Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

vrtim sad bas nekoliko strana u nazad i neverujem koliko je odlicnih ploca na jednom mestu.sve pohvale za ljude koji to skupljaju narocito za gospodina Nemethor-a i Mr.Hate-a jer njihove kolekcije su stvarno bolesno dobre.toliko kultova na jednom mestu :) .meni je to za sada malo skuplji hobi mada verujem da cu preci na ploce kada kompletiram ono sto zelim na CD-u.

Edited by dimmu1
  • Upvote 2
Posted

Video sam :'(

Pa gde si nabavio sve te?! :o

Ja mogu do Humana nabaviti, a ove ostale nz kako cu :o

Cekao,vrebao,gazio po drugima da to nabavim! :haha:

Salim se,bilo je reizdanja da se naruci po prodavnicama sirom Evrope,ne znam sada da li ima.Sound of perserverance sam zadnjeg nabavio,doneo mi drugar iz neke record prodavnice u Budimpesti.Kopaj malo,nemoj samo da sedis i cekas da same dodju. :D

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

E matori konacno da se i ti oglasis ovde sa pravim stvarima!Jesu Destructioni reizdanja neka ili prva SPV-ova?Cracked brain NEMAM!!!!Jel ti Peel Session isto prvo izdanje MOSH-ovo ili nesto kasnije?Imas li Harmony iz onog prvog tiraza sa bonus plocom live 1990?Pozdrav!!!

• Downvote 1
Posted

E matori konacno da se i ti oglasis ovde sa pravim stvarima!Jesu Destructioni reizdanja neka ili prva SPV-ova?Cracked brain NEMAM!!!!Jel ti Peel Session isto prvo izdanje MOSH-ovo ili nesto kasnije?Imas li Harmony iz onog prvog tiraza sa bonus plocom live 1990?Pozdrav!!!

Live Without Sense i Cracked Brain su Noise a Release je SPV/Steamhammer i izvadio sam ih iz celofana... :)

Cracked Brain imam 2... :)

Peel Session je Strange Fruit records White Label Testpress...

A imam i taj Live at the I.C.A. :)