Jump to content

Koncert Maidena  

225 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest Syrant
Posted
Boze kakav je taj Rogosic kretencina!!!! Ne mogu da verujem. Da kenja kako i ptice na grani znaju da samo pravi metalci kupuju Rock Express, moze mu se.. jbg, reklamira svoj casopis, ALI ovako da sere kuku.. ZAPALIO BIH GA!!!

Covece ja cu da trosim pare na ono sto ja hocu! Razumes brate?!! Boli mene kurac za tvoj usrani casopis i 500 usranih bendova u nasoj zemlji koji zvuce kao Kurac najveci. Jebo te cujes li kretena? Alo?! Treba umesto sto placamo INTERNET I PIVO tj SVOJU UZIVANCIJU da dajemo pare >NJEMU< za najtruliji casopis u zemlji i iste takve bendove, koji izjave da kad padne mrak postaju kozeljnici.. Ma daj jebo te! Gde Vam je mozak, e?!!?

P.S. Cast izuzecima, naravno.. nade se tu i dobrih bendova.

Ja cu dajem pare za ono sto ja volim. Popicu pivo od 1000 dinara na koncertu Maidena, zasluzili su! A tebi Rogosicu KURAC NAJVECI!!!

ZNAM JA DA BI TI RADO STRPAO U DZEP 100 HILJADA EVRA SMRADU JEDAN. SAMO GLEDAS SVOJ INTERES!

Daj mi mail tog govneta.

Zar ne bi bilo bolje da skokneš do Mordora (uz to ako je tamo), pa mu sve ovo saspeš personal, a ne preko maila, ne bi ti ni odgovorio.

Inače, mogla bi ova tema da se zatvori, ionako više nema šta da se priča...koncert bio, svi izrekli svoje impresije, stigao Rogošićev mail, počeli smo se udaljavati od materije...bla,bla...case closed. Ili ne?

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Syrant
Posted

Realno, koncert je bio skroz okej, da je bio efektan jeste, scena, pojavljivanje Eddija...bilo je super skroz, na stranu što organizator nije odabrao adekvatno mesto za svirku, pa svi kukaju za zvuk, mada realno gledano, nije bio toliko katastrofalan koliko svi pizde. Katastrofa su bili Misfitsi, što se ozvučenja tiče. A gospoda koja se buni zbog koncertne set-liste, adekvatan primer da se bune oni koji i ne prate preterano ono što maideni praktikuju na svirkama. Meni lično najviše bi odgovaralo kad bi svirali ceo somewhere i killers, al' to će se desiti juče.

No, tvrditi da je koncert sranje, mislim kako osećati da je nešto sranje, ako to nisi osetio...?

Guest Syrant
Posted
Možda je i bio dobar, ali će ostati u senci loše organizacije i nevaspitane publike.

Što, nisu ti rekli dobar dan-dobro veče?

Posted
Realno, koncert je bio skroz okej, da je bio efektan jeste, scena, pojavljivanje Eddija...bilo je super skroz, na stranu što organizator nije odabrao adekvatno mesto za svirku, pa svi kukaju za zvuk, mada realno gledano, nije bio toliko katastrofalan koliko svi pizde. Katastrofa su bili Misfitsi, što se ozvučenja tiče. A gospoda koja se buni zbog koncertne set-liste, adekvatan primer da se bune oni koji i ne prate preterano ono što maideni praktikuju na svirkama. Meni lično najviše bi odgovaralo kad bi svirali ceo somewhere i killers, al' to će se desiti juče.

No, tvrditi da je koncert sranje, mislim kako osećati da je nešto sranje, ako to nisi osetio...?

Slazem se.

Posted

dva na jedan

Nisam obišao previše koncerata velikih bendova... hkhm... ali...

1. Od Sajma sam znao šta da očekujem tako da na zvuk u startu nisam obraćao pažnju

2. Masa talasa pa talasa, a ako si u masi nosiće te talasi (mene iz sredine pravo u treći red - hvala im! Uš'o sam u pet do osam! )

3. Set lista - stare ili nove stvari... mislim zabole me kita, nisam ih se ni na video/audio snimcima naslušao uživo. A i sviđa mi se poslednji album. Krivo mi je samo ovo - nijedna stvar sa Brave New World... ehhh

4. Isto vezano za set listu - dužina trajanja koncerta - mogao sam još da izdržim, drao sam se i pesničio vazduh, skoro sve vreme, kažiprst i mali prst se izdeformisaše a hteo sam još! Ali nije moglo. Ipak sam otišao mokar i zadovoljan.

Guest Syrant
Posted
dva na jedan

Nisam obišao previše koncerata velikih bendova... hkhm... ali...

1. Od Sajma sam znao šta da očekujem tako da na zvuk u startu nisam obraćao pažnju

2. Masa talasa pa talasa, a ako si u masi nosiće te talasi (mene iz sredine pravo u treći red - hvala im! Uš'o sam u pet do osam! )

3. Set lista - stare ili nove stvari... mislim zabole me kita, nisam ih se ni na video/audio snimcima naslušao uživo. A i sviđa mi se poslednji album. Krivo mi je samo ovo - nijedna stvar sa Brave New World... ehhh

4. Isto vezano za set listu - dužina trajanja koncerta - mogao sam još da izdržim, drao sam se i pesničio vazduh, skoro sve vreme, kažiprst i mali prst se izdeformisaše a hteo sam još! Ali nije moglo. Ipak sam otišao mokar i zadovoljan.

