Grob Bez Dna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 HD je odlican bend.otkrismo ga ortak i ja prosle godine pred koncert guardiana. Quote
Bata Trokrilni Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Ako hoćete ruski Guardian, probajte Shadow Host. Sad, nisam upućen u to koliko su originali dostupni. Quote
Glasnik Smrti Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 pa s obzirom koliko su stare i nisu Quote
White Man Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Завршава се на "оната Арктика"! Ok, kako ti kazes, mada su meni svi oni podjednako gadni i izbegavam ih u najsirem luku. Sto se mene tice, bendove poput Dragonforce, Stratovarius, Sonata Arctica, Gamma Ray i sl. treba zabraniti Ustavom Republike Srbije u cilju promovisanja zdravog nacina zivota medju omladinom. P.S. Izem ti internet kafe koji nema cirilicni font! Quote
Totamealand Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Pa dobro... Koji power bendovi ti odgovaraju a da promovišu zdrav život među omladinom? Quote
Bata Trokrilni Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ok, kako ti kazes, mada su meni svi oni podjednako gadni i izbegavam ih u najsirem luku. Sto se mene tice, bendove poput Dragonforce, Stratovarius, Sonata Arctica, Gamma Ray i sl. treba zabraniti Ustavom Republike Srbije u cilju promovisanja zdravog nacina zivota medju omladinom. Ovo mnogi neće voleti da pročitaju. Quote
Totamealand Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Poput mene. Gamma ray nije gay. Ali se rimuje. Quote
Sandman Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ramma Gay. Bez zezanja,Gamma Ray je odlichan bend.Ovi ostali nabrojani su ultra-gay,pogotovo Sonata(mada sam jedno vreme voleo da slusham ovaj novi album ). Quote
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 jedini power gej koji valja je - rhapsody (of fire) Quote
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 gamma gay? rhapsody (of gays)? Quote
Mr.Hate Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ok, kako ti kazes, mada su meni svi oni podjednako gadni i izbegavam ih u najsirem luku. Sto se mene tice, bendove poput Dragonforce, Stratovarius, Sonata Arctica, Gamma Ray i sl. treba zabraniti Ustavom Republike Srbije u cilju promovisanja zdravog nacina zivota medju omladinom. P.S. Izem ti internet kafe koji nema cirilicni font! Potpuno si u pravu decko,podrzavam. Moram i da vas podsetim da je ovo tema vinil kult...Zahvaljujem. Quote
RNA Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Од поменутих и неправедно прокажених Gamma Ray једноставно морам да нађем на винилу "Land Of The Free" и "Somewhere Out In Space". Фастастични албуми! Први се подразумева, али га већ имам. Quote
White Man Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 (edited) @Totem: Od ovih mainstream evro-power bendova definitivno Wolf, Lost Horizon, Scanner, Rage, Angel Dust, Kamelot (znam da su ameri)... Ali generalno, ameri su majka sto se tice pravog power-a. @Dr. Lecter: Eh, ja bi poludeo kad bih poceo da skupljam vinile jer ne bih imao para da sve to isfinansiram, pre svega mislim na raritetna izdanja. CD rariteti su mi sada uza specijalnost i za neke od njih sam pukao bas dosta a zamisli, recimo, da hocu da nabavim mega-raritetne Overlord, Streed Child, Militia, Morgana, Leather Nunn ili Paradoxx ploce, a najjeftinija od njih kosta preko 1.000$... Ma bezi... Ok, neka vam bude, Gama Zraci su dobar bend ali se meni nimalo ne svidjaju zbog pevaca. Izvinjavam se na ovolikom offtopikovanju. Back to vynil cult! Edited September 22, 2008 by White Man Quote
Bata Trokrilni Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 @Totem: Od ovih mainstream evro-power bendova definitivno Wolf, Lost Horizon, Scanner, Rage, Angel Dust, Kamelot Ako ti je Stratovarius gej, Kamelot je uber gej. Quote
Totamealand Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Ok, neka vam bude, Gama Zraci su dobar bend ali se meni nimalo ne svidjaju zbog pevaca. Kai ume da zvuči slabo s vremena na vreme (hitno mora da batali cigaru), ali svejedno respect. Quote
White Man Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Naravno, mada mene iritira sama boja njegovog glasa. Ovo gore sam naveo samo neke od poznatijih power bendova a ako govorimo o undergroundu (tj. o mladim nadama) onda ima bas mnogo dobrih (i isto tako nepoznatih) power/heavy/epic bendova (tj. albuma), kao ASKA (Avenger), VENGEFUL FEW (s/t), DEMOLITION (Strike Force - bomba!!!), KNIGHTMARE (Unholy), CROM (Vengeance), BLACK HAWK (The Invasion), WISZDOM STONE (s/t), ZEPHANIAH (The Stories...), RAZOR FIST (Razor Fist Force), AXEHAMMER (Windrider), CRESCENT SHILED (Last Of My Kind), BLACK WIDOW (Soldiers From Hell), ATLANTEAN KODEX (The Pnakotic Demos) itd. itd. Bukvalno, jedva stizem da preslusam koliko dobrih i novih stvari ima! Ali, fora je sto major mediji i izdavaci ne forsiraju ove bendove (na ustrb "onih drugih") a oni manji izdavaci opet ne mogu da se takmice sa ovim najvecim tako da ce svi ovi bendovi najverovatnije zauvek ostati underground i nepoznati vecini ljudi... jbg. Quote
Grob Bez Dna Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 zaboravio si - amon-ra-in the company of the gods Quote
WIZARD OF GORE Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 meni stigle nove pločice kad dođem do fotoaparata, uslikaću pa da vidite šta je lepota Quote
dudi Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Onako u prolazu naleteo na ove ploce Quote
RNA Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Она компилација је до јаја, као и Abattoir. Axe је досадњикав бенд, "Living On The Edge" је издат лиценцно код нас, купио сам га пре 6 година за 10 динара. Assesor је сасвимс олидан бенд. Чуди ме да си на то налетео у Канади. А какав је оно Dead End? Мислим, шта свирају? И који ће ти андрак Funeral Fog? Quote
Recommended Posts