Jump to content

Recommended Posts

Posted

Претпостављам да је мислио на сигнлице, али рече "албуми". Синглице раде и на 33, али наравно спорије. Зато и питам, нисам ништа претерано закључио из његовог поста.

Posted
imam neke albume necu reci koje da me ne biste prozivali koji su "vinyl classic" znaci kao one male gramofonske ploce,na kojim to cudima mogu da pustim,probao sam na linijama koje imaju gramofone ali ocigledno nemoze tu?

Ako si to ti na tvom avataru onda nimalo nisam iznenadjen da ne kapiras kako funkcionise jedan gramofon :)

Које паре?

Nek ostane tajna

• 2 weeks later...
Posted

STORMWARRIOR - At foreign shores LIVE IN JAPAN

CRESCENT SHIELD - The last of my kind

TWISTED TOWER DIRE - Netherworlds

Posted

Као што рекох, само није 33 и по, него 33 1/3. Онда је један од разлога које сам раније навео: или ти је цркао мотор на грамофону, олабавила се гумица или немаш иглу. Прва два ћеш разликовати овако: ако се обртна плоча не окреће, а чује се зујање, значи да мотор ради, али да је гумица спала. Ако се не чује ништа, отишао је мотор.

Posted

Имам ја једну некоришћену гумицу овде у фијоци, "Ромед". :)

Posted
Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje :)

Да, реиздања прва два, неотворени у целофану, али је на свима од лошег паковања уочљиво да су углови савијени. Плус, на једној је расцепљен врх од тумбања. Цену не желим да коментаришем, потпуно је сулуда!

To ti dali za 18sti rodjendan a? :)

Аха, само оманули величниу. Узели ми премали...

Posted
Videh juce u Mamutu 2 albuma Metallica-e na vinilu, 1737 dinara, pa ko nekoga interesuje :)

Ako zajedno kostaju toliko onda moze... :)

Sad ozbiljno,te ploce preko neta kostaju oko 12-13 evra i kad tu dodas postarinu i njihovu zaradu to je to...

Posted

Јес' кад би ти за сваку плочу наплаћивали мпосебну поштарину. Да је сам платиш, не би те изашло 15 евра сигурно.

Posted

Серем им се у чарапу, тога има и оригиналног издања колико хоћеш.

Posted
Јес' кад би ти за сваку плочу наплаћивали мпосебну поштарину. Да је сам платиш, не би те изашло 15 евра сигурно.

Ako narucis vise vinila od jednog prodavca kombinuje se postarina ali onda dolazi u pitanje stvarna vrednost paketa koja prelazi dozvoljenih 20 evra a onda na scenu stupa posta carinjenja crtica derikoze!Pogotovu ako su u pitanju nove ploce neotpakovane o kojima je i bila rec.

Ako narucujes po jednu od razlicitih prodavaca onda te ne kaci carina (sem ako ta jedna nije skuplja od 20 evra) ali je u tom slucaju postarina skupa i ne isplati se bas kad ti sve saberu koliko izlazi jedan vinil pojedinacno.Opet zavisi i od toga iz koje zemlje narucujes,overseas je odmah druga tarifa... :)

Posted

Imaju oni mali vinliji, prodaju se u delu gde se i prodaju metal cd-ovi , samo pogledaj malo ima na kutiji naznaceno da je to vinli. :)

Posted

imam nekoliko meseci taj disk i sve vreme sam mislio da je vinyl i pokusah da ga pustim kod vise ortaka i sada sam tek skontao zahvaljujuci princu da imam cd sa gornjim delom koji je kopija gramofona.Hvala ti chovek! :pivopije:

P.S.kontam da sam retardiran,al bio mi je danas 20ti rodj pa cut me some slack fuckers :)