niking Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 da, apsolutno tako... Gibson je pokrao Matrix
Machka Naopachka Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 (edited) ja sam trazila po gradu i nisam nashla ni u jednoj knjizari (jedini plato ima ali nema neuromansera nego count zero ) a BASH sam se nalozila da chitam. ima li neko da mi shibne link ili na mail neku printable version ili u papiru ako ste za neku razmenu, neshto nekako??? ha-HAH nashla sam download :jeeeJ: Edited January 23, 2008 by toy
SL Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ja sam trazila po gradu i nisam nashla ni u jednoj knjizari (jedini plato ima ali nema neuromansera nego count zero ) a BASH sam se nalozila da chitam. ima li neko da mi shibne link ili na mail neku printable version ili u papiru ako ste za neku razmenu, neshto nekako??? ha-HAH nashla sam download :jeeeJ: Shta ti treba od Gibsona? U el. formi ima par knjiga, shto srpski, shto engleski, kome treba, nek' javlja... A gde si nashla 'Count Zero' i za koju cenu? Na srpskom ili engleskom? Hoce burazer da mu uzmem...
Machka Naopachka Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 u platou u knezu, onom ka kalishu gde je pre spavala machka na knjigama i bash count zero ima i na srpskom i na engleskom ajde pusticu ti mail pa mi prebaci ako te ne mrzi. nije hitno nishta, odshtampala sam neuromancera, pa lagano hvala!
krezavy Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 spook country je skroz dobar bash nemam zamerki sada. drugi put je predjoh i skroz je anarhistichna! treba bre da se infiltriramo u sve pore drushtva (mi kao muzhichari, umetnici,barabe) revolucije su pred nama!!!!!! UURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jabba the Hutt Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Gde ima da se uzme Spook Country? Al' meni je najjaci onaj Vili iz Virtuelne Svetlosti, sto ima baterisku lampu punu nervnog gasa:))) Car careva! E da gledajte Nirvanu ako volite cpunk...najiskreniji cp film,od fanova - fanovima biggrin.gif Gde ima to da se gleda/downloaduje?
krezavy Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 imam ja u mp3u spook i nirvanu negde al ko zna gde! ako budesh banjavao u dangubu 23, javi mi se da ti srezhem to
Jabba the Hutt Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Banjavacu 99%, tako da srezi, u razmenu za hmelj
Jabba the Hutt Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 http://www.imdb.com/title/tt1037220/ Ova vest me je vrlo obradovala, ali zasto jebeni Hayden Christensen da glumi Kejsa?!
SL Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Zato shto willy smithy ne moze da glumi u bash svakom SF-u kome treba ql junak... Zashto uopshte filmuju knjige kad im preradjuju priche...
Machka Naopachka Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 A, ok, ja se lozim na njega, uzivacu Ozbiljna sam.
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Zato shto willy smithy ne moze da glumi u bash svakom SF-u kome treba ql junak... Zashto uopshte filmuju knjige kad im preradjuju priche... Vrlo dobro pitanje..
krezavy Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 jel izashlo neshto posle spook-a?
VoivodBG Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 On August 1, 2008, Gibson announced that he was in the process of writing a new novel.
krezavy Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 toooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Machka Naopachka Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Zasto nema knjiga na engleskom kod nas??? Biser prevoda u Prepoznavanju obrazaca: "VT- Van Teme." E? Taj nesrecnik shto je prevodio mora da koristi srpske Prozore i ne ide na njnjnj jer tamo su satanisti.
Jabba the Hutt Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ma kakvi sve idioti prevode SF kod nas, to je tuga. Zoran Zivkovic jedini zna posao
Guest Maleficium Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Poenta kod GIbsone je *barem po meni*, u tome sto je pisao o stvarima koje su tek bile u povoju, World Wide Web, AI, Virtual Reality... I ostavio svoj pecat svemu tome. Uostalom, kao sto je Tolkin pruzio osnovu za mnoge Fantasy knjige koje su izasle nakon njega, tako je i Gibson za Cyber kulturu koja je iznikla.
Jabba the Hutt Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Gibson je bio(i ostao) jedan od najvecih vizionara ikada. Neverovatno je posmatrati kako se stvarnost iz njegovih knjiga pretapa u danasnjicu
Machka Naopachka Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Katastrofalan prevod se pogorshava... "Zdravo, maco!" ?!?!??! Hello, kitty! kao niko nije cuo za brend? Jako jako jako mi ej zao shto je nisam skinula sa neta i odshtampala na engleskom, jako mi se svidja knjiga, a prevod me ner-vi-ra... E, ali lik koji maze jaja providnim lakom za nokte
Jabba the Hutt Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 :) I ja sam bio u WTF fazonu kad sam to procitao
Recommended Posts