RNA Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Претпостављам да је мислио на сигнлице, али рече "албуми". Синглице раде и на 33, али наравно спорије. Зато и питам, нисам ништа претерано закључио из његовог поста. Quote
dudi Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 imam neke albume necu reci koje da me ne biste prozivali koji su "vinyl classic" znaci kao one male gramofonske ploce,na kojim to cudima mogu da pustim,probao sam na linijama koje imaju gramofone ali ocigledno nemoze tu? Ako si to ti na tvom avataru onda nimalo nisam iznenadjen da ne kapiras kako funkcionise jedan gramofon Које паре? Nek ostane tajna Quote
RNA Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 STORMWARRIOR - At foreign shores LIVE IN JAPAN CRESCENT SHIELD - The last of my kind TWISTED TOWER DIRE - Netherworlds Quote
Totamealand Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Napokon sam uspeo nabaviti ovu singl plocu Yu izdanje sto vec duze vreme trazim. Lepa stvarčica. Zavidim. Quote
lemmy sixx Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Bog te jebo,al' je gadna ta nacrtana riba na slici!Pa Edi je napram nje mis univerzum. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) bez zajeba imam village people crusin' album na vinylu sa ymca hitom na istom Okacih ga danas na zid Edited July 2, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 sto se tice ovog diska sto imam mini,u pitanju je ceo album i na 33 i po obrtaja je... Quote
RNA Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Као што рекох, само није 33 и по, него 33 1/3. Онда је један од разлога које сам раније навео: или ти је цркао мотор на грамофону, олабавила се гумица или немаш иглу. Прва два ћеш разликовати овако: ако се обртна плоча не окреће, а чује се зујање, значи да мотор ради, али да је гумица спала. Ако се не чује ништа, отишао је мотор. Quote
Totamealand Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Popravio sam gramofon! Ovih dana idem da bacam pare na vinyle, ako i dalje postoji antikvarnica Zagor u kojoj sam bio pre par godina, svidelo mi se tamo... Quote
Grob Bez Dna Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 eee, kad bi ja nasao gumicu negde...garantujem da bismo bankrotirali posle 3 meseca Quote
RNA Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Имам ја једну некоришћену гумицу овде у фијоци, "Ромед". Quote
Imrahil Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Имам ја једну некоришћену гумицу овде у фијоци, "Ромед". To ti dali za 18sti rodjendan a? Quote
Grob Bez Dna Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Имам ја једну некоришћену гумицу овде у фијоци, "Ромед". imam ja onu pelikan. Quote
RNA Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje Да, реиздања прва два, неотворени у целофану, али је на свима од лошег паковања уочљиво да су углови савијени. Плус, на једној је расцепљен врх од тумбања. Цену не желим да коментаришем, потпуно је сулуда! To ti dali za 18sti rodjendan a? Аха, само оманули величниу. Узели ми премали... Quote
Mr.Hate Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje Ako zajedno kostaju toliko onda moze... Sad ozbiljno,te ploce preko neta kostaju oko 12-13 evra i kad tu dodas postarinu i njihovu zaradu to je to... Quote
RNA Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Јес' кад би ти за сваку плочу наплаћивали мпосебну поштарину. Да је сам платиш, не би те изашло 15 евра сигурно. Quote
Hamsun Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Baš ovih dana izlazi "Master of Puppets" u par hiljada primjeraka... Edited July 5, 2008 by [kinetic] Quote
RNA Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Серем им се у чарапу, тога има и оригиналног издања колико хоћеш. Quote
Mr.Hate Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Јес' кад би ти за сваку плочу наплаћивали мпосебну поштарину. Да је сам платиш, не би те изашло 15 евра сигурно. Ako narucis vise vinila od jednog prodavca kombinuje se postarina ali onda dolazi u pitanje stvarna vrednost paketa koja prelazi dozvoljenih 20 evra a onda na scenu stupa posta carinjenja crtica derikoze!Pogotovu ako su u pitanju nove ploce neotpakovane o kojima je i bila rec. Ako narucujes po jednu od razlicitih prodavaca onda te ne kaci carina (sem ako ta jedna nije skuplja od 20 evra) ali je u tom slucaju postarina skupa i ne isplati se bas kad ti sve saberu koliko izlazi jedan vinil pojedinacno.Opet zavisi i od toga iz koje zemlje narucujes,overseas je odmah druga tarifa... Quote
Totamealand Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje U Mamutu ima ploča? Nijednom nisam video, a blejao sam tamo 100 puta. Quote
Lunar Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Imaju oni mali vinliji, prodaju se u delu gde se i prodaju metal cd-ovi , samo pogledaj malo ima na kutiji naznaceno da je to vinli. Quote
Bata Trokrilni Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Ima kurac, to su CD-ovi iz kolekcije ''Vinyl classics'' i odozgo su oslikani kao ploče. Imam takav Painkiller. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 imam nekoliko meseci taj disk i sve vreme sam mislio da je vinyl i pokusah da ga pustim kod vise ortaka i sada sam tek skontao zahvaljujuci princu da imam cd sa gornjim delom koji je kopija gramofona.Hvala ti chovek! P.S.kontam da sam retardiran,al bio mi je danas 20ti rodj pa cut me some slack fuckers Quote
Recommended Posts