bambayay Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Album je fenomenalan, zadnja pesma "okida"! Evo i spota. http://www.youtube.com/watch?v=zy5UnS6QSo0 Quote
bambayay Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Samo dva meseca kasniš. Pa dobro? Nije to mnogo. Nisam u toku kao ti. Šta ću Quote
Господин Граул Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Evo još nekih linkova za download novog albuma, pošto se neki ne snalaze baš najbolje sa onim ruskim sajtom. HOTFILE FILESERVE TURBOBIT Quote
Lou Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Snašli bi se bolje kada bi Talvi objasnio. Quote
Vuk Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Samo dva meseca kasniš. Pre nedelju dana se album pojavio u prodavnicama. To shto je "procureo" pre dva meseca ne znachi da neko kasni sa preslushavanjem. Quote
Lou Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Pričao je o spotu koji se pojavio u prvoj nedeji januara, ako ne i ranije. Stoga, dva meseca. Quote
Buried in Smoke Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 nije mi bio nesto album na prvo slusanje, ali nakon malo detaljnijeg slusanja je skroz ok. jedina zamerka bi bila na zvuk gitara, nekako mi je pre...nesto. generalno ove novije produkcije su sve napeglane previse, al jbg sta ces. najbolji sound na sonic excess, e to je albumcina 1 1 Quote
Vuk Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Po mom mishljenju su na ovom albumu distovi loshiji nego na SEIIFF. Nije ovo napucano onoliko koliko bi moglo (a ni ne treba da bude) Quote
Lou Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 CROWBAR Cancels Summer Breeze Festival Appearance The organizers of the Summer Breeze festival have issued the following announcement about Crowbar canceling the band's appearance: "Unfortunately, New Orleans' sludge/doom/core heroes Crowbar have to cancel their scheduled appearance at Summer Breeze Open Air 2011. There has been a death in the band's closer circle which has forced them to change their plans for July/August. "A big sorry goes out to all those who were looking forward to seeing Kirk Windstein and his crew. We will not rest until we are able to book the band for Summer Breeze in the years to come." Ako je u pitanju neko blizak Kirku, možemo očekivati pesme o tome. Quote
Господин Граул Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 nije mi bio nesto album na prvo slusanje, ali nakon malo detaljnijeg slusanja je skroz ok. jedina zamerka bi bila na zvuk gitara, nekako mi je pre...nesto. generalno ove novije produkcije su sve napeglane previse, al jbg sta ces. najbolji sound na sonic excess, e to je albumcina Što više slušam novi, sve mi je bolji .. možda mi je čak trenutno najbolji. 1 Quote
рогозуб Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 ja kasnim malo vishe sa slushanjem uopshte, al ovaj sever d viked hend kida. josh ovakve stvari kad ubace ._. http://www.youtube.com/watch?v=teWjQVYVKZk Quote
Lou Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Nisam našao Down temu, pošto bi ovo moglo da ide i tamo... The Gauntlet and Dungeon Awaits Radio Show caught up with Kingdom of Sorrow guitarist Kirk Windstein at last weekend's Mayhem Fest outside of Los Angeles, CA. Kirk discussed his hectic touring schedule being in three active bands. He also discussed four new Down EP's, one of which is already complete. http://www.thegauntlet.com/article/44854/22128/KINGDOM-OF-SORROWs-Kirk-Windstein-talks-Crowbar-Kingdom-of-Sorrow-and-Down Quote
Talvi Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Eno ti je Down tema pri vrhu podforuma, malo ispod ove sad, grom te ne ubio. Quote
Radnaskela Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 (edited) Dobar je novi. Na prvo uvo mi se svideo skroz. Skoro sam se smilovao da ga konačno preslušam, iako sam ga skinuo čim je procureo na netu . Svaka čast Rogoljubu za farewell to misery . Ona mi je omiljena pored let me mourn i symbiosis . Edited September 25, 2011 by Radnaskela Quote
perzekjušn menijak Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=1wLmcnsicfk[/media] Download:http://narod.ru/disk... 2012).flv.html MPEG4 Video (H264) 1280x720 AAC 44100Hz stereo 1411kbps 367 Mb 1. Conquering 2. New Dawn 3. Burn Your World 4. The Lasting Dose 5. Sever the Wicked Hand 6. High Rate Extinction 7. All I Had (I Gave) 8. Planets Collide 9. The Cemetery Angels Koliko vidim očajan youtube/web stream "kvalitet" ali šta se tu može. Quote
Talvi Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 CROWBAR is here!!! Some heavy riffage going on out here today...!!! PA TO SE BRE TRAŽI, TAKO JE Quote
BLAGOJE Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 e jebiga sad trovanje crowbarom mjesec dana jebi se talvisa Quote
Talvi Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 the album will be called Symmetry in Black and will be released on May 27th Quote
Јарослав Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 još jednom da se ovako ispišaju po univerzumu Quote
Talvi Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 ja ne očekujem preterane promene u odnosu na prošli, ali čućemo Quote
Јарослав Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 pa i ne moraju nešto mnogo da menjaju, prošli je sjajan Quote
Recommended Posts