Grob Bez Dna Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 ne znam zasto, ali imam osecaj da si clan benda krv. Quote
Маузер Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Pa ne kazem ja da nije vredno nego ga ima malo. A sto se tice prvog albuma, nisam stigao! A od the stona cu jos malo imati sve na vinylu, samo da i ostala izdanja poizbacuju. A i naravno, album Krvi kida! Jos samo da opravim gramofon! Quote
Sadomator Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 ne znam zasto, ali imam osecaj da si clan benda krv. Hehe, nisam, nego znam momke iz benda Pa ne kazem ja da nije vredno nego ga ima malo. A sto se tice prvog albuma, nisam stigao! A od the stona cu jos malo imati sve na vinylu, samo da i ostala izdanja poizbacuju. A i naravno, album Krvi kida! Jos samo da opravim gramofon! Da, nazalost ne znam tacnu informaciju na koliko primjeraka je limitiran novi album, ali vec je otislo 3/4 i to najvise u Njemackoj, Austriji, Holandiji i Srbiji, sto znaci da ce se ubrzo rasprodati definitivno. Prvi album je rasprodat ima vec skoro 2 godine, tako dok se neko ne odluci na neko reizdanje u buducnosti, nista ovima koji su zakasnili. Ja imam zadnja dva The Stone, da li je 'Cujete li, smeju nam se mrtvi' izasao na vinylu ? Quote
Маузер Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Pa to i ima samo na vinylu. Prodato je odavnO! A ja imam samo maglu. ALi sada cu i slovensku krv da nabavim. A imam i ovaj demo! Quote
Sadomator Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Aha, mislio sa da je i na disku izaslo. Novi (stari) EP je vec dostupan, mora se ubrzo naruciti Quote
Маузер Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Aha. Kontaktiao sam ja Rakica, bice u novembru u Srbiji. Tako nesto. Quote
RNA Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) Kada smo vec kod nostalgije, da li se neko mozda (od matorijih metalaca) seca ovoga... Сунце ти, какав култ, поготово први ред - Exciter и Raven. Edited October 8, 2008 by RNA Quote
dudi Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Kada smo vec kod nostalgije, da li se neko mozda (od matorijih metalaca) seca ovoga... Secam se tog perioda naravno ali ne znam za ovaj fanzin ili je to katalog? U prvom redu Raven ? Ja sam mislio da su to The RODS tu je i lepotica Lee Aaron ...Ona sada peva u nekom jazz bendu u Kanadi . Quote
Nemethor Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Ovo je casopis koji je izdao Music For Nations kao informator o bendovima iz svog kataloga + opsiran tekst o Metallici sa posterom. Na zadnjoj korici su omoti MFN izdanja. Casopis sam dobio postom 1985. godine nakon sto sam im poslao pismo (jebi ga, nije bilo interneta :-)) u kojem sam se interesovao za njihovu produkciju, poslali su i listu izdanja sa cenama. Mislim da je ovo jedini broj koji je objavljen (?). Quote
dudi Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Ovo je casopis koji je izdao Music For Nations kao informator o bendovima iz svog kataloga + opsiran tekst o Metallici sa posterom. Na zadnjoj korici su omoti MFN izdanja. Casopis sam dobio postom 1985. godine nakon sto sam im poslao pismo (jebi ga, nije bilo interneta :-)) u kojem sam se interesovao za njihovu produkciju, poslali su i listu izdanja sa cenama. Mislim da je ovo jedini broj koji je objavljen (?). Kod nas je jedan lik Madjar vojvodjanin koji inace ziveo u Nemacoj tada dolazio u becej svakog leta pa nas bombardovao sa takvim stvarima zaparavo od njega sam i prvi put cuo za Metallica , secam se dobro da je lik tada imao Venom tour majicu gde je pisalo da su im Metallica predgrupa i nije hteo da proda nikako . Quote
C.A_R.I.A. Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Да ли је неко пробао регистрацију преко словеније када је paypal у питању ? Ову поруку сам нашао на другим форумима. "Ja sam do sada na PayPalu uredno koristio VISA revolving Reiffeisen-a. Prijavio sam se kao slovenac i sve radi kako treba. Ne verujem da bi oni ikom pravili probleme ko im tura pare u dzep. Nema apsolutno nikakvih problema ako nesto ne muljate. Ne znam kako i da li radi isplata sa PayPala, ali to meni ne treba. Pozdrav," а има и ово не знам да ли ради и даље. http://dizajnzona.com/forums/lofiversion/i...php/t31612.html Углавном нешто са moneybookers сајтом. Quote
RNA Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 То можда и може да ради док не послујеш са Америма, пошто они робу шаљу искључиво на адресу регисторвану код пејпела. Quote
oʞɾoƃ Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Sa takvim fake nalozima PayPal će ti pre ili kasnije biti zabranjen i imaćeš sreće ako ne budeš na gubitku nekom. Quote
White Man Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Meni je neki lik odavde 'ladno nudio neku varijantu da se registrujem preko, pazi sad, Dominikanske Republike i da tako koristim PayPal. Rekao sam mu, decko odjebi... ili najebi. Ostaje nam samo da se nadamo da ce ovi nasi "drzavnici" konacno shvatiti i sklopiti neki ugovor sa PayPal sistemom jer stalno slanje (i rizikovanje) para postom, meni barem, ubija svaku zelju za kupovinom preko interneta (a najvise preko eGay-a). Quote
Pig_Unity Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 http://www.karthagorecords.de Moze li mi neko reci koliko je ovaj sajt pouzdan,kako se placa,sta misli o cijenama? Quote
White Man Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Karthago je poznati nemacki izdavac i distributer sto znaci da je sajt 100% proveren i pouzdan. Ranije sam kupovao kod njih, placa se klasicno preko VISA kartice (ne treba ti PayPal). Quote
RNA Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Може и кеш. Штефан је отворен за све врсте плаћања и 100% поуздан. Купујем од њега и размењујем се сњим ваћ више од 6 година. Цене се му често пренадуване, али то је углавном за раритете. Цене обичних издања су скроз у реду. Quote
Pig_Unity Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Havala ljudi! Samo tamo sam uspio naci Orden satani album...Jos da skupim pare i moja je! Quote
RNA Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Пробај и ибеј... Мени су тамо скоро упала два Јапанца: Tilt - The Beast in Your Bed Sabbrabells - Sailing On The Revenge Жао ми је што нисам добио и Wolf EP, али отишао је превише. Quote
Zaki Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Nabavio pre neki dan: Ognjeni vuk-Cokni mi vrat LP. Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 То сам видео пре месец дана на берзи и рекао сам "Довиђења" само због наслова. Кад је такав наслов, могу мислити каква је тек музика. Quote
Pig_Unity Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Jebi ga,na e -bay znaju bas udariti cijenu... Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Јебига, све зависи колико је ко спреман пара да да за нешто. Quote
Dekadent Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ko zna koliko si ti dao para za ploche mogao bi da ih slikash sve pa okachish da vidimo tu ultra-mega-giga kolekciju Quote
Recommended Posts