Enlightenedreamer Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Danas mi stiglo Bolt Thrower-...For victory LP Quote
Mr.Hate Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Шта тражиш заузврат? Не знам шта ти треба. "Eternal Idol" имам тренутно, али ми је плоча доста офуцана, а та 3 албума са Мартином су ми врло драги, па бих их поседовао на што бољим копијама. А можеш наћи "Headless Cross", хм? Headless Cross za desetak dana kod mene u ponudi.Mozes mi pisati na PM sta imas za razmenu a ako ne onda pisi koliko ti nije mnogo da platis. Danas mi stiglo Bolt Thrower-...For victory LP Svaka cast,dobar ukus imas.Ja imam za sada samo Realm of chaos PD ali prvo izdanje.Stvarno obozavam taj bend,kad bih mogao da nadjem Mercenary na vinilu ih... Nego kazi ti nama pobratime gde se nalazi taj tvoj varos zlih volsebnika ako nije tajna naravno... Quote
Enlightenedreamer Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) Realm of chaos lp nabavljam čim skupim keš.World eeeeeeeeeeeeeeater jebote Imam i In battle there is no law lp,rado bih kupio Those once loyal ali je izgleda rađen u nekim nebulozno malim količinama tako da je cena ide preko 50 evra Mercenary imaš često na ebay-u,mada uglavnom picture disc verzija. Varoš zlih volšebnika je u Vojvodini Pozajmio sam to od Vinavera... Edited November 7, 2008 by Enlightenedreamer Quote
Mr.Hate Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Realm of chaos lp nabavljam čim skupim keš.World eeeeeeeeeeeeeeater jebote Imam i In battle there is no law lp,rado bih kupio Those once loyal ali je izgleda rađen u nekim nebulozno malim količinama tako da je cena ide preko 50 evra Mercenary imaš često na ebay-u,mada uglavnom picture disc verzija. Varoš zlih volšebnika je u Vojvodini Pozajmio sam to od Vinavera... Blagodarim na informacijama.Pazi se reizdanja,mislim nemoj da platis skupo neko "Metal classics" reizdanje pogotovu starije albume koji su izasli pre 1992.Njih obicno reizdaju bas zato sto nije stampano u dovoljnom broju primeraka. Ne znam da li si prelistao celu temu ali imas u ranijim postovima dosta fotografija delova nasih kolekcija.Baci i ti neku fotku da gurnemo malo nos i u tvoj orman,da vidimo sta imas... Quote
Enlightenedreamer Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Ova dva LP-ja su originali,jedan na Earache drugi na Vinyl solution,oba po 10 funti. Heheh,pa skupljam uglavnom hardcore punk ploče,nisam siguran da to tebe zanima,a i nisam u mogućnosti da bilo šta fotografišem jbga. Ali pošto sam se zarazio i metalom,nabavaljam uskoro Dark Angel,Venom,Exodus i slično kad skupim keš Čekam da mi stigne Sacrilege-Behind the realms of madness 12" Quote
RNA Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) Headless Cross za desetak dana kod mene u ponudi.Mozes mi pisati na PM sta imas za razmenu a ako ne onda pisi koliko ti nije mnogo da platis. Погрешно питање постављаш, као кад бих ја тебе питао колико ти није премало. Морам да видим у каквом је стању,а достављам ти ускоро списак неколико мојих дупликата. Edited November 7, 2008 by RNA Quote
AstralliS Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 @ RNA Je l' imaš da ponudiš nešto i nama ostalima, za pare naravno, ili iskuljučivo trejduješ? Quote
RNA Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Видећемо како ће да прође трампа, али у питању је свега 5-6 наслова. Quote
Mr.Hate Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Погрешно питање постављаш, као кад бих ја тебе питао колико ти није премало. Морам да видим у каквом је стању,а достављам ти ускоро списак неколико мојих дупликата. Pitanje je bilo skroz dobronamerno postavljeno zato sto sam to prilicno jeftino nabavio.Nema problema onda menjacemo se ali ako ti moras da vidis u kakvom je stanju moja ploca onda moram i ja da vidim te tvoje duplikate da nisu havarisani pa si ih zato duplirao. Quote
