Bata Trokrilni Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Zagonetka: Šta je to, crno, ima rupu u sredini, a kada se nabije, razonoda se dobije? Prvo slovo P, poslednje A, a ima i Č. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 to je glupo javi se ponovo kad kupiš neku ploču ili smisliš nešto pametnije/smešnije Quote
Goxy Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ионако је то сцена која, уз метал, одржава винил живим. da znas da pravo govoris.na koncertima stranih punk/hc bendova uglavnom se prodaju ploce i singlice,i to po povoljnim cenama.diskova skoro da i nema Quote
Totamealand Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Zagonetka: Šta je to, crno, ima rupu u sredini, a kada se nabije, razonoda se dobije? Prvo slovo P, poslednje A, a ima i Č. Ahahahahahahahah, genije. Quote
RNA Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 da znas da pravo govoris.na koncertima stranih punk/hc bendova uglavnom se prodaju ploce i singlice,i to po povoljnim cenama.diskova skoro da i nema Мене је винилу привукао ортак који је, уз метал, превсходно слушао панк и НС. Прочитоа сам гомилу НС фанзина и сазнао за гомилу издавачких кућа и тада био задивљен да се још издају плоче, јер је тада то у металу било скоро замрло. Quote
RNA Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Најновији додаци: Municipal Waѕte - Waste 'Em All Municipal Waste - Hazardous Mutation Twisted Tower Dire - Crest Оf The Martyrs Stormwarrior - Heavy Metal Fire Hexx - No Escape Bloodlust - Guilty As Sin Apocrypha - The Forgotten Scroll Maniac - Maniac Maniac - Look Out Чекам још сутра: Sanctuary - Refuge Denied Racer X - Sreet Lethal Riot - Thunder Steel Quote
Hamsun Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) koliko imate problema sa loše upakovanim pločama? upravo mi je stigao "Det som engang var" od Burzuma, ili bar ono što je ostalo od njega, čini mi se da ovi krajevi nisu mogli više da se iskrive... Edited May 9, 2008 by [kinetic] Quote
Grob Bez Dna Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Чекам још сутра: Sanctuary - Refuge Denied je l' si uzeo? Quote
RNA Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Све 3 су ми прошле. Још од раније имам "Into The Mirror Black". Quote
dudi Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 koliko imate problema sa loše upakovanim pločama? upravo mi je stigao "Det som engang var" od Burzuma, ili bar ono što je ostalo od njega, čini mi se da ovi krajevi nisu mogli više da se iskrive... Ja zapakujem plocu izmedju dva jaka kartona i nema sanse da bude ostacen. Quote
RNA Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Ја често имам проблема. Врло често се деси да ако картон није довољно јак, у пошти се све сјебе. Или ако је лоше запакована, а плоча није извађена из омота, плоча зна да исцепа омот. Једноставно га пробије са свих страна. Quote
dudi Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Ја често имам проблема. Врло често се деси да ако картон није довољно јак, у пошти се све сјебе. Или ако је лоше запакована, а плоча није извађена из омота, плоча зна да исцепа омот. Једноставно га пробије са свих страна. Da najbolje je plocu izvaditi iz omota. Nego nedavno sam se setio jednog Zoltana iz Beceja da je imao pre onu singlicu od Mejdena Yu izdanje sto vec odavno trazim . Nabavio njegov broj i upitam ga za tu plocu .. Kaze mi lik da je bacio sve ploce u smece Znam od pre da je imao i Crnu udovicu i Legiju i ko zna sta jos . Kaze sve je otislo u smece jer mu samo smetalo samo u kuci. Nemam reci. Quote
RNA Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Мора да је он побацао и оне четири "Metal Massacre" компилације на винилу у боји које сад красе зид "Флојда". Газда ми рече да их је нашао на ђубришту. Иначе, пар пута сам се забезекнуо како су људи паковали плоче које су слали. један Бразилац ми је послао две плоче запаковане између два танка картончића. Епилог: Angel Dust "Into The Dark Past" стигао поломљен, друга плоча са изгужваним омотом. Други пример је кад ми је једна Шваба послао плочу запакован у велики bubblemailer за слање дискова (коверта са мехурићима). Никакав картон, ништа. Епилог: омот к'о сажвакан, живо сам се чудио како се плоча није сломила. Quote
