "stic" kompletna diskografija Crowbara ^^ Quote
Talvi Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Samo ovo: :da: A ovo su fenomenalno obradili: http://www.youtube.com/watch?v=GEFWHk3SCls Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Bilo bi lepo slusati ih ovde Medjutim solo tesko-jedino neki festival,a videli smo kako su prosli metal festivali kod nas Who knows,someday....EXIT ili tak' nesto Odlican bend btw Quote
In The Flesh Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Meni najbolja stvar Edited June 23, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
In The Flesh Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Da,nijesam znao za ovo.U principu,nije mi jasna poenta ovakvih obrada,apsolutno zvuce isto kao i bend kojeg obradjuju,ista boja gitara,isti aranzmani,vokal prekopirani. Da ima solaza u pjesmi,do u ton bi bila odsvirana...Eto,koliko Remember Tommorow zvuci super,a aranzmanski nidje veze. Quote
BiserkaB. Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 uu ..dobro je. http://www.last.fm/music/Crowbar/+videos/+1-w759AI7J8LE Sviđa mi se više Opeth obrada XD Quote
In The Flesh Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Meni je Opeth obrada najlosija od svih. Kad Michael uzme da pjeva ono "Fajaaaaaaaaaaaaaaa" pozelim da imam bubuljicu koju bih iscijedio tako da ga štrcne u facu. A volim lika James (Hetfield)je to izveo bolje...otpjevao je u svom fazonu. Quote
Evil Elvis Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 U principu,nije mi jasna poenta ovakvih obrada,apsolutno zvuce isto kao i bend kojeg obradjuju,ista boja gitara,isti aranzmani,vokal prekopirani. Da ima solaza u pjesmi,do u ton bi bila odsvirana... Slažem se, samo što vokal nije prekopiran, nego se pogodilo da pevač Hatebreeda ima baš sličan glas (growl) kao Kirk. Ostale pesme na For the Lions (Hatebreedov album sa obradama) imaju isti ovakav vokal, dakle - ne kao u originalima. Quote
Guest Boli me... Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 joj,slushao ovo davno,podsetio se pre neki dan na youtubu...tekstovi im nisu neshto,muzika isto...slab utisak na mene ostavljaju Staaaaaaaaaaa bre? Izvini, ne znam te, ali nemoj da lupas...imaju genijalne textove, zika im je katastrofa dobra, inventirali su sludge metal i tisina!!1 Pajser xD Quote
BLAGOJE Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 iako bojkotujem temu jer mislim da joj nije mjesto zajedno sa ovolikim kvantitetom gey bendova,steta je ne postovati jedan od boljih intervjua sa Kirkom koji sm imao priliku da citam.i jos je svjez: http://www.inthisweek.com/view.php?id=940868 "Amanda, darlin'," he drawls. "Every single time I hit a chord, a part of me dies, in a good way. We're all gonna die anyway -- ain't nobody gonna escape the reaper. It's not like I'm stabbin' myself with an ax or nothin'. But if music doesn't bring a tear to my eye or give me goosebumps or something good like that, then it ain't worth a shit. That's why I hate mechanical-sounding crap because it's all computers and it's not (sighs) from the heart." The hand dryer shuts off and we say our goodbyes. And as we hang up, he leaves me with a gem so particularly Windsteinian that I can't help but smile as I stop the recorder: "Pretty eloquent for a fat old bald guy, huh?" Quote
Buried in Smoke Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 iako bojkotujem temu jer mislim da joj nije mjesto zajedno sa ovolikim kvantitetom gey bendova,steta je ne postovati jedan od boljih intervjua sa Kirkom koji sm imao priliku da citam.i jos je svjez: http://www.inthisweek.com/view.php?id=940868 "Amanda, darlin'," he drawls. "Every single time I hit a chord, a part of me dies, in a good way. We're all gonna die anyway -- ain't nobody gonna escape the reaper. It's not like I'm stabbin' myself with an ax or nothin'. But if music doesn't bring a tear to my eye or give me goosebumps or something good like that, then it ain't worth a shit. That's why I hate mechanical-sounding crap because it's all computers and it's not (sighs) from the heart." The hand dryer shuts off and we say our goodbyes. And as we hang up, he leaves me with a gem so particularly Windsteinian that I can't help but smile as I stop the recorder: "Pretty eloquent for a fat old bald guy, huh?" heheh procitao sam ovaj intervju jos pre.. ma kirk je kralj obecao je novi album cim izadje novi down.. znaci za jedno godinu dana recimo Quote
Recommended Posts