RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Мени је још само тај фалио да комплетирам колекцију њихових добрих албума. Quote
RNA Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 И још неколико: MANOWAR - Battle Hymns HELSTAR - Remnants Оf War RISK - The Daily Horror News SACRED BLADE - Of The Sun And Moon DEF LEPPARD - On Through The Night PRIMAL FEAR - Seven Ѕeals GRAVE DIGGER - The last supper Picture LP HAMMERFALL - One crimson night 3LP SINNER-The nature of evil HAMMERFALL-Crimson Thunder RAGE-Speak of the dead Измаче ми први Blind Guardian, отишао за 23,50 евра. Quote
RNA Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 А где друго? Овде да нађем све то за мале паре... нема шансе! Quote
dr.lecter Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Podjem ja neki dan da se nadisem svijezeg vazduha i "slucajno" prodjem pored ducana sa plocama, kad tamo Motörhead - No Remorse u specijalnom koznom omotu za male pare. Imam ja ono Jugotonovo izdanje decenijama ali sam ovo potajno zelio i nadao se jos kao klinac da cu nekad ovo imati... plus Anvil - Past & Present Fates Warning - Night Of ... (drugaciji omot od orginala) Overlorde - Return Of The... Battleaxe - Power From The Universe Quote
RNA Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Хм, хм, други Battleaxe је вазда добар албум, бољи од дебија неколико пута. Quote
dr.lecter Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Dobar je i prvi samo onaj omot ,boze uzasa... inace danas W.A.S.P. - Dominator The Who - Live At Royal Albert Hall 4lp Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Annathema - Annathema (напокон!) Ritual Steel - Knights Of Steel 7" Helloween - Dr. Stein 7" Forbidden - Forbidden Evil Monstrosity - Imperial Doom Ripping Corpse - Dreaming With The Dead DBC - Dead Brian Cells Holy Terror - Mind Wars Kreator - Out Of The Dark EP Onslaught - Let there Be Rock 12" Quote
dr.lecter Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 To ona sto je Zaki prodavao? Nego dje si vidio Overkillov zadnji album na ploci? Znam samo da to ima Helllion i NB ali samo kao picture a to mi se bas i nedopada Quote
Vlaja Buraz Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Doktore, nije valjda da i tebi treba ova Annathema? Imam jednu viška. Quote
dr.lecter Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Meni ne,imam je od ´88 ali treba mom prijatelju svabu koji mi je par puta nasao neke raritetne stvari. Ostavi mi taj visak. poz Quote
Vlaja Buraz Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Za švabu ide druga tarifa. Usput, nije naročito očuvana tako da nije baš kolekcionarski materijal, vidjeću ako budem mogao nekako skenirati omot da vidiš o čemu se radi, a i ploču ću nabaciti na gramofon da vidim šta je reći (nisam je slušao jako dugo)... Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 To ona sto je Zaki prodavao? Nego dje si vidio Overkillov zadnji album na ploci? Znam samo da to ima Helllion i NB ali samo kao picture a to mi se bas i nedopada Та Анатема. Што је најјаче, кад ми је показао његов примерак, овај што ми је продао ми је изгледао чак очуванији. Последњи Overkill и јест издат само тако, обично издање на црном винилу не постоји. Quote
RNA Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Кратак осврт на неке аукције на ибеју које су се завршђиле јуче, а које нисам добио. Само обратите пажњу на цене. Running Wild - Bad To The Bone 12" single - EUR 21.16 Running Wild - Little Big Horn 12" single - EUR 8.51 Running Wild - Lead Or Gold 12" single - EUR 62.27 Running Wild - Masquerade - EUR 75.50 Running Wild - Wild Animal 12" single - EUR 9.51 Quote
dr.lecter Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Sva izdanja RW drze cijenu osim mozda prvih albuma ali ova zadnja su u krv skupa. Neda mi se sad traziti par ebay aukcija da vidis koliko bolesnika ima,drugi put... uzgred dopuna Jag Panzer - Age Of Mastery Voivod - Katorz Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Па, ставио сим био једном негде линк за аукцију где је лик продавао заједно "Masquerade" и "Privateer" сингл, који су отишли за 220 евра. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ja sam se danaske castio ovom plocicom: Quote
WIZARD OF GORE Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 izdaja kvlta bi bila da sam kupio cede amon dina Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 E, pa Amon Din je u stvari do jaja bend, samo ga treba slušati sa vinila... Quote
dudi Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Pa Dr .Steel ploča Čekam na noć je preko 100 evra na ebayu Ovo je samo jedan deo 1 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Sta bi dao za taj Heller vidi kaka je !!! Aj leba ti slikaj samo Heller i okaci ovde davidim leba ti:) Back cover i ovaj front leba ti ! Quote
dudi Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Sta bi dao za taj Heller vidi kaka je !!! Aj leba ti slikaj samo Heller i okaci ovde davidim leba ti:) Back cover i ovaj front leba ti ! Heller ploča je otputovala u Argentinu prodao sam . imam još jedan primerak u Bečeju Popnem se na tavan i gle čuda šta sam našao 1 Quote
Recommended Posts