B.A.D. Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Ruski rock bend iz kasnih 80ih. Prvi(možda i jedini) ruski bend koji je uradio nešto u inostranstvu.Izdali su četiri albuma s tim što su dva poslednja izašla drugom polovinom 90ih tako da me to ne interesuje.Ali zato je prvi album iz 89. Gorky park ok. Bon Jovi su im dosta pomogli u probijanju na zapadno tržište... 1 Quote
maya_lawless Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Ha, ne mogu da verujem da vidim ovu temu. Odlican bend. Malo je teze naci njihove pesme, ja ih imam samo 6...moze neko da mi pomogne? Quote
RNA Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Имам на плочи њихов први албум и пустим га једном сваких 5 година. Изузев оног хита, остале песме су поприлично досадне. Quote
Divlji Tigar Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 (edited) Ni drugi album nije mnogo bolji osim pesme "Moscow calling" ostatak je dosadan, ako se dobro secam nisam ih slusao 4 godine, i nije mi zao a nemam ni kad da stignem. Samo cu reci da ima mnogo boljih ruskih bendova koji su nazalost manje poznati. Bend je ruska kopija americkih bendova iz tog perioda i to losa. Edited March 23, 2007 by Wild_Tigar Quote
.:Thor:. Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Otkad ih nisam čuo. Odlični su bili šteta što nisu nastavili da rade. Quote
sava savanovic Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 U svoje vreme su stvarno napravili hit. Inace nisu nista specijalno. Quote
.:Thor:. Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Da tada za nekog iz Rusije je to bila velika stvar. Quote
Recommended Posts