RNA Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Наравно, то се подразумева. Нису хаварисани, али су нови примерци које сам набавио гланц нови, па сам старе заменио. Хаварисане ме је срамота и да поклоним (имам неколико које сам добио), а жао ми да их бацим. А кад сам рекао да бих хтео да видим како изгледа, глупо ми је да дајем било какве паре за плочу за коју ће се испоставити да морам да је заменим бољом, ако ме разумеш. Такве у старту не узимам. Quote
Mr.Hate Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Наравно, то се подразумева. Нису хаварисани, али су нови примерци које сам набавио гланц нови, па сам старе заменио. Хаварисане ме је срамота и да поклоним (имам неколико које сам добио), а жао ми да их бацим. А кад сам рекао да бих хтео да видим како изгледа, глупо ми је да дајем било какве паре за плочу за коју ће се испоставити да морам да је заменим бољом, ако ме разумеш. Такве у старту не узимам. Sve te razumem ali mi je malo glupo zvucala ta sumnja.Kako proveravas stanje kad ti salje neko iz inostranstva?Bez poverenja nema ni saradnje.Video si mnogo fotografija mojih vinila i znas koliko godina imam a opet si posumnjao da cu da uvaljujem bilo sta sto nije bar u near mint stanju.Mislim da je bolje da nastavimo na PM i dogovorimo se kao ljudi a mozemo se cuti i telefonom,deluje ubedljivije. Quote
dudi Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 jebote na ebayu RAPID FORCE APOTHEOSIS OF WAR Lp je 700 $ Quote
Mr.Hate Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 jebote na ebayu RAPID FORCE APOTHEOSIS OF WAR Lp je 700 $ Bog te...Pa to je skoro 500 Evra!!!Jel bidovao neko? Quote
Zaki Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) Mislim da ni ne može da se biduje, nego samo da daš ponudu ili kupiš po ceni koja piše. A ima i Anathema-Empire of Noise za 500 $... Edited November 10, 2008 by Zaki Quote
RNA Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Јесу ли то Ползовићи ставили? Та опција куповине ми смрди на њих. То су радили и раније, само је сада цена много већа. Quote
Zaki Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Da, to je njihova e-bay prodavnica, pod imenom Burning Feelings... Quote
RNA Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Маму им, а мени је и она стара цена обе те плоче од $300 била велика. Шта тек рећи за 700... Quote
dudi Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Mislim da ni ne može da se biduje, nego samo da daš ponudu ili kupiš po ceni koja piše. A ima i Anathema-Empire of Noise za 500 $... Ja mislim da to prodaje Kole ili Alex Polzovic Quote
RNA Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Свеједно, они су. Елем, набавих следеће ствари: Primal Fear - Jaws Of Death U.D.O. - Mean Machine Riot - The Privilege Of Power Genocide - Black Sanctuary Arcane - Destination Unknown Quote
RNA Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Па, онако. Много је бољи "Thundersteel". Quote
Pig_Unity Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Mislim da ni ne može da se biduje, nego samo da daš ponudu ili kupiš po ceni koja piše. A ima i Anathema-Empire of Noise za 500 $... A u njemackom carthago record-su 120 evra... Quote
SkullKrusheR Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) @rna: to stoji. thundersteel je najbolji album riot-a. pa onda priviledge of power. telefon mi zvoni pesmom thundersteel. Edited November 10, 2008 by SkullKrusheR Quote
RNA Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 King Diamond - Conspiracy Thyrfing - Thyrfing Black Symphony - Black Symphony Darkane - Insanity Edguy - Mandrake (солидан албум, али су неки текстови трагикомични) Twisted Sister - Love Is For Suckers Quote
Recommended Posts