Max Butcher Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Time Waits For No Slave GATEFOLD PICTURE LP collectors edition with alternative layout limited to 200 copies 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 kako ja mrzim ovog lika... http://metal-legions.forumotion.com/t4p30-vinyl-rack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Majko mila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 ' date='24 maj 2011 - 22:40' timestamp='1306269619' post='2350669']kako ja mrzim ovog lika... http://metal-legions.forumotion.com/t4p30-vinyl-rack Slošilo mi se na pola strane, ne mogu da gledam. Jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Opet sume,opet crno/belo...nema sta,vrhunska kreativnost. U pravu si ali samo ponekad Smore me ovi BM vinili stvarno.Kad samo pomislim koliko se plastike"baci" na tu vrstu nekvalitetne muzike(moje misljenje,naravno) i koliko se bisera u Heavy/Speed/Power pravcu izda samo na CD dodje mi tesko... Edited May 25, 2011 by dr.lecter 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Kad smo već kod princes roštilja: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Brutality - Screams of Anguish Nuclear Blast, 1993 Destruction - Sentence of Death Steamhammer Records, 1984 Venom - At War with Satan Roadrunner Records, 1984 King Diamond - The Eye Roadrunner Records, 1990 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) pekinska patka! Edited June 8, 2011 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Imam jedno pitanje, moja drugarica je pocela da skuplja ploce ali nema gramofon. Pa me je zamolila da se raspitam kod ljudi koji se razumeju u to(a cenim da su to ljudi na ovoj temi) sta bi joj bilo najbolje da uzme za neke ne prevelike pare? Takodje je videla da dosta ljudi prodaje gramofone bez igle, sta mislite o toj opciji, i da na koliko treba menjati iglu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ako nije spremna da ulozi 400-500 evra u gramofon i iglu, neka iscima nekoga od prijatelja/rodbine, sigurno ce naci neki gramofon, samo neka ga odnese na servis da se sredi sta ima za par desetina evra i udri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Karlo ubica. Mislio sam da ti je svrha da sto vise ljudi navuces na vinil. Moze da se nadje pristojan gramofon i za manju lovu. Uvek moze po oglasima da se iskopa nesto za stotinak eura + da se ulozi malo u sredjivanje. Edited June 8, 2011 by [Nocturno] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Sta god da odluci da radi samo neka ima na umu da losi uredjaji i igle slabijeg kvaliteta unistavaju vinil.Burazer i ja smo ono sto smo imali viska prodali zimus tako da sada nema nijedan u ponudi trenutno.Moj stariji bata nije mogao da se odluci izmedju Marantza i Torrensa pa je zadrzao oba,manijak gori od mene. Srecno joj bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 ' date='08 juni 2011 - 21:47' timestamp='1307562441' post='2358676']Karlo ubica. Mislio sam da ti je svrha da sto vise ljudi navuces na vinil. Moze da se nadje pristojan gramofon i za manju lovu. Uvek moze po oglasima da se iskopa nesto za stotinak eura + da se ulozi malo u sredjivanje. Jeste mi to ideja, al samo kazem da ne mora da baca par stotina evra, siguran sam da ljudi imaju solidne gramofone koji im skupljaju prasinu, koje treba samo malo srediti da budu tip-top, da ne ostecuje ploce i ta rade vrlo vrlo ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ja imam marku Winamp,ne ostecuje nista i radi do jaja. 1 4 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Za koga je, dobra je. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Rece Gojko:"Pantera je smece",dok je stavljao skupoceni Torsofuck Niflgard Gilete Sensor Excel na skupoceni gramofon od 15 eura. 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Није ни чудо што имаш 2 метра,ти си са 30 година још у пубертету. Јединствен примерак. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja imam marku Winamp,ne ostecuje nista i radi do jaja. ripovi sa vinila prve stampane serije su mama , ali nisu tako cesti jbg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muškarac Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Kad smo vec kod toga, primetio sam da vise uzivam u vinyl-ripu mp3-ci nego cd-ripu. Ko to zna kvalitetno da uradi moze izvuci do jaja zvuk koji je po meni mnogo mocniji. Kad slusas kao da te neko sakom udara po grudima i jos kad cujes ono pucketanje imas osecaj da pesme dolaze direktno sa samog dna pakla. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 A ti si kao bio na dnu pakla pa znas kako to zvuci. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muškarac Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Nisam, ali sam gledao u crtanima 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Kad smo vec kod toga, primetio sam da vise uzivam u vinyl-ripu mp3-ci nego cd-ripu. Vrlo interesantno, pošto konverzija u digitalni oblik (pa još u mp3) uništava 99% prednosti zvuka sa vinila u odnosu na CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muškarac Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Svetan sam ja toga, ali sta ces kad nemam para za ploce. Imam ih 30-ak al ne mogu samo to slusati. Moje poredjenje je bilo samo izmedju lp-rip i cd-rip Edited June 12, 2011 by Muškarac 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts