Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad ce valjda malko da zivne,odkad su ih bacili u onaj kafic kod Rudarskog bilo je mrtvo more a sa skc-om nije islo nakon svih ovih godina tradicije.

Posted

Berza ploča - beogradski kulturni fenomen od sada i na Akademiji!

Pozivamo kolekcionare longplejki, singlica i originalnih CD izdanja, ljubitelje pucketavog zvuka zaboravljenih vinila, radoznalce, istraživače, pregovarače i razmenjivače na BERZU PLOČA, koja će se održavati na Akademiji [Rajićeva 10] svake nedelje od 9h do 13h, počev od sutra, tj. nedelje 7. marta!

Vinyl records, LPs, EPs, Original and Used CDs, Rare albums... U name it!! :))))

Cena ulaznice: 100 dinara

hmmmm hoće li i ovde da dolazi ista ekipa kao i u Kuglaš? Ako je, onda da ne dolazim...izbor je bio i više nego mršav, ma šta mršav - bedan :uhoh: a i ova najava mi deluje suviše pompezno, kao da će tamo biti ne znam ni ja koliko hiljada ploča :uhoh: ali u svakom slučaju (za sada, samo) moralna podrška za entuzijazam :pivopije:

Posted

Je li bio neko juce na berzi na Akademiji? Utisci?

Mene isto zanima,posto sam tek danas video VoivodBG-ov post,hvala na informaciji,majstore

Btw bar 80% onoga sto sam slikao i kacio na ovom topicu je kupljeno na berzi krajem 80-tih i pocetkom 90-tih.

Seca li se nako kad je berza bila u Domu omladine,ja sam tad poceo da dolazim,pa me cisto zanima koje je to godina,otprilike naravno ?

Posted

Berza ploca je na Akademiji samo svake prve nedelje u mesecu da se ne bi gurali u Kuglasu sa motoristima koji tada imaju svoju berzu tamo.

hmmmm hoće li i ovde da dolazi ista ekipa kao i u Kuglaš? Ako je, onda da ne dolazim...izbor je bio i više nego mršav, ma šta mršav - bedan :uhoh: a i ova najava mi deluje suviše pompezno, kao da će tamo biti ne znam ni ja koliko hiljada ploča :uhoh: ali u svakom slučaju (za sada, samo) moralna podrška za entuzijazam :pivopije:

To nema veze sa ekipom,nema vise ploca u Srbiji.Povampirili se stari kolekcionari,pojavili se novi,svi iskupovali ponovo gramofone po Limundu za po par hiljada dinara (uvezene polovne uredjaje koje su svabe spremile za bacanje) i sada su ploce ponovo aktuelne.Dosta toga je od ex-YU licenci izneto van,albumi ex-YU bendova takodje i ako se pojavi nesto kvalitetno cene su paprene (za nase standarde).Pricao sam davno da ce do ovoga doci ali mi je retko ko verovao...

• Upvote 1
Posted

Hvala!

@ Totamealand:

Poslednja ploca u prvom redu je izdanje High Voltagea, ali sa drugacijim omotom.

@ Mr.Hate:

AC/DC su mi omiljni od ne-punk bendova!

Posted

Evo i ja da se pridruzim cestitkama,svaka cast Zaki,stvarno lepa kolekcija

Meni su inace Maideni i AC/DC dva najdraza benda ali ne mogu da se pohvalim ovakvo temeljno odradjenom poslu.

Posted

Par noviteta za moju kolekciju...Konacno sam nabavio original Headless children a "ispratio" licencu pa sam je zato fotografisao.I ovaj Atrophy je dugo trazen i iscekivan,skoro 20 godina...

dscn2131p.jpg

• Upvote 4
Posted (edited)

Par noviteta za moju kolekciju...Konacno sam nabavio original Headless children a "ispratio" licencu pa sam je zato fotografisao.I ovaj Atrophy je dugo trazen i iscekivan,skoro 20 godina...

dscn2131p.jpg

Konačno neko da voli White Lion (a još kad videh u tvom postu :wub: baš me iznenadi)

Edited by Ајлин
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Konačno neko da voli White Lion (a još kad videh u tvom postu :wub: baš me iznenadi)

Pa mogla si da mi das nekoliko pluseva na kontu Liona... :haha:

Salim se,volim ih najvise zbog pesme All the fallen men i celog tog albuma u sustini a meni su jako kreativni i dobri muzicari koji nikad nisu toliko komercijalizovani kao Poison,Warrant,Skid Row i oni ostali sminkeri.Ako izuzmes gitaristu Skid Row,White Lion su bolji muzicari od svih ovih sminkera koji su se vrteli po TV-u krajem osamdesetih u roze helankama sa mini valovima od 3 metra.Volim ih skoro kao Crimson Glory i Queensryche,prija mi da slusam taj bend sto nije cesta pojava kad su glameri u pitanju.

• Downvote 1