Mračna kurcobolja Posted October 3, 2022 Report Posted October 3, 2022 Za taj The Man Who Would Not Die sam, pre čini mi se 10-ak godina, morao nekoliko dana da ubeđujem neku prodavačicu sa Amazon UK Marketplace-a da mi ga pošalje u Srbiju mimo ustaljenih Amazon kanala (tada Marketplace nije funkcionisao za Srbiju, ne znam kako je danas). Na kraju je pristala, uz napomenu da je na toj transakciji dobra samo 5 funti. Inače, slažem se sa iznetim da su cene ploča danas većinom sumanute. Ne tako davno, sve ove ploče na slici sam, nove, pojedinačno platio ispod 15 evra (osim Mgle koju sam platio 20 evra s poštarinom). Danas teško da bi se mogle naći po toj ceni (osim Mgle, naravno.) Quote
Mračna kurcobolja Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 (edited) Jbg, ako dobro vidim, to je jedno od onih izdanja na kojima "Breaking The Law" ide pre "Rapid Fire" :(. Edited October 12, 2022 by Mračna kurcobolja Quote
HUMAN Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 53 minutes ago, Mračna kurcobolja said: Jbg, ako dobro vidim, to je jedno od onih izdanja na kojima "Breaking The Law" ide pre "Rapid Fire" :(. Da kao i na većini LP izdanja, sem izgleda Britanskih.. takodje i na B strani su prve dve pesme zamenjene Quote
Mračna kurcobolja Posted October 15, 2022 Report Posted October 15, 2022 Na Suzy-jevoj domaćici raspored je takođe - "Rapid Fire", "Metal Gods", "Breaking the Law" 😉 "British Steel" sam milion puta preslušao baš na tom Suzy izdanju (to mi bila bukvalno prva metal ploča u životu), pa sam navikao da strana A krene onim rifom iz "Rapid Fire", a da "Breaking" krene nakon zadnjeg takta "Metal Gods". Bilo bi mi čudno da taj album slušam na drugačiji način, sa tim alternativnim rasporedom numera. Nema veze, super je to album, meni najdraži od Džudasa, a i taj holandski primerak verovatno zvuči bolje od Suzy domaćice. Tako da - uživaj. 👍 Quote
HellAwaits Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 Zanimljiv omot, ali ne kapiram ime benda. K......S. Quote
VoivodBG Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 @HellAwaitsda ti olaksam https://www.metal-archives.com/bands/Khthoniik_Cerviiks/3540376560 1 Quote
Talvi Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 ili Ktonik Četniks, kako su poznatiji u ovim krajevima 2 Quote
HellAwaits Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 Hvala, dečaci. Slušao sam debi, ali nešto mi tad nije legao. Quote
Jasta Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 On 11/20/2022 at 3:40 PM, DeadlyPollution said: Nije direkt za temu..ali kako si zadovoljan gramofonom, tek ulazim u pricu oko gramofona pa gledma sta kakao, da ne idem odmah na techins SL 🙂 Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 Evo još malo četniksa... 1 Quote
Jasta Posted November 26, 2022 Report Posted November 26, 2022 Pomoc Gdje u Podgorici potraziti Ploce, ima li neko iz Podogorice da preporuci, adresa..link, insta sta bilo 🙂 Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 (edited) Verovatno nigde, ali znam da imate onog lika koji je uradio logo/art za Necrowretch, pa možda on ima neke underground kanale... Back on-topic: Edited November 27, 2022 by The Bowels Of Perdition 2 2 Quote
VoivodBG Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 @The Bowels Of Perditionbratane jel ti samo sakupljaš ove što imaju najnečitljivije logoe? 😆 Bilo bi super da staviš i naziv benda, pa da se to overi na bandcampu ako imaju profile... Quote
WIZARD OF GORE Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Prva dva se baš lako pročitaju, Mortuous i Morbific, treći možeš naći preko naziva albuma: Preserved in Torment 🙃 1 Quote
VoivodBG Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Omeli me zli logoi, sad cu da iscekiram, hvala vi! Quote
Recommended Posts