RNA Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Има слика негде. Прошетај мало по претходним странама, мрзи ме поново да качим. Ускоро ћу да покачим најновије ствари које сам набавио. Quote
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Поседујем први албум Iron Maiden оригинала на ЛП-ју. Заоставштина од ћалета, припадника старије гарде металаца. Као и све од Doors-a, Лед Цепелина али и Guns n Roses-ов култни албум 'Use Your Illusion.' Ипак, ја сама преферирам куповати оригинале али компакт дискове, шта знам лепши су ми и нешто практичнији. Quote
RNA Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Guns n Roses-ов култни албум 'Use Your Illusion.' Ипак, ја сама преферирам куповати оригинале али компакт дискове, шта знам лепши су ми и нешто практичнији. Који део од '"Use Your Illusion"? Има их два. А не зову се дискови џабе "компакт дискови", мада то је само зато што су мањи и на њих стане више музике, па су практичнији. Quote
White Man Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Mozda bi trebali da se zovu "praktik diskovi"? Quote
Divlji Tigar Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nabavio pre neki dan: Ognjeni vuk-Cokni mi vrat LP. To je Lotketov prvi bend. Quote
vudun Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Uz'o Lotke foru od Jami ''Cmokni mi vrat'' i to ... komercijala - samo upakovana na drugačiji način. Quote
RNA Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Edited October 22, 2008 by RNA Quote
White Man Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Јебено ааааааааааааааааааа!!! Talion, Riot, Leatherwolf, Twisted Tower Dire, Holy Moses, Sanctuary, Kublai Khan, Shok Paris, Lethal, Vicious Rumors и Heavy Load. Иначе, све ове албуме имам на оригинал дисковима осим Heavy Load и Lethal (планирам ускоро да га пазарим). Додуше, од Vicious Rumors-а имам само истоимени и Digital Dictator. Значи Трешославе, свака ти се (плоча) дала! EDIT: На првој слици, шта је Ratman и која је то последња плоча скроз доле десно? Edited October 22, 2008 by White Man Quote
Grob Bez Dna Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 lepe ploce, rno.ipak, ovaj sanctuary i BG zrace lepotom. Quote
Mr.Hate Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Meni se svidja ovaj Gardijan,Holy Moses i Sinner,strava su sve. Lepo je videti drugu generaciju vinila jer je kod mene 80% bas samo sirovi old school. Quote
RNA Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Ово су иначе плоче које сам набављао у последња два месеца, плус што сам у међувремену још узео и Europe "Final Countdown" и први Toto. Већина ових је стајала код доце у Немачкој. Бескрајно му хвала што их је дотеглио. Морам дебело да му се одужим. Још су ми код њега остали Mass, King Diamond "Fatal Portrait", Helloween "Keeper II", Cyclone Tempe "I Hate, Therefore I Am" и Scanner "TerminaL Earth". EDIT: На првој слици, шта је Ratman и која је то последња плоча скроз доле десно? "Ratman" је ЕП бенда Risk изашао после другог албума "Hell's Animals", а доле десно је други албум бенда Toranaga "God's Gift". Први "Bastard Ballads" сам набавио прошле године. Имам и Twisted Tower Dire "The Isle Of Hydra" на дуплом винилу различитих боја. Само први да набавим, има гомилу бонуса. Да, сад у недељу чекам следеће наслове: Blind Guardian "Somewhere Far Beyond" Blind Guardian "Nightfall In Middle Earth" pic. disc Black Sabbath "TYR" Running Wild "The Rivalry" pic. EP Бићу млого срећан ако све прође. Прошле недеље ми утече "Imaginations From The Other Side" picture disc. Edited October 22, 2008 by RNA Quote
Glasnik Smrti Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 e stari stvarno imaš jebenih ploča! jedino taj pic.disc nevolim. to nikad neču kupovat Quote
RNA Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Неке ствари не постоје на обичном винилу, па нема много избора. Неке ствари не постоје на обичном винилу, па нема много избора. Quote
White Man Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 ЛП манијаци, обратите пажњу: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Иначе, слушао сам овај албум и стварно звучи добро, ништа спектакуларно наравно али дефинитивно вредно преслушавања више пута. Подcећају на мешавину канадског Black Knight-a, Malteze-a, Jag Panzera... Quote
RNA Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 А зашто стављаш овакве ствари кад нико нормалан овде никад неће дати толике паре за плочу, не знам колико да је ретка? Углавном, овај баја што продаје је гитариста швајцарског бенда Emerald (отуда му корисничко име) и један је од највећих метал колекционара на свету. Quote
Glasnik Smrti Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) bio u zg pa malo u šoping Edited October 30, 2008 by Glasnik Smrti Quote
Grob Bez Dna Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 imam i ja ovaj DP - burn calov, naravno. Quote
Totamealand Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Moj stric ima sva 3. Jako su fini. Quote
Grob Bez Dna Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 imam i ovaj BS, malopre vidjeh. Quote
Sandman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Jbt vama sve u porodici neki metalci,rokeri... Ja sve sto imam od ploca su neka klasika i Branko Kockica. Quote
White Man Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Мој ћале је исто сваштојед што се тиче плоча: има неколико плоча са валцерима и неким симфонијама, 50-ак 7" синглова Усније Реџепове, Хариса Џиновића и сл. и неколико рокерских плоча, Led Zeppelin "Led Zeppelin II", Meat Loaf "Dead Ringer" и Горди "Краљица Смрти" (која стоји прикуцана на зид подрума да не би пацови улазили). Quote
Mr.Hate Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Мој ћале је исто сваштојед што се тиче плоча: има неколико плоча са валцерима и неким симфонијама, 50-ак 7" синглова Усније Реџепове, Хариса Џиновића и сл. и неколико рокерских плоча, Led Zeppelin "Led Zeppelin II", Meat Loaf "Dead Ringer" и Горди "Краљица Смрти" (која стоји прикуцана на зид подрума да не би пацови улазили). Ujeo bih sam sebe za dupe kad bi moj otac iskoristio plocu Gordi za tako nesto.Moj stariji brat ima pakleni trio al ne da.Nije hteo ni da mi ustupi prvi od Maidena LP pa sam morao da narucim iz Englezije.Inace roditelji ovih omladinaca sto kazu da imaju hard 'n' heavy ploce su generacija mog brata ako ne i mladji. Nego sandmane de nadje taj kvltni avatar brate daj link za sliku!!! Quote
Sandman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Evo ga:http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_J._Loomis samo kopiras slicicu odatle. Nego,bas sutra-preksutra treba da se podsetim gradiva iz I i II dela Halloweena. Quote
VoivodBG Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Branko Kockica. Ako je to ona za pozoristance puz, sa njegovim nasmesenim licem, posedujem je takodje. Quote
Recommended Posts