HUMAN Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 Samo classy Oćeš da mi prodaš onaj Imperial Doom😄 Quote
VoivodBG Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 Faith No More - Angel Dust remasterizovano reizdanje iz 2015 nemanja - Tarot Funk Quote
[Nocturno] Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 On 2/25/2020 at 11:47 PM, HUMAN said: Samo classy Oćeš da mi prodaš onaj Imperial Doom😄 Naravno da ne 😄 Quote
Сале Posted July 7, 2020 Report Posted July 7, 2020 Како ти није жао да ти игла ровари по пластици и резбари виниле?? 1 Quote
HUMAN Posted July 7, 2020 Report Posted July 7, 2020 Sale jel bi ti i ženu tako štedeo Više bi mi bilo žao da ne uživam u zadovoljstvima koje pružaju.. 2 Quote
Towards The Inevitable Posted September 25, 2020 Report Posted September 25, 2020 E svaka ti čast za ovo majstore. Neka si uramio taj poster, i treba. Quote
HUMAN Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Dupli gatefold, brutalno dobar press 1 Quote
VoivodBG Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Zaista je cenzurisan tako omot? Quote
HUMAN Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Yep, kolko se sećam i kad je izašao takav bio omot na CD-u, pa vrv i na ploči.. Ako primetiš Filko i Vini drže flajku, takodje cenzurisano haha, debili, ionako je u unutrašnjosti omota, ne kontam.. mada je možda i reklama razlog bemliga Quote
VoivodBG Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Kapiram unutrašnji deo ako nisu rešili branding sa Jack Danielsom ili od kojeg već brenda drži bocu. Quote
HUMAN Posted January 12, 2021 Report Posted January 12, 2021 Kad smo već toliko izreklamirali onaj RockFire shop, evo i ovo vredi posetiti (bukvalno u elektropioniru, vrv dok ne krenu svirke hahaha), iako izgleda ovaj forum sve sami antiwaxeri https://antishop.rs/shop/ Dakle uglavnom ploče i nešto malo diskova, ima svega, najviše jazz i rock/pop,rnb, ali nije tako loš ni izbor metala (pritom mi reče lik da će nabavljati što više tvrdje muzike, pa da vidimo). Cene su uglavnom ok, mada ima i nelogičnosti kao npr ovo https://www.kupindo.com/Ploce/63345881_BLOOD-INCANTATION-HIDDEN-HISTORY-OF-THE-HUMAN-RACE- E da, najlakše da se pregleda na kupindu izbor, ovaj sajt gore nešto izgleda baguje. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Čekaj bre, ovo je Century Media izdanje koje je originalno izdato sa bonus CD-om a oni prodaju samo ploču za 50 EUR??? Na discogsu je ovo na nekih 22-25 EUR sa sve CD-om....nelogičnost je nešto što se najmanje može reći, ako hoćeš baš biti blag xaxaxa Quote
Recommended Posts