Whitesnake_Zr Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Ne znam za to,ali onaj Robin Krozbi je svirao gitaru kao lud,Bog da mu duhu prosti.Kada u pesmi I want a woman ima solo,pa mu se Warren pridruzi...E to je jedan od najjacih momenata glam metal pesama. Quote
Mr Brownstone Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ne meni se vishe svidja Warren DeMartini i ovaj nije los, ali stvarno kao sto kazes mnogo su dobar tandem, solaze su im extra, ma najbolji glam bend u svakom pogledu Quote
Sleaze Glammer Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 e meni nisu. NEkako su mi bezveze. Doduse njihov best of RATT N ROLL je jedan od najboljih best ofova ikada posto bukvalno sadrzi sve najbolje njihove pesme ( - 2, 3 jos neke ) Quote
sleazyrocker Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 meni je ratt u vrhu , especially because of warren de martini's guitar playing, salim se , ma stvarno su super bend Quote
Whitesnake_Zr Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 He he,fora u filmu Rock Star kada frontmen objasnjava Volbergu:Mi moramo da nastavimo svoj stil pesama,da menadjer i ja pisemo textove kako bi opravdali ocekivanja onih najvecih fanova Steel Dragons-a.U suprotnom,nasa hala je przana i svi idu na koncert Ratt-a! Quote
black_bane Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 He he,fora u filmu Rock Star kada frontmen objasnjava Volbergu:Mi moramo da nastavimo svoj stil pesama,da menadjer i ja pisemo textove kako bi opravdali ocekivanja onih najvecih fanova Steel Dragons-a.U suprotnom,nasa hala je przana i svi idu na koncert Ratt-a! haha Quote
Guest grinder kg Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Nobody rides for free-extra stvar Quote
Mr Brownstone Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 U brate potpuno si u pravu, to je sa novog albuma Quote
Vick Tim Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 pre ce biti sa saundtreka za "Pointbreak" iz 90 i neke. Quote
kiss of death Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Novi Ratt album.Prema svim recenzijama najbolji povratnicki album nekog benda koji je bio super popularan 80ih. http://hotfile.com/dl/34395883/ae4b4a1/Ratt_bunalti.com.rar Quote
Recommended Posts