Mississippi_Queen Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Pevachica je ok, al' mi nije neshto. Skidam kapu za tela! bash su bile zgodne! Quote
Tormentor_MiuMiu Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Pevachica je ok, al' mi nije neshto. Skidam kapu za tela! bash su bile zgodne! pevacica je najlepsa,ali izgleda tupavo....a gitaristikinja je musko u zenskom obliku,zato mi se i svidja:) Quote
**** Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 pevacica je najlepsa,ali izgleda tupavo....a gitaristikinja je musko u zenskom obliku,zato mi se i svidja:) Pa, šta ti se tu sviđa? Žene treba da su ženstvene, a ona dohvati tu gitaru kao što bih ja neku devojku ili kao vojnik što drži kalašnjikov. Nešto mi to ne ide... Quote
jacobite Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 ma ruzne su ko lopovi ove iz heart-a npr. su mi mnogo lepse Quote
Јарослав Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 http://www.thegauntlet.com/article/29064/Vixen-Guitarist-Jan-Kuehnemund-Has-Died Quote
Texas King Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Vixen su OK, ali sve-ženske grupe kao što su The Runaways i Girlschool su znatno bolje(naravno ne mislim na izgled, nego na muziku). Nekako furali su taj tipičan popularni, popizirani hard rok 80tih, koji za mene muzički nije ništa posebno. Quote
Saša Grbić Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 Vidim da je Vixen izdao live album. Ja ga još nisam preslušao. Čekam da se pojavi flac. Quote
Recommended Posts