:da:

Evo, primer jednog potpuno realnog-racionalnog i objektivnog fana.

Bojače, daj mi broj tvog moba, pa da se čujemo i da idemo negde na pivo. :pivopije:

Posted

Ja prochitao intervju gde se Dikenson ischudjava zasto pobogu nije radila klima u hali... umro sam od smeha. \

Izostashe mnoge pesme. zajebali su me za Sofiju 2000 kad su najavili pa nisu doshli na Brave turneji (a umesto njih Motorhead po 1000 put)ali napokon sam ih gledao .

HAIL

Posted

Клима у хали, хахаха! Нема човек појма кад је грађена та хала и да климатизација тада није уграђивана. Чисто сумњам да је много другачије било и кад су први наступали на Сајму, али ко се још сећа тога.

Guest Syrant
Posted
Клима у хали, хахаха! Нема човек појма кад је грађена та хала и да климатизација тада није уграђивана. Чисто сумњам да је много другачије било и кад су први наступали на Сајму, али ко се још сећа тога.

Boško, Boško...

1986. godine, nisu nastupali na sajmu već u hali pionir.

Posted

Онда су 1984. били на Сајму... Или је било обрнуто... Проверићу, ап ћу ти рећи.

Проверио и у праву си. 1986. је било у "Пиониру", а 1984. на Сајму.

Guest Syrant
Posted (edited)
Онда су 1984. били на Сајму... Или је било обрнуто... Проверићу, ап ћу ти рећи.

Проверио и у праву си. 1986. је било у "Пиониру", а 1984. на Сајму.

Prijatelju,

1981-godine, Iron Maiden je gostovao na festivalu ''Svi Marš Na Ples'', koji se održavao na hipodromu, pogodi ko su bile zvezde večeri. A nije Iron Maiden. :)

1984- godine, najbliže nama, bili su u Sloveniji

1986- godine, Beograd-Hala Pionir, gde je Bruce dobio zlatnu ploču-poklon i tortu od Jugotona.

2003-bila je priča da će doći ali prdnuo miš u čabar pa ništa.

2007- Sajam.

Toliko o Mejdenima, i srpskim/jugoslovenskim susretima. :da:

Edited by Syrant
Posted (edited)
Prijatelju,

Zajebao si se, svirali su 1984 u bg i to bas na sajmu.

Svirali su i u Ljubljani i u Beogradu (isto na sajmu) na World Slavery Tour...

Edited by FILIP St.
Posted
Prijatelju,

1981-godine, Iron Maiden je gostovao na festivalu ''Svi Marš Na Ples'', koji se održavao na hipodromu, pogodi ko su bile zvezde večeri. A nije Iron Maiden. :)

1986- godine, Beograd-Hala Pionir, gde je Bruce dobio zlatnu ploču-poklon i tortu od Jugotona.

2003-bila je priča da će doći ali prdnuo miš u čabar pa ništa.

2007- Sajam.

Toliko o Mejdenima, i srpskim/jugoslovenskim susretima. :da:

Ако баш хоћеш тачне датуме:

1981-09-06

1984-08-18 Sajam Exhibition Centre

1986-09-10 Pionir Hall

Posted

1986. godine u Pioniru im je set lista bila fenomenalna (sudeci po butlegu) 18 pesma, 6 sa "Somewhere in time".

Zvuk jeste los, ali kada se malo stisa cuje se solidno. Gitarski solo je genijalan.

Posted

Нашао сам на сајту где нађох и датуме концерата податак да постоје две верзије бутлега из 1986, једна где је звук лошији и друга где је бољи.

Guest Syrant
Posted
Нашао сам на сајту где нађох и датуме концерата податак да постоје две верзије бутлега из 1986, једна где је звук лошији и друга где је бољи.

Baš sam za budući, treći br. metal sounda, za onu moju bootleg sekciju, napisao članke za venom i prvi helloween bootleg, a i ovaj od maidena. U suštini, ovaj lošiji se lakše ranije mogao da nađe, dok ovaj drugi dupli, nema loš zvuk, više je nekako u daljini. Mislim da pre treba da se pojača, no da se smanji.

No, opet sve zavisi koja je kopija generacija, i na kom je formatu. :da:

Posted

Svirali su na Sajmu 1984. i stakla su popucala tom prilikom. 1986. su turneju započeli u Beogradu. A 1981. su svirali na Hipodromu sa Divljim jagodama i Bijelim dugmetom - ne znam samo koji je bio redosled nastupa.

Posted
Tacno prijatelju, ja imam obe.

Ova losija je i kraca, ima 11 pesama, a bolja verzija ima 18 pesama(to je verzija na 2 CD).

Jel bi mogao da mi narežeš tu bolju verziju,"jurim" taj koncert 100 godina....pa ćeš mi doneti na "Saxon"-u? :opusteno:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...