dudi Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Мора да је он побацао и оне четири "Metal Massacre" компилације на винилу у боји које сад красе зид "Флојда". Газда ми рече да их је нашао на ђубришту. Иначе, пар пута сам се забезекнуо како су људи паковали плоче које су слали. један Бразилац ми је послао две плоче запаковане између два танка картончића. Епилог: Angel Dust "Into The Dark Past" стигао поломљен, друга плоча са изгужваним омотом. Други пример је кад ми је једна Шваба послао плочу запакован у велики bubblemailer за слање дискова (коверта са мехурићима). Никакав картон, ништа. Епилог: омот к'о сажвакан, живо сам се чудио како се плоча није сломила. Pricao mi Ervin da si popizdeo kada si ugledao te ploce na zidu Samo mi nije jasno sta je Ervin trazio na Djubristu Quote
Hamsun Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Ja zapakujem plocu izmedju dva jaka kartona i nema sanse da bude ostacen. I ovaj tip mi je zapakovao u karton, ali je bilo previše prostora između njega i ploče... a ne sumnjam da su se iz pošte potrudili da sjebu to još više... Quote
RNA Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) Да знаш да убудуће кажеш ко год ти буде слао да плочу обавезно извади из омота. То је број 1. Друго, треба се увек спремити на најгори сценарио, јер их у пошти сигурно неће миловати. Pricao mi Ervin da si popizdeo kada si ugledao te ploce na zidu Samo mi nije jasno sta je Ervin trazio na Djubristu Ајде да су плоче биле читаве, али изгребане, па зато неслушљиве, него ако се добро сећам зелена је имала рупу од топљења. Ићи ћемо крајем месеца поново у Бечеј, па ћу да га питам да ми да те плоче. Неке су можда још слушљиве, а компилације су ЗАКОН. Само да ти кажем да тај бокс сет од 4 винила у различитим бојама (црвени, плави, зелени и чини ми се жути) у новом стању кошта око 150 евра. Edited May 10, 2008 by RNA Quote
RAMBO! Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 ja sam preneki dan pazarjo Unleashed in the East od Prista,josh nisam preslushao,moram da odem na selo tamo imam radio...jel ima nedje u BG da se kupi koja plocha,ja bi kupio neshto kad dodjem. Quote
RNA Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Како кад. На Берзи се углавном често задеси понешто, само питање је да ли те баш то занима. Можеш и да одеш до књижаре "Жагор". Тамо је Борко држао своје плоче. То је у сутерену одмах преко пута Битефа код Бајлонијеве пијаце. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 @RAMBO imaš i u prodavnici Wall u tržnom centru u Balkanskoj ulici....polovne ploče (YU licenca), niske cene, nije baš neki izbor, ali rade svakog dana pa kad dođeš do Bg-a svrati, nije daleko od autobuske/železničke stanice Quote
RNA Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Бивало је тамо понекад и занимљивијих ствари. Тамо сам на пример узео King Diamond "Them" pic. disc у сјајном стању за 350 динара. Quote
lemmy sixx Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Друго, треба се увек спремити на најгори сценарио, јер их у пошти сигурно неће миловати. Ne,nego treba polako poceti ulaziti u 21.vek,zajebati te prevelike komade plastike,i uzivati u nevidljivom,prakticnom i superiornom mp3-u. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Boško ignoriši ovog provokatora Wall je imao prilično slab izbor kad sam ja poslednji put bio tamo....da ne pričam kako nema šanse da se nađe nešto poput King Diamonda, pa još i picture disk Quote
RNA Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Знам. Содуше, први пут кад сам ја тамо отишао, пре две године, газда је управо био продао неке 4 King Diamond плоче, а ова је стајала онако по страни. Био је тад и први Bathory, додуше омот му је био доста лош, и још неке ствари. Прошле године је имао Sodom "The Saw Is The Law" EP, али за 2500 (само сам се грохотом насмејао на ту цену. Сад има пар неких death метал плоча, али не стоји им цена. Quote
Recommended Posts