HUMAN Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Za taj treći overite Humanovu listu najboljih albuma 2021 Btw. @The Bowels Of Perdition svaka čast na pločama! 1 Quote
Demon Seed Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Humanova lista najboljih retro dm albuma 2021 Quote
WIZARD OF GORE Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 1 hour ago, HUMAN said: Za taj treći overite Humanovu listu najboljih albuma 2021 Btw. @The Bowels Of Perdition svaka čast na pločama! Ajd kopiraj tu listu ovde ako je baš toliko važno, ko sad da brlja po forumu i traži to 😁 Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Kapirao sam da su ovo sve opšte mesto kurentni DM bendovi/albumi, očigledno neosnovano podrazumevam da svi imaju isti ukus kao ja. Pisaću ubuduće šta je šta. 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Malignant Altar, album i sveže reizdat prvi demo 1 1 Quote
HUMAN Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 2 hours ago, The Bowels Of Perdition said: Kapirao sam da su ovo sve opšte mesto kurentni DM bendovi/albumi, očigledno neosnovano podrazumevam da svi imaju isti ukus kao ja. Pisaću ubuduće šta je šta. Mojne pišeš, ko ih jebe 2 Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 11, 2022 Report Posted December 11, 2022 Malo čemu bih se obradovao kao sophomore albumima ova tri benda... 4 Quote
Jasta Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Odakle narucujete ploce, gde je generalno najpopovoljnije..iako je ovo nezahvalno za ovaj hobi 🙂 Quote
Demon Seed Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Kolekcionarstvo nije hobi. 1 2 Quote
Demon Seed Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 (edited) Šaebilo, pogodio sam par nerava, angažujete se nečim kreativnim, obilazite radnje i internet da kompletirate diskografije, kupujete i albume koji ne valjaju jer to je kolekcija? Posle kao, "ja bih voleo da ovaj bend ne snimi više ništa, da ne kvare zaostavštinu". Pa normalno da vam smeta još jedan album, jer šta ako bude loš, a sjebe vam kolekciju tog benda koja je bila kompletirana? Kognitivna disonanca je to... i patologija. Razmislite samo u koliko kubnih metara prostora manje živite zbog vaših kolekcija. Feng šui u kanalu... Prostor treba da diše. Pa šta vi mislite zašto HUMAN sklapa makete aviona? Zato što želi hobi, džaba ploče. Edited December 12, 2022 by Demon Seed 1 1 Quote
VoivodBG Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Teburice što si tako ljut? Ne leži ti to, also leave human alone, he is just a basic metalhead, they also need a function in this world. Quote
Demon Seed Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Odakle tebi to da sam ja ljut? Ti si grđe uvredio HUMANa nego ja, viš, tebi leži... Ja sam samo rekao da sklapa avione, esam slago nešto nisam. Quote
VoivodBG Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Sad ćemo još i uvrede da merimo, aii, dotle došlo poslednja vremena. Quote
Demon Seed Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 16 minutes ago, VoivodBG said: Sad ćemo još i uvrede da merimo, aii, dotle došlo poslednja vremena. Normalno da onaj ko vređa ne želi da meri... A ti kaži da nema smisla ovo što pričam... Moj hobi je feng shui Quote
VoivodBG Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Ma jok brate nego nemaš viniile pa ti teško pa peckaš, klasičan napinjač. 😄 Quote
Grobodan Posted December 12, 2022 Author Report Posted December 12, 2022 Milane daj nadji neki hobi tamo, stvarno si poceo mnogo da seres po internetima. 1 Quote
Demon Seed Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 El imate Dehumanizer na vinilima Dobar album Quote
Recommended Posts