[Nocturno] Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 A sada malo stare ljubavi Boy Sets Fire - Consider EP (1996) Quote
excel fan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Savage Thrust,ko slusa ozbiljno thrash metal,ovaj bend spada pod obaveznu lektiru americkog thrash undergrounda.Veoma retka ploca koju necete videti tako cesto,a posebno u mint stanju!Cuo sam da uskoro treba da im izadje completna diskografija na cd-u! Quote
Max Butcher Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Nazi Punks Fuck Off 7" United colors of ND 1 1 Quote
BLACK JESUS Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Samo da pozdravim Maxa, Nemethora, Mr. Hate-a i druge! Iako ne posedujem gramofon redovno posećujem ovu temu. Mada kako je listam sve više želim kupiti jedan. Ljudi svaka čast na entuzijazmu! 1 Quote
Max Butcher Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Nemoj... Ko se navuce na iglu nema mu spasa... Pozdrav i tebi Quote
Nemethor Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Re - pozdrav! Max je u pravu, plastika se uvuče pod kožu i onda kreće beskrajna serija situacija pred bankrotom :-) 1 Quote
[Nocturno] Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 (edited) Nije metal ali jeste vinyl. Dupli digi CD i 14 (i slovima: cetrnaest) 7" singlica Nov dragulj u kolekciji - ajmo svi sada minuse. )))) http://www.youtube.com/watch?v=pCuVFHOGrto Edited December 18, 2011 by [Nocturno] 2 Quote
oʞɾoƃ Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 A ja sam mislio da je onaj Marduk besmisleno izdanje Quote
Mr.Hate Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Samo da pozdravim Maxa, Nemethora, Mr. Hate-a i druge! Iako ne posedujem gramofon redovno posećujem ovu temu. Mada kako je listam sve više želim kupiti jedan. Ljudi svaka čast na entuzijazmu! Pozdrav i tebi bratac.Ne slusaj ova dva matora ugursuza nego pazari gramofon i dobrodoso u ekipu!!! Uzivanje je visestrano iako kosta,ako imas strpljenja bices dobar kolekcionar.Niko od nas nije preko noci stekao sve sto ima vec sam bar ja mnogo znoja prolio i trpeo odricanja od drugih zadovoljstava zarad uvecavanja kolekcije.Svako dobro i samo napred! Quote
excel fan Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Samo da pozdravim Maxa, Nemethora, Mr. Hate-a i druge! Iako ne posedujem gramofon redovno posećujem ovu temu. Mada kako je listam sve više želim kupiti jedan. Ljudi svaka čast na entuzijazmu! NIkad nije kasno ali topao savet,ne kupuj sve i svasta,vec pravi selekciju!Ako krenes da kupujes samo zato sto je ploca i podseca na metal,onda je to shit i nema veza sa nicim do gomilanjem! 1 Quote
[Nocturno] Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Istina. Imam jedno desetak ploca i sve je black metal, placao po 10e - i jednom preslusane. Krsh. Quote
oʞɾoƃ Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Bolje Rakiću, da uvali nekom mladom šesnaestogodišnjaku željnom dokazivanja. Mislim, da uvali ploče. Quote
Max Butcher Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Jos 1 Scum... Ovoga puta odlicno bootleg izdanje... Quote
banne_marduk Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Midnight - Satanic Royalty (Vinyl + CD/DVD) Quote
Mr.Hate Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Kad ce bre vise da predje na sledecu stranu da postavim svoje novitete sto mi deda Mraz doneo,odnosno Mrazica! Quote
WIZARD OF GORE Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 evo da pomognem koliko mogu, tj. u skladu sa svojim mogucnostima Quote
Grobodan Posted December 30, 2011 Author Report Posted December 30, 2011 Pa aj da prevalimo na drugu stranu onda. Quote
Recommended Posts