masterofpuppets Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Da, prvi pres, ne ovi novi što sad izlaze. Promakli su mi S&M i Garage ali naći ću ih negde ponovo. Znam da je prvi pres po toj nalepnici, koji kult! Ja od novijih albuma imam Garage inc. i Death Magnetic, planiram da do kraja godine kompletiram post Black eru, isto trazim neotpakovane, gde si ti ovo nabavio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Mislim da sam nju uzeo sa recordshopx.com, ona je među prvim od ovih "noviteta", sasvim sam slučajno nabasao. Teško ćeš naći prve presove od ovih, a da su povoljnije cene. Sad ganjam Diabolus, našao sam ga ali za ovo treba štekati para... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Svega par stvari sam ovog meseca zadrzao za sebe od svega sto mi je proslo kroz ruke: A evo i par klasika: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 JEBENI THE X FACTOR PICTURE DISC! KAKVO OBJAŠNJENJE! :rockdevil: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Svega par stvari sam ovog meseca zadrzao za sebe od svega sto mi je proslo kroz ruke: http://img541.imageshack.us/img541/4475/dscn2770.jpg kod mene sbs bez ove slike, bila cenzura tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) JEBENI THE X FACTOR PICTURE DISC! KAKVO OBJAŠNJENJE! :rockdevil: Tacno sam znao da ces ti prvi da se javis jer obozavas Blaze-a i da ces tako da reagujes,zato imas plus od mene i ovaj put. Milenko,tvojih poslednjih par postova ich ne razumem... Edited July 1, 2010 by Mr.Hate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) @Mister Tankardi i jebeni Fistful. Bravo Bravo. Edited July 1, 2010 by serblackbeard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Tacno sam znao da ces ti prvi da se javis jer obozavas Blaze-a i da ces tako da reagujes,zato imas plus od mene i ovaj put. Milenko,tvojih poslednjih par postova ich ne razumem... moja (tj. calova nekadasnja) sabbath bloody sabbath ploca nema tu sliku, jer je bila cenzurisana. to sam teo reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 moja (tj. calova nekadasnja) sabbath bloody sabbath ploca nema tu sliku, jer je bila cenzurisana. to sam teo reci. Da,da,nase izdanje ima crn omot samo sa naslovom albuma.Dok povatam te tvoje skracenice i zargone,malo sam staromodan... Bojane hvala ti,bar malo da podelim sa vama,ne mogu vise sam da se radujem. Moji su vec videli sve te ploce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Da,da,nase izdanje ima crn omot samo sa naslovom albuma.Dok povatam te tvoje skracenice i zargone,malo sam staromodan... Bojane hvala ti,bar malo da podelim sa vama,ne mogu vise sam da se radujem. Moji su vec videli sve te ploce... А јеси ли видео ово чудо http://www.amazon.com/25th-Anniversary-Fan-Box-Vinyl/dp/B000TUWBHQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1278056853&sr=8-1 Има на немачком амазону за 70 јура. Edited July 2, 2010 by serblackbeard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Perverzija.Nije to ni skupo imajuci u vidu sta ti sve dodje,4 PD LP-ja koji su rariteti,poster,majica,nalepnica pa jos i pivce da se osvezis! Mada ne pise dal je puna limenka ili empty tankard... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Evo i od mene malo klasike: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Plus. Dosta zanimljivih stvari, posebno Saxon, King Diamond, Sodom... Hm, šta beše Raven, trebalo bi da poslušam to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 jedan nwobhm smor bend. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazaL Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ja gledam da skupim prvo sve Corbine ploce evo sta imam od Corbe (za sada) 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Mrtva priroda i Buvlja pijaca To je prvo u životu što sam počeo da slušam. Još imam te ćaletove ploče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Upravo te dve njihove ploce su najcesce jer su u najvecim tirazima radjene.Malo redje su Kost u grlu,Ujed za dusu,Prica o ljubavi i Koza nostra a Labudova pesma je najredja jer uopste nije radjena kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Evo i od mene mali izbor domacih: 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavybeatin`heart Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Nedeljom u Kuglašu je i dalje berza ploča i CDa, od 09-12h. Eto ako ima neko ko ne zna ili da podsetim ove koji znaju...Jeste da nema puno hard rocka i metala kao nekad kad je bilo na drugim, prometnijim mestima a i ljudi je sve manje...Ali evo ja dolazim ove nedelje pa ću doneti nesto "metalika" za prodaju a možemo i da se "družimo" i da se hvalimo šta sve imamo i kritikujemo iii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Najsvezije: 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoraki Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ovo sam zadnje nabacio xD Odakle ti magnetofon,majke ti,mislio sam da to samo jos muzicki studiji imaju...imao sam i ja neki negde u osnovnoj recimo,dakle pre jedno 25 godina.Odlican zvuk,secam se da sam snimao pesme sa hita nedelje i albume sto je Dzet pustao,mislim da se bas emisija zvala - za vas magnetofon. Evo i od mene malo klasike: Svaka cast za Cirith Ungol,rado bih ga posedovao u svojoj kolekciji,ostalo su takodje sve dobre ploce 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Thanx igoraki, i ja prilicno cenim Cirith Ungol, Evo malo pravih stvari: 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts