Теша Тешановић Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ја кад се на некој свирци сморим, у знак протеста одма' скидам блузу. видис тога се јуце нисам сетио,али сам зато нашао ѕа једним столом 8 људи да са мном певају највеће народне хитове док блуз свира Quote
WIZARD OF GORE Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 видис тога се јуце нисам сетио,али сам зато нашао ѕа једним столом 8 људи да са мном певају највеће народне хитове док блуз свира naravoučenije: budalu ćeš naći svugde, a pametnog čoveka retko gde. Quote
Генеральный Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 две (хаха) интересантне нумере: тхе фабулоус тхундербирдс - туфф енуфф (Џими Вон - лид гитара, Стиви Реј - бас хахахахахахаха) тхе фабулоус тхундербирдс - поверфул стуфф Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Ovo je bluz legenda! Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 jel moze neko da mi preporuchi dobar blues sa korishcenjem dosta slajdera... + da je na akustichnim...neshto na fazon roberta johnsona? Quote
salebghouse Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 probaj ovog ne mogu da nadjem istu pesmu u izvodjenju big bill broonzy-a,iskopaj i njega negde ako te ne mrzi Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 probaj ovog ne mogu da nadjem istu pesmu u izvodjenju big bill broonzy-a,iskopaj i njega negde ako te ne mrzi tnx! ako se setish josh nechega poshalji... totalni sam noob za blues... Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 ja otprilike znam shta mi se svidja... al ne znam u kom pravcu da trazim... fuck...al sam pocheo da matorim... Quote
Lunar Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Poslusaj Left LAne Cruiser dopashce ti se. Quote
Thrym Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 naravoučenije: budalu ćeš naći svugde, a pametnog čoveka retko gde. istina! Quote
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 јуце сам био на некој блуз свирци и јако сам се сморио. Hehe, pa ti volis veseli folk uglavnom Quote
salebghouse Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 ovo je sire od bluza,ali nek ide ovde "...Pričali su mi: poezija nema veze sa politikom... ali, SVE ima veze sa politikom!" ‘Crno momče, zašto se boriš u ovom ratu... kad ne možeš čak ni da sediš u prednjem delu autobusa?’" Quote
Генеральный Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 нови Бонамаса је у продадби. Албун је Тхе Баллад Оф Јохн Хенру Quote
Buried in Smoke Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 ko voli 'dobro slide' nek pogleda ovo.. eric sardinas Quote
Guest HEFEST Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Ja sam jos bluz amater,bilo bi lepo da me neko poduci i usmeri Uz Junior Wells-a ide neizostavno i njegov najbolji ortak Buddy Guy po meni najbolja bluz gitara svih vremena. Sa mnom se i Klepton slaze. Quote
Guest HEFEST Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Najbolja blues svirka koju sam ja video je John Mahall i Bluesbrakers za njihovu 20-ogodisnjicu ili 25-ogodisnjicu gde su kao gosti bili Junior Wells, Buddy Guy, Aretha Franklin i jos mnoge legende bluza. Zanimljiva je bila bakuta od 92 godine koja je bila jedna od prvih bluzera koja je pod teretom godina jedva dosla do bine. Ali kuku majko moja kad babac poce da peva. To je ubedljivo najjaci glas koji je ikada izasao iz crnackih usta. Sala je grmela a Aretha Franklin crvenela od stida. Najjaci je deo druga pesma koju su Buddy Guy i Junior Wells odsvirali. Najjaca stvar ikada kako vokalno tako i sto se tice usne harmonike i gitare. Dakle to je za mene bila svirka bez premca. Quote
Guest HEFEST Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 (edited) Evo ga snimak jedne pesme sa koncerta kojeg sam gore spomenuo. Junior Wells I Buddy Guy je najbolji blues duet svih vremena. Don`t start me talkin Edited July 15, 2009 by HEFEST Quote
Генеральный Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 мицхелле схоцкед - хоусе бурнинг доввн.мп3 Quote
Recommended Posts