ThaiBreaker Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Prvo nemacko izdanje iz 2000. Kapa dole matori! Imas li medju prvim lp izdanjima nesto na lageru za kupovinu? Quote
Morphy Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 (edited) Jesi li uspeo da popraviš gramofon? Muka čitava sa tim mojim gramofonom. Prvobitno sam mislio da će sve biti okej kada nabavim zvučnicu i headshell (jer mi je rečeno da je sve ostalo ispravno, ehm), ali se onda ispostavilo da je kabl na izlazu iz gramofona oštećen (treba zalemiti žice na petopolcu) i pre svega da se tanjir ne okreće ujednačenom brzinom, pa je trenutno gramofon kod nekog mahera za elektroniku koji treba da ispita od glave do pete sve komponente i vidi li mu ima spasa. Ako on ne uspe da ga popravi niko neće. Btw, ovo su mi dve prve kupljene ploče...: Nadam se da ću imati na čemu da ih pustim. Edited August 8, 2012 by Morphy 6 1 Quote
Antikristina Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Muka čitava sa tim mojim gramofonom. Prvobitno sam mislio da će sve biti okej kada nabavim zvučnicu i headshell (jer mi je rečeno da je sve ostalo ispravno, ehm), ali se onda ispostavilo da je kabl na izlazu iz gramofona oštećen (treba zalemiti žice na petopolcu) i pre svega da se tanjir ne okreće ujednačenom brzinom, pa je trenutno gramofon kod nekog mahera za elektroniku koji treba da ispita od glave do pete sve komponente i vidi li mu ima spasa. Ako on ne uspe da ga popravi niko neće. Btw, ovo su mi dve prve kupljene ploče...: Nadam se da ću imati na čemu da ih pustim. Baš su fine ploče. Gre'ota da nemaš sa čega da slušaš. Valjda će uspeti da popravi taj maher. 1 Quote
Nemethor Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Danzig – Danzig III: How The Gods Kill Def American Recordings, 1992 9 Quote
Dr Alex Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Pazario ovo blago za 150 kruna [oko 5 jevreja] u Ceskoj 3 Quote
Max Butcher Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Danzig – Danzig III: How The Gods Kill Def American Recordings, 1992 Pluscina ko vrata! 1 Quote
Morphy Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! :D Popravio ga je neki pr0 za elektroniku! Ne znam šta je bio uzrok nestabilne brzine, ali znam da se pomučio malo da nađe rešenje. Malopre sam pustio prvu ploču Opet imam jedan problem, a to je da mi pojačalo bruji kada pojačam pesmu, moguće je sada da je to do kablova, jer je i pojačalo bilo na čišćenju kod njega i proverio je da je ulaz za gramofon ispravan.. Anywayz 6 Quote
Nemethor Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Napalm Death – Harmony Corruption Combat, 1990 Napalm Death – Utopia Banished Earache, 1992 6 Quote
Max Butcher Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Ne mogu 2+ da dam pa moram ovako... 1 Quote
Max Butcher Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Northwinds – Winter LIMITED EDITINON 400 COPIES ON BLACK VINYL 2 Quote
Mr.Hate Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Morfi proveri masu sa gramofona koja ide na pojacalo.Plus od mene,dobrodoso u bandu! 3 Quote
dr.lecter Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Naravno masa je u pitanju zato zuji ...i zato sto MEGADETH imaju i strasne backover-e 7 Quote
Mr.Hate Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Svaka cast za Jutanaziju i Kriptik,retke su.Jos da imas i System has failed,to je sjajan album... 5 Quote
Morphy Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Evo da vam javim da ste bili u pravu, do mase je bilo! Došao mi je kum, prelemio neke kablove, nisu bili najbolje spojeni i sada radi kao sat! Jedino što malo bruji kada otpanjim pojačalo do kraja, onako bez muzike, ali to je tako zanemarljivo Hm, sada da dođem malo do para i da kupim prvu metal ploču, YEAAAAAAAH. 2 Quote
[Nocturno] Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Nekako ti krivo bude zbog njega, nije ni svestan u šta se uvaljuje. 1 Quote
Nemethor Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 "Od droge se čovek izleči, od alkohola isto... od ovoga što mi radimo ne može. To je najgora droga." 3 Quote
Morphy Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Je l' mogu magičnom krpom da prebrišem ploču od prašine? Quote
Mr.Hate Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Pusti magicnu krpu nego nemoj tim otpanjivanjem da pogoris zvucnike ako su slabiji od pojacala. Quote
Morphy Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Imam Canton Quinto 540 zvučnike i Technics SU-V3 pojačalo, kako da znam šta je slabije tu? Quote
Recommended Posts