Jump to content

Recommended Posts

Posted
dobri albumi ....da ne kazem prvi red je naj kult

Koja je to black sabbath ploca ?

Ova sto je zeznulo svetlo je dupli album Live Evil sa Diom a druga je maxi singl Die Young.

Posted
Ti uvek prodjes nesto jeftino..

Jebem li ga sve sto meni treba nijedna ploca nije ispod 50 $

Тражим, тражим, па нађем јефтино.

Posted
Videh da neki lik na limundu prodaje Gordi - Pakleni Trio za 150 dinara.

to vredi 50 Evra ako je u dobrom stanju ploca i omot

Posted

Ја сам два пута видео а је баш у добром стању. Први пут ју је један препродавац на берзи продавао за 20 евра, а други пут сам је узео од неког лика за 150 динара. Значи, гланц нова.

Posted

Ја ћу ставити слике кад ми доца и Јосип доставе оних 40-так плоча што тренутно ћаме ћекајући код њих.

Posted
I kod mene pristiglo sto-sta novo,evo vam jedan delic heavy-thrash kulta pa pisite kako vam izgleda...

DSCN0302.jpg

U kojoj boji imas Bombarder LP? Jel to onaj beli sto sam ti ja poslao?

Posted

Јуче ми је грешком уместо Crescent Shield стигао Slough Feg "Hardworlder", а добио сам на ибеју и Metal Inquisitor "Garage Nights" бутлег. Хајде да видимо како то изгледа и звучи.

Posted

Видјет ћемо. Тренутно ми је последњи Twisted Tower Dire из истог пакета приоритет.

Заборавих да кажем, за Гоксија, да нажалост није из оног мањег тиража са стрипом.

• 3 weeks later...
Posted
a uuuu gle bombardera!!!! a da prodaš jedan od ta tri nova :lol: pa di ih nađe?? može li se još nač uopče?

Poslao sam ti poruku gde se moze naci taj Bombarder na plavom vinilu, ovi su iz moje kolekcije i nisu za prodaju!

Posted

De ste manijaci!!!?Ozivela nasa omiljena tema ponovo pa eto i mene sa novitetima (staritetima).Nindza nikad ne spava,on samo drema... :)

Ovog puta malo tvrdji zvuk u odnosu na ranije foto postove koje sam ostavljao,pa uzivajte.

DSCN0303.jpg

DSCN0304.jpg

Posted
Pa dobro, Mr. Hate, gde ih samo nalaziš? :)

Hvala dechice.A za thrash fotografiju nista ne komentarisete,samo dedujete a? :)

Pa recimo da svo slobodno vreme provodim trazeci ono sto volim.Otprilike se novcem moze kupiti sve od toga samo treba zaraditi jer je sve to jako skupo.Ponesto maznem i ispod cene ali uglavnom me deru... :)

Neko voli futbal,neko politiku,neko alkohol i vutru a ja volim plochice.