Mr.Hate Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 најгоре од свега је што и јесте била 200 кинти нека бакута продавала код чесме у Кнезу. и то у 2 ујутру верујем да бих могао за 5 пута већу кинту да је увалим. али ми, наравно, не пада на памет. Pa vredi od 500 do 700 kinti(zavisno od stanja) sto bakuta naravno nije znala jer poslednjih par decenija vise slusa neki thrash/death,Maidene samo do Somewhere in time a i odavno je presla na diskove kad joj se gramofon pokvario.A bilo je u 2 ujutro jer joj je zafalilo kinte da se dokrajci u KST-u. @Mrznja: Onaj prvi mi je doneo dusan iz svabije, a ona druga 2 si mi ti prodao jebem li mu mater. Skleroza oce u ovim godinama.Znaci vratio se Svabo na crnom konju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) Pa vredi od 500 do 700 kinti(zavisno od stanja) sto bakuta naravno nije znala jer poslednjih par decenija vise slusa neki thrash/death,Maidene samo do Somewhere in time a i odavno je presla na diskove kad joj se gramofon pokvario.A bilo je u 2 ujutro jer joj je zafalilo kinte da se dokrajci u KST-u. Skleroza oce u ovim godinama.Znaci vratio se Svabo na crnom konju? Vecina ni ne zna koliko vrede ta jugotonova izdanja napolju npr Twilight zone \Wrathchild singlica 50$ pa navise Edited September 13, 2009 by dudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Danas naletio Iron Maiden self titled za 1.5 €. Naravno, nisam ga kupio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Danas naletio Iron Maiden self titled za 1.5 €. Naravno, nisam ga kupio.. A gde si to video i zasto nisi kupio,ne volis Maiden?Nemoguce da nisi imao 1,5 evra kod sebe? Dudi u pravu si,nisu ljudi svesni da dolazi i kod nas ponovo vreme ploca.U svetu nikad nije ni prestajalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Znam coveka koji je platio 200$ za Led zeppelin singlicu Yu izdanje samo zato sto je omot drugaciji. Potraznja vinila i u svetu je porasla u zadnje vreme al kao sto kaze drug nikad nije nestala kao npr kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 мене у принципу не занима да ли ћу да платим плочу 200 динара или 200 евра. битно је да се она фино врти. а за дал' ће да се испостави да је неки раритет, или који већ курац, то ме не занима, јер плоче никад не бих продавао. с тим што тешко да бих 200Е дао за плочу. бар не сада. једном... кад се обогатим... и завладам светом... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Stize Behemoth-Antichristian Phenomenon EP. Ne mogu da verujem kako me usralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Jesi to Living death pokupio od master of puppets-a,sunce ti tvoje ,izmace mi zamalo Zavidna kolekcija,jako zavidna. Edited September 22, 2009 by Pig_Unity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Mr.Hate svaka cast Samo da nabavim foto-aparat pa cu i ja da bacim sliku sa mojim kultovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Jesi to Living death pokupio od master of puppets-a,sunce ti tvoje ,izmace mi zamalo Zavidna kolekcija,jako zavidna. Pa recimo da je on kumovao tome jer mi je stvarno najverniji saradnik za sada. Masteru i ostali hvala na komentarima i veliki pozdrav.Bacajte fotke da zivi ova tema.Ja cu neki dan da bacim fotku domaceg kvlta,samo cekam da mi sve stigne! :-))) Edited September 22, 2009 by Mr.Hate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Pa recimo da je on kumovao tome jer mi je stvarno najverniji saradnik za sada. Masteru i ostali hvala na komentarima i veliki pozdrav.Bacajte fotke da zivi ova tema.Ja cu neki dan da bacim fotku domaceg kvlta,samo cekam da mi sve stigne! :-))) Hvala ti za ovo gosn Mrznjo, isto vazi za tebe, stvarno je tesko naci u ovoj Srbiji tako vernog i dobrog coveka za ovakvu saradnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Hvala ti za ovo gosn Mrznjo, isto vazi za tebe, stvarno je tesko naci u ovoj Srbiji tako vernog i dobrog coveka za ovakvu saradnju. Sorry sto upadam u sesnaesterac, zeleo bih i o Mr Hejtu i o Masterofpapetsu ovde da kazem sve najbolje sto se tice korektnosti. Ljudi za saradnju sto se tice diskova i ploca kakve samo pozeleti mozes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Sorry sto upadam u sesnaesterac, zeleo bih i o Mr Hejtu i o Masterofpapetsu ovde da kazem sve najbolje sto se tice korektnosti. Ljudi za saradnju sto se tice diskova i ploca kakve samo pozeleti mozes! Hehe, Nemethore isto mogu reci za tebe, siguran kupac koji zna sta zeli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Svaka čast za Municipal Waste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Ajde municipal waste i nekako,ali vidi zeotrope,eee jebeni zeotrope!Pa onda detente,pa laaz rockit!ODe plakati negdje. Tacno cu smarati moderatore da obrisu ovu temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Jel to rodjendanski pokloni drugar? :-) Samo polako sa tim kultovima,nekog klinca ce da strefi srcka! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pig_Unity Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Da da,napokon! Ария-Герой Асфальта Edited September 26, 2009 by Pig_Unity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Svaka cast za Mersiful Fejt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Svaka cast za Mersiful Fejt! Hvala mathory! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Bog te blagoslovio, koja kolekcija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 pffff pa samo ovi cepelini valjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoraki Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Evo i malo od mene...Nazalost nisam bas vest sa fotoaparatom thrash Heavy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts